Home » , » Ανατριχιαστικά οργισμένο κατηγορώ πολίτη ενάντια στην Δεξιά (Βίντεο) - Ο φόβος μαύρη μοίρα γράφει του κιοτή

Ανατριχιαστικά οργισμένο κατηγορώ πολίτη ενάντια στην Δεξιά (Βίντεο) - Ο φόβος μαύρη μοίρα γράφει του κιοτή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 | 11:56 μ.μ.

Ανατριχιαστικά οργισμένη η φωνή του τηλεθεατή που έκανε παρέμβαση σε τηλεοπτικό κανάλι. Σε ελάχιστο χρόνο, λιγότερο των δυο λεπτών, ξεδίπλωσε μια πραγματικότητα με τόσο γνήσιο αυθεντικό, τρόπο που δύσκολα ακόμα και ένας στρατευμένος στα λαϊκά συμφέροντα διανοούμενος θα μπορούσε γραπτά να απεικονίσει την κατάσταση που περιέγραψε αυτός ο πολίτης της τάξης μας.

Αυτό το πηγαίο κατηγορώ στην Δεξιά που σήμερα παρουσιάζεται εκφραστής της «ευρωπαϊκής προοπτικής», αν είχε καλούς επικοινωνιολόγους η κυβέρνηση θα έπρεπε να το κάνει τηλεοπτικό σποτάκι στην προσπάθεια της να επικρατήσει το «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Ο καταιγιστικός λόγος αυτού του πολίτη, που δεν είχε καμιά σχέση με μικροαστικούς καθωπρεπισμούς έκανε τον παριστάμενο στην τηλεοπτική εκπομπή νεοδημοκράτη Κ. Μαρκόπουλο, να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη ψελλίζοντας αστειότητες περί διχασμού της ελληνικής κοινωνίας.


______________

Της Τ. Γ.

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
σπαθιά κρατούσαν οι οχτροί
και μεις τα πήραμε για φυλαχτά
την άλλη μέρα.
Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί 
κρατούσαν δίκιο οι οχτροί
και μεις φωνάζαμε ζήτω και γεια σαν κάθε μέρα!
                                                               
 (Γιώργος Σκούρτης)

Λαέ της πολύπαθης μας χώρας, τούτες τις μέρες που ο άνεμος μας κυνηγά, μια μαύρη σελίδα της ιστορίας γράφεται από τους ξένους ''προστάτες'' , τους απόγονους των δοσίλογων και τους συγχρόνους Εφιάλτες. Μην γίνεις συνεργός τους! Απαρνήσου τους λωτούς που σου προσφέρουν και σκέψου:
Τα σπαθιά που σου προσφέρουν, τάχα μου για φυλαχτά, είναι αυτά που θα κόψουν το νήμα της επιβίωσης σου, θα αποτελειώσουν το μέλλον των παιδιών σου, θα σε κρατήσουν γονατισμένο τις επερχόμενες δεκαετίες!

Στην λεηλατημένη απ' αυτούς χώρα μην υπερασπιστείς το δικό τους ''δικιο''!
Σου κλείσαν τις τράπεζες.  Μην τους αφήσεις να '' κλείσουν''  την ιστορία σου στους αγώνες ενάντια στην υποδούλωση και τον ραγιαδισμό!
Κάνε τους απογόνους σου υπερήφανους, όπως έκαναν εσένα οι πρόγονοι σου!

Μην ξεχνάς:
Τα ΟΧΙ έγραψαν τις πιο όμορφες ιστορίες των λαών!
Κι όπως έγραφε ο σπουδαίος Ιάκωβος Καμπανέλλης:
Λαέ, μη σκύψεις άλλο το κεφάλι,
ο φόβος μαύρη μοίρα γράφει του κιοτή,
χαρά στον που τη λευτεριά κρατεί.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

2 Ιουλίου 2015 στις 12:15 π.μ.

"Αυτό το πηγαίο κατηγορώ στην Δεξιά που σήμερα παρουσιάζεται εκφραστής της «ευρωπαϊκής προοπτικής»,"
-Δηλαδή ο Καμένος με τον Νικολόπουλο και ο Μιχαλολιάκος με τον κασιδιάρη που είναι υπέρ του ΟΧΙ δεν είναι "δεξιοί";
-Τι είναι; Μήπως τίποτε κεντρώοι "δημοκράτες" ή μήπως τους βαφτίσατε "αριστερούς" και αυτούς για να τους καταπιείτε πιο εύκολα;
Υ.Γ.
-Τι είδους αντιληπτική ικανότητα έχει αυτός που λέει "δεξιό" τον Κουβέλη(ορθά), αλλά όχι και τον Λαγό;

Ανώνυμος
2 Ιουλίου 2015 στις 12:49 π.μ.

Συγχαρητήρια για το ωραίο κείμενο που έγραψες και το συγκλονιστικό βίντεο στην ανάρτηση. Τώρα ακούμε να μιλάνε φωνές που αξίζουν, άνθρωποι που θα θέλαμε να τους γνωρίσουμε και τους σφίξουμε το χέρι, εσείς. Τόσο καιρό στην τηλεόραση και στις εφημερίδες γράφουν και μιλάνε οι αχυράνθρωποι, οι σφουγγαρίστρες και τα πατσαβούρια.
Ε.

Ανώνυμος
2 Ιουλίου 2015 στις 1:44 π.μ.

Καλε ποιος ειναι αυτος ο χριστιανος,να του κανουμε ανδριαντα!! Καν και καν πολιτευομενοι,και δεν τα ειπαν ετσι χυμα ,τεκμηριωμενα ,ευστοχα! Αυτος ειναι μεντορας κ. Φλαμπουραρη μου!! Και κ.Τσιπρα μου, να ξερεις ,για δικους μου λογους θα ψηφισω το ΟΧΙ και οχι επειδη ηρθες εσυ στα δυο στενα καμαρι μου!! Για τους λογους που θελω εγω,και κανω αρχη απο τις 5 Ιουλιου!! Κοιτα,μην σε παρουν τα σκαγια θε ελεγα,γιατι πηρα φορα!! Που αν ειμασταν λαος με ....(.πως τα ειπε ο Ζουραρης;) επρεπε εμεις να σου κανουμε καψονι,να σου βγαλουμε ενα 75% ΟΧΙ να σε δω μετα τι θα εκανες ...με τα αλλα συμφεροντα σου!! Ας κερδισουμε την Κυριακη,και εχουμε για την γουνα σου!! Ειπαμε,τερμα οι σωτηρες....δωκαμε-δωκαμε!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger