Home » , » Το παρασκήνιο της επίθεσης Φλαμπουράρη στην Ζωή

Το παρασκήνιο της επίθεσης Φλαμπουράρη στην Ζωή

Από giorgis , Σάββατο 15 Αυγούστου 2015 | 5:35 μ.μ.

Του Γ. Γ.   

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης από τα ποιο δεξιά στοιχεία του πάλαι πότε ΚΚΕ Εσωτερικού, (μετά την διάσπαση του επέλεξε να ακολουθήσει τον πολιτικό φορέα του Μπανιά) –και πάντα με πολύ καλή σχέση με την ντόπια επιχειρηματική ελίτ, ιδιαίτερα του κατασκευαστικού τομέα- βρέθηκε σήμερα να είναι πολιτικός μέντορας του Α. Τσίπρα και σε μεγάλο βαθμό να επηρεάζει τις αποφάσεις του πρωθυπουργού.

Και αυτό θα ήταν ανάξιο αναφοράς –αφού την κυβέρνηση στελεχώνουν άτομα με καραμπινάτη δεξιά προέλευση- αν δεν ακολουθούσε μια άκρως δεξιά, συντηρητική αντίληψη που αγγίζει τα όρια της αισχρότητας όταν επιχειρεί να ασκήσει πολεμική σε άτομα που θεωρεί εσωκομματικούς αντιπάλους και στην προκειμένη περίπτωση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Την τελευταία επίθεση που έκανε στην πρόεδρο της βουλής και την απάντηση που έλαβε την παρακολουθούμε σ’ αυτό το βίντεο.

Και φυσικά αυτή η ενέργεια του υπουργού Επικρατείας δεν γινόταν να μην αξιοποιηθεί από τους μετρ του αυριανισμού, απ’ αυτούς δηλαδή που κατευθύνουν την κατακίτρινη  φυλλάδα  «Kontra News».

Αναμενόμενος ο σχετικός σάλος που δημιουργήθηκε με τον Φλαμπουράρη να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στέλνοντας την παρακάτω επιστολή προς τον εκδότη- διευθυντή της ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

15 Αυγούστου 2015 στις 6:07 μ.μ.

Αϊ να χαθείτε γομάρια. Μιλάνε όλοι μιλάει και ο Φλαμπουράρης.. Ούστ κοπρόσκυλα!

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2015 στις 4:14 μ.μ.

Ωραία, οι κοκορομαχίες μεταξύ συριζαίων συνεχίζονται -οι οποίοι ομως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βρίσκονται στο ίδιο κόμμα-και το μνημόνιο προχωράει. Και μετά μας λένε ότι δεν είναι στημένα όλα για να ασχολούμαστε με τις κοκορομαχίες τους κι όχι με τα αντιλαϊκά μέτρα που μας επέβαλαν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger