Home » , » Δηλώσεις Τσίπρα μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος (Βίντεο)

Δηλώσεις Τσίπρα μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 | 12:04 π.μ.

Με εντυπωσιακά συγκρατημένες εκφράσεις σχολίασε τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος και την θριαμβευτική υπεροχή του «ΟΧΙ» ο Αλέξης Τσίπρας.
Όπως παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά ότι αυτή η εκλογική αναμέτρηση δεν έχει νικητές και ηττημένους προαναγγέλλοντας την πρόθεση του να συγκαλέσει  το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για να τους ενημερώσει για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ώστε να επιτευχθεί άμεσα συμφωνία με τους «εταίρους»

Ο ίδιος δήλωσε ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν το θεωρεί εντολή ρήξης με το ευρωιερατείο αλλά εντολή «ενίσχυσης της διαπραγματευτικής μας δύναμης για μια επίτευξη βιώσιμης συμφωνίας».

Εν τω μεταξύ με καταμετρημένο το 86% των ψηφοδελτίων της Επικράτειας το «ΟΧΙ» συγκεντρώνει το 61.5% έναντι του 38,5% του «ΝΑΙ».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 12:40 π.μ.

Ξεφτίλα! !!! Τσίπρα το ΟΧΙ της εργατικής τάξης σε εχει ξεπεράσει

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 2:08 μ.μ.

@Ανώνυμος
Το οχι ηταν ενα και ηταν κυβερνητικο, φιλο-ΕΕ και υπερ του συριζαικου μνημονιου. Μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται. Καποιοι τα ελεγαν (ΚΚΕ) και ακουσαν τα εξαμαξης, απο πληρωμενα τρολ της ΚΟυμουνδουρου απο τα νεα φρικοπς της σοσιαλδημοκρατιας που ακουνε στο ονομα ανταρσυα κλπ.
Η ψηφος ακυρωνεται μονο στο δρομο και στη δραση. Καποιοι ας αφησουν το συνεφο απο το οποιο πεφτουν λιγες ωρες μετα την ''ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ'' και ας παρουν τα μετρα τους, μηπως παρουμε τελικα ολοι εμεις μετρα για τα κασονια των αφεντικων και των πολιτικων υποτακτικων τους σαν τον πρωθυπουργο αντι αυτοι για μας...

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 3:21 μ.μ.

"Η εντολή που μου δίνετε, δεν είναι εντολή ρήξης με την Ευρώπη, αλλά εντολή ενίσχυσης της διαπραγματευτικής μας δύναμη για μια επίτευξη βιώσιμης συμφωνίας".
ΝΤΡΟΠΗ στο προδοτικό κκε που δεν στήριξε με την ψήφο του τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση για την επίτευξη δίκαιης και αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας με τους εταίρους μας.
[Επειδή ο όρος "προδοτικό κκε" χρησιμοποιείται και σε φασιστικούς κύκλους (βλ ΧΑ), μπορούμε εναλλακτικά να χρησιμοποιούμε τον όρο "Κ"ΚΕ που είναι και της μόδας. Δηλαδή και καλά "εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τους κομμουνιστές, αλλά αυτοί δεν είναι πραγματικοί κομμουνιστές, διότι οι πραγματικοί κομμουνιστές στηρίζουν τη διαπραγμάτευση". Αναφορές σε φασιστοκνίτες, στάλιν, βάρκιζα και κανέλη δεν βλάπτουν].
13:31

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger