Home » , » Ναι ρε κλαίμε ...

Ναι ρε κλαίμε ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 | 4:23 π.μ.

Του Μουσταφά

Ναι ρε κλαίμε. Σπαράζει η καρδιά μας σε τόση ένταση όσο φουντώνει το ταξικό μίσος και η απόφασή μας τα σημερινά δάκρυα μας να γίνουν χείμαρρος και να πνίξουν τα άθλια τομάρια σας και το καθεστώς που υπηρετείτε.

Ναι ρε άνανδροι δολοφόνοι. Θα σκεπάσουμε το φέρετρο του συντρόφου μας Αλή με το σφυροδρέπανο. Θα τον κηδέψουμε με την «Διεθνή», θα αιμορραγήσουμε στην σκέψη ότι χάνουμε ακόμα έναν νεολαίο σύντροφο που έπεσε δολοφονημένος από τις σφαίρες της πλουτοκρατίας.


Θα θρηνήσουμε, όχι με μοιρολόγια, αλλά με βουρκωμένα μάτια από δάκρυα οργής και υπογραφή αποφασιστικότητας ότι η δολοφονία όλων των διαδηλωτών δεν θα μείνει αναπάντητη

Ναι ρε καθάρματα. Σπαράζει η καρδιά μας που δολοφονήσατε τον σύντροφο και πρωτοπόρο εργάτη Metin Kürklü.


Ναι ρε τσογλάνια. Δολοφονήσατε ανθρώπους. Τα πιστεύω μας όμως δεν μπορείτε να τα σκοτώσετε. Και δεν είναι μακριά η μέρα που με το αίμα των δολοφονημένων συντρόφων μας θα γραφεί μια νέα ιστορική σελίδα που θα φέρει εφιάλτες στους καινούργιους επίδοξους «σουλτάνους» και τα συμφέροντα που εκπροσωπεί.


Β.Κ: Υπάρχουν δικές μας συντακτικές παρεμβάσεις στο κείμενο του συντρόφου 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
11 Οκτωβρίου 2015 στις 3:44 μ.μ.

Πραγματικα,.... ' εκεινη η μερα δεν θα αργησει '' που λεει και το τραγουδι !! Νομοτελειακα ,τα πραγματα εκει οδηγουν !! Με οποια συναισθηματα και αντιδρασεις να εχει ο καθε ενας μας,δεν μπορει......δεν αντεχεται τετοια ζωη ! Για ποσο ακομα ,μια ολοκληρη χωρα,θα σηκωνει φασισταρια οπως ο Ερντογαν ,που αιματοκυλησε την χωρα;; Για ποσο και εμεις εδω,θα τρεχουμε ,ποτε στην καλπη να ψηφισουμε ,και ποτε στην τραπεζα να πληρωσουμε ; Μας αρεσει δεν μας αρεσει, συνειδητα η οχι , τα περιθωρια στενεψαν για ολους! Ισως ,κατι τυχαιο να δωσει την αναφλεξη ,που τωρα φαινεται να μην υπαρχει!! Ως φαινεται,η ανθρωποτητα ,δεν μαθαινει απο την ιστορια της ! Δεν προλαβε δυο πολεμους......τιποτα δεν διασφαλιζει οτι θα προλαβει τον τριτο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger