Home » , » Μαζικές αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη - Ανάλογο κλίμα και σε όλη την Ελλάδα

Μαζικές αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη - Ανάλογο κλίμα και σε όλη την Ελλάδα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015 | 10:55 μ.μ.

Η Κρήτη είχε δώσει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στον ΣΥΡΙΖΑ στις περασμένες εκλογές. Σήμερα είναι ίσως η περιοχή που το κόμμα της Κουμουνδούρου αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα αφού τα στελέχη του αποχωρούν το ένα μετά το άλλο.

Μια ματιά στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Αγώνας της Κρήτης» μας δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Η Αθηνά Γιαννουλάκη, πρόεδρος των εργαζομένων ΟΤΑ και μέλος της Γραμματείας και της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ νομού Χανίων παραιτείτε και καταγγέλλει
: «οι σημαντικότερες προεκλογικές δεσμεύσεις ακυρώθηκαν, η ηγεσία διολίσθησε μακριά από τις προγραμματικές θέσεις ενώ μετά τη συνθηκολόγηση επήλθε η πλήρη αποδοχή των μνημονιακών επιλογών»..

Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής, του ΣΥΡΙΖΑ Μιλτιάδης Κλωνιζάκης, υποβάλλει την παραίτησή του τονίζοντας: «Η ηγεσία επέλεξε ΡΗΞΗ. Όχι όμως με τους δανειστές αλλά ρήξη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ».

«O ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια», διαπιστώνουν 5 μέλη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χανίων και παραιτούνται
για να ακολουθήσουν 8 νέες παραιτήσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων. «Η ιστορία επαναλαμβάνεται και ως τραγωδία και ως φάρσα», εκτιμούν στην δήλωσή τους που έδωσαν στην δημοσιότητα. 

“Δυσεξήγητη, σουρεαλιστική σχεδόν μετάλλαξη” εκτιμάει την πολιτική πορεία που έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Γυπάκης, αναπληρωματικό μέλος της Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και υποβάλει την παραίτησή του.

Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ προς Λαϊκή Ενότητα ο επικεφαλής της δημοτικής του παράταξη στο Δήμου Ηρακλείου Ηλίας Λυγερός, μας γράφει η ίδια εφημερίδα.


Να σημειώσουμε ότι ανάλογο κλίμα υπάρχει σε πολλές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα με τελευταίες τη Δήλωση παραίτησης - αποχώρησης από το Τμήμα Οικολογίας, Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ, δεκάδων ατόμων, τη δήλωση αποχώρησης 43 μελών της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Παγκρατίου, την παραίτηση 5 μελών της ΝΕ Χίου, καθώς και την δήλωση αποχώρησης 19 μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.

Δήλωση αποχώρησης από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας δημοσιοποίησαν τα μέλη της κ.κ. Κώστας Βρεττός, Γιάννης Κακκοκέφαλος, Αγγελική Κατσικάρη, Πέτρος Κοντος, Διαμαντής Μανεσιώτης, Ηλίας Μπακομιχάλης, Μπάμπης Μπασκουρέλος και Σταύρος Χρυσαδάκος. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
28 Αυγούστου 2015 στις 12:43 π.μ.

Ενώ με εσένα Κουτσούμπα θα γεμίσουμε χρήμα!! Θα τα τυπώνεις παρέα με την Ραχήλ.Καλά κάνει τι σε ενδιαφέρει ανεπάγγελτο τρωκτικό που δεν έχεις ούτε ένα ένσημο κολλήσει στη ζωή σου. Έτσι θα κάνεις ταμείο στις εκλογές

Ανώνυμος
28 Αυγούστου 2015 στις 1:24 μ.μ.

ανώνυμε 12:43, πίσω στον βόθρο της Αυριανής (τώρα contra news)!
Προφανώς, ο τσιπροεθνάρχης που ψηφίζεις είναι από τα δεκατρία του στις σκαλωσιές. Επίσης, δικιά σου υποψήφια ήταν η Μακρή όταν "τύπωνε" δισεκατομμύρια, ενώ είναι απίθανο να μην την είχες δει που αγκάλιαζε τον Μπούκουρα. Λίγο ψυχραιμία εκεί στην Κουμουνδούρου. Κι αν κάνετε προσλήψεις για "ομάδα διαδικτύου" να τους κάνετε έστω ένα test IQ.
Αλήθεια, πόσο πάει το σχόλιο;

Ανώνυμος
28 Αυγούστου 2015 στις 3:29 μ.μ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μας τέλειωσε (μη) αιωνία του η μνήμη! Η ηγετική του ομάδα το μετέτρεψε σε κανονικό αστικό κόμμα. Η λογική του ευρωκομμουνισμού (ΕΕ=ευρώπη τωνλαών, δημοκρατία) είνα ιη βαθύτερη αιτία της χρεοκοπίας του ΤΣΙΡΙΖΑ. Το καλύτερο μάθημα για τον ΤΣΙΡΙΖΑ κα ικάτι τυχωδιώκτες δεξιούς αστούς σαν τον Παππά (πατέρα και γιο), τον Φλαμπουράρη, τον Βούτση, τον Τσιπραντρέου, τον Σταθάκη, τον παπαδημούλη και τον υπόλοιπο συρφετό, είναι να πάρει 2,95% και να μείνει εκτός βουλής. Θα ήταν ό,τι το καλύτερο!

Μέτωπο κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, με στρατηγικό στόχο την αντικαπιταλιστική ανατροπή και με ουσιαστική δημοκρατική συγκρότηση απο την μια και συμβολή όλων στην συγκρότηση ΛΑΪΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ (λαϊκές συνελεύσεις στις γειτονιές) οι οποίοι θα σηκώσουν το βάρος της ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ του κόσμου ενάντια στους νόμους της κυβέρνησης και της ΕΕ (πχ ανυπακοή σε πληρωμές φόρων, αγώνες για κατάργηση ιδιωτικοποιήσεων κα ιγια παρεμπόδιση νέων, ανεργία, κλπ).

Παράλληλα, ΕΑΝ έχουν λίγη τσίπα και αγωνιστικότητα οι δημαρχαίοι του ΤΣΙΡΙΖΑ, του ΚΚΕ (πλην Πελετίδη που κάνει ορισμένες καλές κινήσεις), ο ρούσσος στο Χαλάνδρι, να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ως Δήμοι με στόχο να βοηθήσουν την συγκρότηση κινήματος άρνησης καταβολής φόρων απο την λαϊκή οικογένεια, αποτροπής και άρσης ιδιωτικοποιήσεων, τσιμεντοποιήσεων κλπ! ΑΝ δεν το κάνουν αυτοί οι Δημαρχαίοι απλά θα αποδειχθεί για άλλην μια φορά ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, και πως είτε τσιριζέος είσαι, είτε ΚΚΕς,, είτε λέγεσαι Ρούσσος, εφαρμόζεις τελικά μνημονιακή πολιτική και είσαι άξιος της -αντιλαϊκής- μοίρας σου

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Ανώνυμος
28 Αυγούστου 2015 στις 4:53 μ.μ.

Εκτός απο τον Κουτσούμπα που δεν έχει δουλέψει αναρωτιέμαι τι δουλειά έχουνε κάνει οι Τσίπρας Στρατούλης Λαφαζάνης Αλαβάνος κτλ

Εχουμε μπλέξει αδέρφια.

Μην ξεχνάμε το χρήμα της λαικής ενότητας.
Οι πιο πλούσιοι αμαλάχι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger