Home » , » Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 | 12:29 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Οι επαγγελματίες δολοφόνοι των ΗΠΑ βομβάρδισαν και σκότωσαν σήμερα 19 ανθρώπους που βρίσκονταν σε Νοσοκομείο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Κοντούζ του Αφγανιστάν. Επίσης οι εγκληματίες του ΝΑΤΟ τραυμάτισαν σοβαρά τουλάχιστο 37 αμάχους γιατρούς, νοσηλευτές, ή ασθενείς.

Πρόκειται για ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Μια παράλογη σφαγή. Τέτοιο "λάθος" δεν μπορεί με τίποτα να δικαιολογηθεί. Οι γιατροί είχαν δώσει τις συντεταγμένες του Νοσοκομείου πολλές φορές πριν επομένως ο ανηλεής ωριαίος βομβαρδισμός έγινε επίτηδες. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, μέλη του προσωπικού τηλεφώνησαν αμέσως σε στρατιωτικούς αξιωματούχους στο ΝΑΤΟ στην Καμπούλ και στην Ουάσινγκτον καθώς βομβαρδισμός κατέστρεφε τα πάντα. Εντούτοις η άδικη επίθεση συνεχίστηκε.

Εικόνες φρίκης με διαμελισμένα καμένα πτώματα, αποκαΐδια, συντρίμμια και τραυματίες ή αρρώστους που απελπισμένοι ψάχνουν για βοήθεια χωρίς οι ιατροί να μπορούν να κάνουν τίποτα, θα μένουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη των επιζώντων. Ο ιατρικός εξοπλισμός που καταστράφηκε από τις βόμβες και που είναι σπάνιος στο Αφγανιστάν, θα μπορούσε να σώσει τη ζωή πολλών ακόμη συνανθρώπων μας.

Τα νατοϊκά κτήνη προσπάθησαν να δικαιολογηθούν: "έγινε ένα αεροπορικό χτύπημα που στόχευε άτομα που αποτελούσαν απειλή για τις αμερικανικές δυνάμεις. Μπορεί να υπήρξαν παράπλευρες απώλειες σε μια ιατρική μονάδα εκεί κοντά". Οι άρρωστοι αποτελούσαν απειλή; Ή οι νοσοκόμες;
Δεν πρόκειται περί ανικανότητας ή λάθους. Υπάρχει πάντα απόσταση ασφαλείας σε βομβαρδισμούς όταν είναι κοντά "φίλιες δυνάμεις" ή Νοσοκομεία. Δηλαδή απαγορεύεται να ρίξουν με βαρύ οπλισμό σε μια ακτίνα αρκετών εκατοντάδων μέτρων. Αλλά οι αιμοβόροι αξιωματούχοι προφανώς θέλουν να καταστρέψουν κάθε στόχο ακόμα κι αν αυτό σήμαινε την απώλεια Νοσοκομείων, Αμάχων Γυναικόπαιδων, Τραυματιών, Ιατρών, ή Συμμάχων τους! Ο ΟΗΕ μπορεί να καταδίκασε φραστικά αλλά στην πράξη αφήνει τους Αμερικάνους Χασάπηδες να θερίζουν.

Δυο εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, ένας βοηθός που τραυματίστηκε και μια νοσοκόμα είπαν ότι δεν υπήρξε καμία ανταλλαγή πυρών, καμία μάχη κοντά στο Νοσοκομείο και κανένας μαχητής Ταλιμπάν μέσα.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Κοντούζ, υποστήριξε σε μια ανόητη προσπάθεια δικαιολογίας του εγκλήματος, πως "όχι μόνο μέσα στο νοσοκομείο υπήρχαν Ταλιμπάν αλλά από εκεί έκαναν επιθέσεις"!

Στην πραγματικότητα οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα νοσηλεύουν στις εγκαταστάσεις της Κοντούζ τραυματίες και από τις δυο πλευρές σύμφωνοι με τον όρκο τους. Αυτό δεν άρεσε στις αφγανικές αρχές και τους αμερικάνους ηλιθίους κι αποφάσισαν να στείλουν μήνυμα. Το Νοσοκομείο ήταν ο στόχος, όχι οι Ταλιμπάν γιατί δεν έπεσε τυχαία μια βόμβα αλλά πολλές. Η απάνθρωπη σκληρότητα όμως που δείχνουν τα ζώα του ΝΑΤΟ είναι ο καλύτερος τρόπος στρατολόγησης των Ταλιμπάν.

Η συγγνώμη των ΗΠΑ είναι υποκριτική. Είναι έγκλημα πολέμου και μάλιστα εκ προμελέτης. Οι υπεύθυνοι που βρίσκονται πολύ ψηλά πρέπει α οδηγηθούν σε Διεθνές Δικαστήριο.
Και στο Βιετνάμ ίδιες μεθόδους είχαν. Θα έχουν την ίδια κατάληξη: Θα χάσουν ξανά γιατί δημιουργούν αποτροπιασμό κι οργή. Στέλνουν έτσι μετριοπαθείς στις τάξεις των Ταλιμπάν. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Οκτωβρίου 2015 στις 5:31 μ.μ.

Εάν δεν συνεχίσουν να υπάρχουν Ταλιμπάν, πως θα συνεχίσουν να υπάρχουν μάχες; Και άν σταματήσουν να υπάρχουν μάχες πως θα συνεχίσουν αυτά τα ΖΩΑ να πουλάνε τα όπλα τους και να κερδίζουν δις !!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger