Home » , » Ταξική προδοσία η θέση της ΓΣΕΕ για ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. (Ανακοίνωση της ΟΚΔΕ)

Ταξική προδοσία η θέση της ΓΣΕΕ για ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. (Ανακοίνωση της ΟΚΔΕ)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 | 6:39 μ.μ.

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Μετά απο 3 χρόνια που ήταν σχεδόν εξαφανισμένη η ΓΣΕΕ αποφασίζει να χτυπήσει. Όχι για κηρύξει έστω μια 24ωρη απεργία-τουφεκιά, ούτε καν για να βγάλει μία ανακοίνωση υπέρ των εργαζομένων που δήθεν εκπροσωπεί. Με μία κατάπτυστη ανακοίνωση της (παρατίθεται παρακάτω) αφού αναγνωρίζει το δικαίωμα του λαού να αποφασίζει… καλεί στην προδοτική επιλογή της απόσυρσης του δημοψηφίσματος, πράγμα στο οποίο καλούν σύσσωμοι οι εκβιαστές της ΕΕ και του ΔΝΤ και η ντόπια 5η φάλαγγα των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και ΣΕΒ. Σαν να μην φτάνει αυτό για κάθε ενδεχόμενο καλούν στην υπερψήφιση του «ΝΑΙ» χαρακτηρίζοντας την παραμονή της χώρας στην ΕΕ και το Ευρώ αδιαπραγμάτευτη!

Η 1η Ιουλίου θα γραφτεί την ιστορία σαν μια από τις μαύρες σελίδες της ΓΣΕΕ που φτιάχτηκε με αγώνα και αίμα για να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων και όχι των εργοδοτών και των δανειστών. Το ίδιο μαύρη με το συγχαρητήριο γράμμα της διορισμένης ΓΣΕΕ προς τους συνταγματάρχες της χούντας το 1967.  Την προδοτική πρόταση ψήφισαν οι ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ, δυνάμεις οι οποίες μαζί με το ΠΑΜΕ μπλόκαραν και την απόφαση για ΟΧΙ στην ΑΔΕΔΥ. Οι συνδικαλιστές των ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ ξεπέρασαν κάθε όριο προδοσίας αφού από τις «ίσες αποστάσεις» που για τα μάτια του κόσμου κρατούσαν μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών πέρασαν στην ολοκληρωτική στήριξη των εργοδοτών. Τεράστιες ευθύνες για αυτές τις αποφάσεις φέρει και το ΠΑΜΕ αφού η προδοτική επιλογή του άκυρου ενισχύει σημαντικά το ΝΑΙ. Η επιλογή τους πρέπει να καταδικαστεί από όλους τους εργαζομένους. Να μην μπορούν να σταθούν από εδώ και πέρα πουθενά μέχρι να παραιτηθούν αφού παραβιάζουν βάναυσα και το καταστατικό της ΓΣΕΕ. Τα σωματεία, οι ομοσπονδίες και τα εργατικά κέντρα που είναι ακόμα υπέρ των εργαζομένων να απαιτήσουν τις παραιτήσεις των δοσίλογων μελών της διοίκησης της ΓΣΕΕ. Άμεσα να συγκληθούν εκλογές για εκπροσώπους για νέο συνέδριο που θα πετάξει έξω από το εργατικό κίνημα αυτά τα σκουπίδια.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να φωνάξουμε δυνατά ότι αυτοί οι ξεπουλημένοι γραφειοκράτες δεν μας εκπροσωπούν! Δυνατά και μαζικά να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη, για να μην υπογραφεί καμιά συμφωνία με τους ληστές/τοκογλύφους της ΕΕ και του ΔΝΤ, για την στάση πληρωμών και τη διαγραφή του χρέους, για την έξοδο τώρα από Ευρώ και Ε.Ε.. Να κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες του ντόπιου και ξένου μαύρου μνημονιακού μπλοκ, στις «συνετές» φωνές, στους κήρυκες του καταστροφικού «άκυρου» αλλά και της υποχώρησης και του συμβιβασμού.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2015 στις 6:50 μ.μ.

Αυτο δεν ειναι μονο προδοσια!! Ειναι και πολλα αλλα πραγματα,που αν τα αναφερω κατα λεξη,θα με κοψει το Β.Κ!! Σς παραπεμπω στο μηνυμα των Anonymous που με το γαντι,μας τα εχωσαν αδερφια!! Δωστε δημοσιοτητα παιδια!

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2015 στις 7:04 μ.μ.

Για την μνημονιάρα που κατέθεσε σήμερα ο τσίπρας στους θεσμούς τι λέτε ρε πούροι αντιμνημονιακοί της οκδε;Πολύ θα ήθελα να μάθω.Την προδοσία θα την βρείτε στην αριστερή σας προθυπουργάρα των μνημονίων ξεφτίλες.Ο λαός να ρίξει την κυριαρκή το μόνο αληθινό πατριωτικό αντιμνημονιακό ψηφοδέλτιο.Του ΚΚΕ.Οχι σε όλα τα μνημόνια κυβέρνησης και θεσμών πρέπει να απαντήσει καθαρά ο Ελληνικός λαός ..

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2015 στις 7:16 μ.μ.

Γιατί μπαμπά το ΠΑΜΕ δεν κάνει πορείες μαζί με τη ΓΣΕΕ;;;;;

κομιξ
1 Ιουλίου 2015 στις 7:30 μ.μ.

Ρε κολαουζοι που τόσα χρόνια τους γλυφατε τώρα μιλάτε κ από πάνω έλεος

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2015 στις 7:43 μ.μ.

Όταν το ΠΑΜΕ κάνει χωριστές συγκεντρώσεις εσείς τρεχατε να νομιμοποιήσετε τους ΓΣΕΕδες. Ουστ μωρές παρθένες του οπορτουνισμού. ΟΧΙ σε ολα τα μνημόνια - αποδέσμευση απο ΕΕ με τον λαό στην εξουσία

1 Ιουλίου 2015 στις 9:26 μ.μ.

Η ΟΚΔΕ καλεί για άκυρο στο δημοψήφισμα αλλα ήθελε στην ΑΔΕΔΥ να βγει στήριξη στο ΟΧΙ; Ρε παπατζηδες ποσο άκυροι είστε συντονιστείτε λίγο...τι έγινε σας τράβηξε η μητρική εταιρία απο το Καμντεν το αυτί;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger