Home » » Με "φιρμάνι" του Ερντογκάν φιμώνονται 2 αντιπολιτευόμενα τηλεοπτικά κανάλια (Βίντεο)

Με "φιρμάνι" του Ερντογκάν φιμώνονται 2 αντιπολιτευόμενα τηλεοπτικά κανάλια (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015 | 9:55 μ.μ.

Του Σεϊτ Αλντογκάν
Μόλις τέσσερις μέρες πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία ένα «φιρμάνι» του «σουλτάνου» Ερντογκάν με το οποίο κλείνει δυο τηλεοπτικούς σταθμούς βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της Τουρκιάς.

Με κατασκευασμένα προσχήματα το καθεστώς της Αγκυρας, διέταξε τις δυνάμεις καταστολής να φιμώσουν δυο τηλεοπτικούς σταθμούς που ασκούσαν κριτική στην κυβέρνηση.

Τα γεγονότα αυτά τα παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε, ενώ η δήλωση της Προέδρου του Κόμματος Εργασίας Σελμά Γκιουρκάν, αναφέρει την σκοπιμότητα της προκλητικής, αυθαίρετης και φασιστικής ενέργειας της κυβέρνησης Ερντογκάν:

«Το κλείσιμο των δυο τηλεοπτικών σταθμών είναι μια κατασταλτική επέμβαση ενάντια στα ΜΜΕ που κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Είναι συνέχεια στην τακτική επιθέσεων του καθεστώτος ενάντια στους εργάτες και εργαζόμενους που απαιτούν δικαιώματα και ελευθερίες. 

Η ενέργεια αυτή της κυβέρνησης στρέφεται όχι μόνο στα 2 τηλεοπτικά κανάλια που ασκούσαν κριτική στον Ερντογκάν αλλά και εναντίον του Κουρδικού κινήματος  αφού του στερεί το δικαίωμα να ενημερωθεί ολόπλευρα. 

Το καθεστώς του Ερντογκάν χρησιμοποιεί κάθε είδους τρομοκρατία. Δεν διστάζει να δολοφονήσει, βασανίσει και φυλακίσει κάθε πολιτικό του αντίπαλο. Πιστεύει ότι έτσι θα καλλιεργήσει ευνοϊκό γ’ αυτό κλίμα εν όψει των προσεχών βουλευτικών εκλογών»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger