Home » , , , » ΕΛΜΕ Χανίων: Να παύσει ΤΩΡΑ η δίωξη εις βάρος της συναδέλφου Κ.Κ.

ΕΛΜΕ Χανίων: Να παύσει ΤΩΡΑ η δίωξη εις βάρος της συναδέλφου Κ.Κ.

Από Δημήτρης Δαμασκηνός , Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 | 10:55 π.μ.

Να παύσει ΤΩΡΑ η δίωξη 
εις βάρος της συναδέλφου Κ.Κ.
 
Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Χανίων εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στην πειθαρχική και ποινική δίωξη που άσκησε ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων κ. Μαραγκάκης εναντίον της συναδέλφου Κ.Κ., η οποία "τόλμησε" να δημοσιοποιήσει σε τοπική εφημερίδα την κριτική άποψή της για την κακή λειτουργία του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. θίγοντας πλευρές που επανειλημμένα η Ε.Λ.Μ.Ε. Χανίων έχει δημόσια καταγγείλει.


Καλούμε τους δύο αιρετούς εκπρόσωπους του κλάδου που συμμετέχουν στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. να αποσύρουν τις επιστολές τους. Τους καλούμε, επίσης, να πάρουν θέση απέναντι στον αυταρχισμό της Διοίκησης και την προσπάθεια ποινικοποίησης των απόψεων των συναδέλφων.


Καλούμε τον Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων κ. Μαραγκάκη να παύσει ΤΩΡΑ τη δίωξη εις βάρος της συναδέλφου Κ.Κ.


Θεωρούμε πως είναι καιρός να αποκατασταθεί και το δικαίωμα των δημοσίων υπαλλήλων, όπως ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες, στην ελεύθερη έκφραση γνώμης και κριτικής για τη δημόσια διοίκηση.


Σ' αυτήν την κατεύθυνση το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Χανίων θα δημοσιοποιήσει το ζήτημα στην Ο.Λ.Μ.Ε. και θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων την Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 στις 13.00μ.μ. Για τον σκοπό της μαζικότερης συμμετοχής των συναδέλφων το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Χανίων κηρύσσει στάση εργασίας για την ίδια μέρα από τις 12.00 έως τις 14.00μ.μ.
Χανιά, 10/10/2015
Δες ακόμα: 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger