Home » , » Η μάχη της πλατείας.

Η μάχη της πλατείας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 | 11:15 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Την είπαν πάλι την κουταμάρα οι παπαγάλοι. Όλα θα κριθούν στη μάχη της πλατείας. Βγείτε ρε γίδια, να υποδεχθείτε το τσοπάνη, που θα σας οδηγήσει στο σφαγείο.
Ποιά μάχη της πλατείας ρε; Μάχη της πελατείας μάλιστα. Με τα προεκλογικά ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής, τις υποσχέσεις μετά του κλεισίματος του ματιού, αυτά τα κόλπα που κάνουν οι απατεώνες πολιτικοί, μπας και κοροϊδέψουν κανένα ανόητο κι ανταλλάξει την ψήφο με πορδές.
Διότι ο λόγος του κηφήνα της βουλής έχει τόση αξία όσο ο αέρας που βγαίνει από τον πισινό, όταν έχεις φάει φασολάδα. Μόνο που τα λόγια του πολιτικού βρωμάνε περισσότερο κι είναι απείρως πιο βλαβερά.

Μάχη της πλατείας. Όχι των Πλαταιών; Για να δούμε λοιπόν αυτή τη μάχη. Πού γίνεται, σε ποιά πλατεία; Διότι προσπαθώ να δω μάχη στις προεκλογικές συγκεντρώσεις άλλα τζίφος! Λείπουν οι μαχητές. Βλέπω μερικά αιγοπρόβατα να βόσκουν ήσυχα κι ένα γάιδαρο να γκαρίζει. Αν έβαζαν κουδούνια στους χαχόλους, ίσως ακούγονταν περισσότερο.

Αμ πάνε κείνες οι εποχές που γίνονταν συγκεντρώσεις με κόσμο. Που κατέβαιναν οι αφελείς για να ευχαριστηθεί ο αρχηγός. Τώρα περισσότερους βρίσκεις μέσα σε ταξί παρά σε πολιτική συγκέντρωση. Άγια κάνουν, καθόσον με τη φτώχεια και την πείνα του μνημονίου, δεν έμεινε δύναμη ούτε να περπατήσουν.

Υπάρχουν σοβαρότερες ασχολίες από το να ακούμε σαχλαμάρες. Να ψάχνουμε τα ψιλά μπας και φτάσουν για μισό κιλό ψωμί, να σπάμε το κεφάλι μας πως θα πληρώσουμε τα χαράτσια, να ακούσουμε κάνα τραγούδι, να βγούμε βόλτα με την παρέα, να διαβάσουμε τα παιδιά, να πάμε για ψάρεμα, μέχρι να κάνουμε sex, ώστε να προετοιμαστούμε για την επόμενη των εκλογών που θα μας πάνε πηδώντας.

Μόνο το ΚΚΕ έχει κόσμο απ' ότι είδα στην TV. Η απορία μου είναι, αφού πας στη συγκέντρωση, γιατί δεν το ψηφίζεις μετά; Θα το ψηφίσεις τώρα; Για να δούμε. Και στην εξωκοινοβουλευτική Αριστερά καλά τα πάνε, έχουν πιθανότητες να μπουν στη βουλή. H ΛΑΕ μάζεψε αρκετούς, αν σκεφτείς την εποχή. Όσους δε θέλουν τα κανάλια, τους θέλει ο κόσμος.

Φυσικά όσοι μικροί είναι μέσα και ψήφισαν μνημόνιο, δεν θα προλάβουν να μεγαλώσουν θα φάνε τέτοια κλοτσιά, που θα βρεθούν στον πάτο της θάλασσας. Βλέπω να απαλλασσόμαστε από κάτι σιγανά ποταμάκια και ψεκασμένους. Το ΠΑΣΟΚ; Όσο πάει, σαπίζει. Βρε Φώφη, μόνο ο Ιησούς ανασταίνει νεκρούς. Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου. Περιμένουν ψήφο από Κουβέλη κι από ΓΑΠ! Ανέκδοτο είναι αυτό; Όχι η παραφροσύνη που γεννιέται από τη θλίψη.

Για τα δίδυμα τώρα, τον Ψείριζα και τη Νέα Δικτατορία. Κοίτα, ότι τολμούν να βγουν από τους υπονόμους τους και να κάνουν ανοικτές συγκεντρώσεις, δίνει θράσος. Σαν να πάει η αλεπού στο παζάρι. Πάει γυρεύοντας να γίνει ληγμένη ομελέτα με σος μουχλιασμένο γιαούρτι και γαρνιτούρα πέτρες μετά σάπιων λαχανικών.

Αλλά όπως είπα, δεν ασχολείται ο κόσμος. Ούτε να τους χέσει. Στις εκλογές θα κάνουν τον Indiana Jones. Θα ψάχνουν τη χαμένη ψήφο. Όσο για τους δημοσκόπους; Αυτοί μας λένε τι δεν θα συμβεί στις εκλογές, όχι τι θα συμβεί. Υπομονή, μόλις τελειώσει αυτή η φάρσα, βλέπω τον κόσμο να τους πάει πηδώντας στην πλατεία για κρέμασμα αυτή τη φορά. Αυτή θα είναι μάχη όχι μαλακίες...  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Σεπτεμβρίου 2015 στις 11:58 π.μ.

H ΛΑΕ μάζεψε αρκετούς, αν σκεφτείς την εποχή ή την αποχή?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger