Φιλάκια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 | 1:54 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αγάπη μου, όταν φιλάς το χέρι κάποιου σήμερα, σημαίνει ότι είναι ή παπάς ή νονός - μαφιόζος. Που εδώ που τα λέμε δεν έχει μεγάλη διαφορά. Καθόσον πάνε οι εποχές που φίλαγες το χέρι της κυρίας και που, αν καθάριζε κρεμμύδια, βάσταγες την ανάσα σου.

Χειροφίλημα είδα και στον Τσίπρα. Να χαρώ εγώ "αριστερό, λαϊκό" παιδί. Θα έρχονταν κι αυτό το κακό. Με το που θα καβαλήσει κάποιος το καλάμι, θα πάθει πολλά. Εγώ πάντως το χέρι του Τσίπρα δε θα το φίλαγα, που να με απειλούσαν με μπαζούκας. Διότι τούτο το χέρι έχει χαιρετήσει Σόιμπλε, Μεϊμαράκη, έχει αγγίξει Μέρκελ και ποιος ξέρει τι άλλα σκατά έχει πιάσει. Καλύτερα να φιλήσεις τη μύτη του σκύλου, όταν μυρίζει τη λεκάνη της τουαλέτας.

Τες πα. Θα το πάθαινε και τούτο μιας και βαδίζει στα χνάρια των υπολοίπων νονών της πολιτικής. Του Βαγγέλη Βενιζέλου, του Κώστα Καραμανλή, του Αντώνη Σαμαρά. Όλοι αυτοί, να ζήσουμε να θυμόμαστε τι καθάρματα υπήρξαν, είχαν κι από μερικά ζωντανά να τους φιλούν τα χέρια.

Το έπαιζαν Μεσσίες και ποιμένες. Κι όλους τους προηγούμενους ο κόσμος τους έστειλε ταξίδι στο διάολο με εισιτήριο χωρίς επιστροφή. Έτσι είναι αγάπη μου, όταν πετάς στα σύννεφα, μοιραία θα προσγειωθείς ανώμαλα όταν ανοίξουν οι κάλπες. Τότε ο κόσμος δεν θα αρκεστεί στα φιλάκια, θα αφήσει τα προκαταρκτικά ρίχνοντας σου ένα πήδημα που θα το θυμάσαι για όλη σου τη ζωή.

Πού είναι τώρα αυτοί που φίλαγαν τα μπροστινά πόδια του Βαγγέλη, του Κώστα, του Αντώνη και των υπολοίπων; Φιλάνε τα ποδάρια των σημερινών "καταλληλότερων" και μελλοντικών ηττημένων.
Διότι η αρρώστια που λέγεται "αλαζονεία", η οποία κολλά κυρίως τους άχρηστους που κάθισαν σε καρέκλα εξουσίας, έχει στάδια: Το φίλημα στα χεριά είναι από τα τελευταία συμπτώματα, που πάει να πει, ότι αργά ή γρήγορα έρχεται το μοιραίο, δηλαδή ο πολιτικός θάνατος.

Αλέξη, θέλησες μόνο ένα επτάμηνο για να χαλάσεις. Ότι έπαθε το ΠΑΣΟΚ σε επτά χρόνια το έπαθε ο ΣΥΡΙΖΑ σε μόλις επτά μήνες. Σαπίσατε, καταντήσατε ΝΔ. Θυμάσαι το δούλεμα που ρίχναμε κι εμείς, αλλά κι εσείς στο ΣΥΡΙΖΑ, όταν βλέπαμε τέτοιες αηδίες με τους αρχηγούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ; Γίνατε αυτά που κοροϊδεύατε. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα.

Έπρεπε να το κόψεις το χέρι να μη στο φιλάει κανένας. Γιατί ο κόσμος κάτι τέτοια τα σιχαίνεται. Συνειρμικά πάει ο νους στους προηγούμενους, και τότε αυθόρμητα λένε "όλοι τα ίδια είναι". Κι αυτό είναι εις βάρος σου, πόσο μάλλον γιατί έχεις λιγότερο από χρόνο στην εξουσία. Κι όμως κατάφερες να σε μισήσουν το ίδιο μ' αυτούς που έκλεβαν δεκαετίες! Σπουδαίο κατόρθωμα.

Πονάει να κόψεις το χέρι; Πες το στους κοψοχέρηδες, τους πρώην ψηφοφόρους σου, που λεν άμα σε ξαναψηφίσουν, να τους γράψεις. Γραμμένα έχουν αυτά που λες, γιατί πρώτος έγραψες τη γνώμη τους στα παλιά σου τα παπούτσια.

Να μου φιλήσεις το Μαρξ στο μάγουλο, οι Ιούδες φιλάτε υπέροχα, αλλά να θυμάσαι ένα πράγμα:

Μετά το χειροφίλημα στον πολιτικό, συνήθως έρχεται το νεκροφίλημα στις εκλογές... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger