Home » , » Ο χάρος βγήκε, βγήκε παγανιά..

Ο χάρος βγήκε, βγήκε παγανιά..

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 | 2:40 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ποιός χάρος καλέ; Τρις χειρότερα, ο Μπαμπάς της Ντόρας και του Κούλη είναι. Τρέξτε να σωθείτε.
Αχ Βαγγέλη μου, σε χάνω και σένα! Ήσουν καμάρι της Νουδού και καβαλάρης αψηλός. Τώρα μια χούφτα λάσπη. Τι θα κάνω εγώ χωρίς το μουστάκι σου; Που πας, δε με σκέφτεσαι; Πρώτα ο Αντώνης τώρα εσύ; Πόσο να αντέξω; Ποιον θα κοροϊδεύω τώρα; Τον επόμενο "καταλληλότερο"...

Αμ το 'δα εγώ το κακό. Από τη συγκέντρωση της Ομόνοιας. Που έπεσε στα τέσσερα, αλλά είπα: Προλήψεις, απλά προπονείται, για να συναντήσει τη Μέρκελ. Άλλωστε, ποιός θα δει την τούμπα του σε συγκέντρωση της ΝΔ; Αφού δεν πατάει κανείς.

Τι ατυχία ήταν αυτή Βαγγέλη μου; Ποίος σε καταράστηκε, να φύγεις άρον - άρον από αρχηγός; Τι ρωτάω; Ποιός ήθελε να παραμείνει, έπρεπε να ρωτήσω. Ο Σαμαράς που ζητά να επιστρέψει, για να σώσει τον εαυτό του, ή η οικογένεια Δρακουμέλ ,που θέλουν να ξαναπάρουν τη ΝΔ, ας είναι κι έτσι όπως κατάντησε: Ερείπιο.

Όσο δεν γίνονταν εκλογές μια χαρά την είχε βολέψει ο Βαγγελάκης. Έφερνε ο ΣΦΥΡΙΖΑ τα μνημόνια τα ψήφιζε η Νέα Δημοπρασία, ευχαριστιόνταν κι οι δανειστές και τα γίδια που δεν έβριζαν μόνο αυτούς.

Αλλά ο Αλέξης ήθελε εκλογές. Και του το 'πε του αχάριστου. "Γιατί βρε Αλέξη, γιατί αγόρι μου θες να με καταστρέψεις; Εγώ που σε βοήθησα να περάσεις τα μέτρα; Που σ' αγαπάω τόσο";

Άκαρδο παιδί αυτός ο Αλέξης. Έτσι είναι κούκλε μου μουστακαλή. Πρώτα σε γλεντάνε, και μετά σε παρατάνε, γυρίζουν πίσω στις γυναίκες τους κι εσένα ούτε να σε χέσουν (μετά συγχωρήσεως).
Αυτό το τελευταίο το έκαναν οι ψηφοφόροι στις εκλογές. Ευτυχώς η Βούλτεψη είχε αποθέματα χαρτιού υγείας και βγήκατε μετά στα κανάλια να διασυρθείτε κι εκεί.

Αλλά δεν φταιν' οι ψηφοφόροι, Βαγγέλη μου, που αφόδευσαν πάνω στη ΝΔ. Με τέτοιο βόθρο που είχες κατεβάσει... Αυτά δεν ήταν ονόματα υποψηφίων. Με κατάλογο απατεώνων που καταζήτα το οικονομικό έγκλημα κι η Ιντερπόλ έμοιαζαν. Όλα τα λαμόγια μαζί σε ένα ψηφοδέλτιο. Τι διάολο, τη λίστα Λαγκάρντ αντέγραψες;

Ο Σαμαράς σου έδωσε τα ονόματα; Βρε Βαγγέλη, είσαι και παλιός στο κουρμπέτι. Παίρνεις τίποτα άλλο από τον Αντώνη εκτός του δακτυλιδιού της αρχηγίας; Σε χαντάκωσε. Ούτε από το Μητσοτάκη παίρνεις. Τα ξεροτήγανα είναι παλιά, αφού σου λέει "τα έφτιαξε η Μαρίκα", δεν καταλαβαίνεις; Έληξαν!

Άντε ρε να ζήσουμε να τον θυμόμαστε. Πάει κι αυτός. Τι είναι ο νεοδημοκράτης αρχηγός; Ένα τίποτα είναι. Ένα μηδενικό που, όταν πιάσει καρέκλα, γίνεται νούμερο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κι αυτόν και τη ΝΔ. Γιατί δε φταίει ο προπονητής μόνο μανάρι μου. Είναι η ομάδα ολόκληρη από τους ιδιοκτήτες τοκογλύφους, τους παίχτες που παίζουν θέατρο, ως τους χούλιγκαν της γαλάζιας ορδής.

Αλλάξτε αρχηγούς, βένετοι, κρατήστε την ίδια πολιτική και θα φάτε καλά: Ξύλο! Να περάσει ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ παρακαλώ, αφού κάνει πρώτα την πολιτική του διαθήκη... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger