Home » , » Γ. Δελής (ΚΚΕ): Να ανατραπεί αυτή η πολιτική (Βίντεο)

Γ. Δελής (ΚΚΕ): Να ανατραπεί αυτή η πολιτική (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 | 5:07 μ.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε την ομιλία του βουλευτή του ΚΚΕ, Γιάννη Δελή, στην συζήτηση που διεξάγεται σήμερα  στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο και τα προαπαιτούμενα μέτρα σφαγιασμού του λαϊκού εισοδήματος και των εργατικών δικαιωμάτων των εργαζομένων για να πάρει η κυβέρνηση την επόμενη δόση.

Το νομοσχέδιο που συζητάμε, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ υπηρετεί τις ανάγκες των επιχειρηματικών ομίλων και της καπιταλιστικής ανάκαμψης. Επιτίθεται στο πενιχρό εισόδημα των εργαζομένων και σε όσα δικαιώματα τους έχουν απομείνει συνεχίζοντας και κλιμακώνοντας την αντιλαϊκή επίθεση που έχει προηγηθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ υπογραμμίζοντας ότι την μόνη σύγκρουση που κάνουν είναι με τον λαό και τις κατακτήσεις του, κάτι που φαίνεται από τις άγριες περικοπές που κάνει η κυβέρνηση στην Παιδεία, στην Υγεία, στην Πρόνοια στην Ασφάλιση κλπ.

Ο καπιταλισμός δεν «διορθώνεται», κατέληξε ο ίδιος,. Δεν υπάρχει καιρός για αυταπάτες. Αυτή η πολιτική ούτε διορθώνεται ούτε μερεμετίζεται. Ο στόχος που πρέπει να έχει ο λαός είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής ήταν η κατακλείδα της ομιλίας του βουλευτή του ΚΚΕ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2015 στις 7:16 μ.μ.

Απο εσάς δεν μπορεί να ανατραπεί.Εσείς είστε ψοφίμια και τα ψοφίμια μόνο βρώμα και δυσωδία φέρνουν και όχι ανατραπές.

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2015 στις 10:29 μ.μ.

@ΑνώνυμοςΜετά το βαθυστόχαστο σχόλιο με βαθιά πολιτική σημασία,άλλαξε τώρα πλευρό!

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2015 στις 10:35 μ.μ.

7:16 Tα ψοφίμια σύντροφε σήμερα ήταν στο δρόμο... για "καφέ και βόλτα" για να προλάβω όλους τους καλοθελητές, που ήταν όλοι οι άλλοι να δώσουν το δικό τους παρόν έστω και με καφέ?... ΑΠΟΝΤΕΣ συντρόφια, από λόγια χορτάσαμε έργα δεν βλέπουμε! που είναι η ΑΔΕΔΥ, που είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είναι το ΜΕΤΑ?
Για ριξτε μια ματιά στο 902.gr να δείτε τι γίνετε και παραεξω!

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2015 στις 11:16 μ.μ.

@7:16 Εσύ που είσαι κάργα ανυποχώρητος αγωνιστής πήγες ποτέ στα γραφεία του ΣΕΒ και της ΕΕ να φωνάξεις ή δεν ξέρεις καν που είναι και πας μόνο στη βουλή; Ξέρεις που είναι τα γραφεία των πραγματικών αφεντικών ή όχι; Στον εργοδότη σου ύψωσες ποτέ φωνή, συγκρούστηκες ποτέ με τους μπράβους της εργοδοσίας ή είσαι μόνο για σίγουρες παρελάσεις το απόγευμα στο Σύνταγμα και μούτζες; Τελικά ρε μεγάλε, τόσο καιρό που είσαι αβανταδόρος και χρήσιμο κορόιδο του ΣΥΡΙΖΑ Ι και ΣΥΡΙΖΑ ΙΙ πήρες τίποτε χαμπάρι ή ακόμη;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger