Home » , » Ακροδεξιές "χαριτωμενιές"

Ακροδεξιές "χαριτωμενιές"

Από giorgis , Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 | 4:35 μ.μ.

Του Γ. Γ.

 Είναι γνωστό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βάζει υποψηφιότητα για να εκλεγεί αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. (Τελικά οι πληροφορίες ότι πρόκειται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον του για την προεδρία της Ν.Δ Χριστοφοράκος, Παυλίδης, Ρουσόπουλος, Λιάπης, και Εφραίμ δεν επιβεβαιώθηκαν).

Ανάμεσα στα άλλα πολύ «χαριτωμένα» που διαβάζουμε στην διαδικασία της κούρσας διαδοχής στην Ν.Δ παρακολουθήσαμε και τον διάλογο ..  υψηλού πολιτικού επιπέδου του τέκνου της δυναστείας Μητσοτάκη με έναν άλλο δεξιό «αστέρα». Τον Νίκο Νικολόπουλο. Στέλεχος των ΑΝΕΛ, του Π. Καμμένου και προέδρου όπως παρουσιάζεται του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος. Είναι γνωστή και η ποιότητα αυτού του ατόμου. Ακροδεξιός, ομοφοβικός, και στα όρια του ρατσισμού. Χαρακτηριστικά που του στέρησαν την δυνατότητα να υπουργοποιηθεί γι' αυτό κατά καιρούς παρουσιάζεται διαφοροποιημένος από αποφάσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.


Επειδή πιθανόν σε κάποιους/ες αναγνώστες/ιες να μην είναι κατανοητός ο παραπάνω διάλογος που έγινε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, να τον κάνουμε φραγκοδίφραγκα ως προς την προτροπή του Νικολόπουλου να «στύψει κανένα λεμόνι» ο Κυριάκος.

Όταν, λοιπόν, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος ήταν στα «ντουζένια» του, -πριν το πολιτικό σύστημα τον φυγαδεύσει για ευνόητους λόγους στην Γερμανία- ο τύπος  που διαχειριζόταν τα μαύρα ταμεία της Ζήμενς στην χώρα μας ήταν στενός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς και όλου του Μητσοτακέικου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι  από τις 620 συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονται στο προσωπικό ημερολόγιο του Μιχάλη Χριστοφοράκου, οι 356 είναι με μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη. Τα νταλαβέρια που είχε το Μητσοτακέικο και πόσο ωφελημένο βγήκε απ’ αυτά διαβάστε το σε ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Αριστέας Μπουγάτσου, για να μην πλατιάζουμε και να επανέλθουμε στο θέμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λοιπόν κάποια στιγμή  θέλησε να προμηθευτεί για το πολιτικό του γραφείο (όπως είχε γίνει και με το σκάνδαλο του τηλεφωνικού του κέντρου) κάποιες ηλεκτρικές συσκευές από την Ζήμενς (από καφετιέρες, και ηλεκτρικές σκούπες μέχρι πιστολάκια και λεμονοστύφτες). Το κόστος των συσκευών αυτών ήταν 5.462 ευρώ. 
Σαν ευροφονιάς όμως που είναι ο επίδοξος αρχηγός της Ν.Δ., ζήτησε από τον φίλο του Μιχάλη Χριστοφοράκο να του κάνει έκπτωση και έτσι πλήρωσε 4.028 ευρώ. Αυτή η περίπτωση ήρθε στην δημοσιότητα και εκεί κολλάει και το καυστικό σχόλιο του Νικολόπουλου.  


Σιγά το θέμα, θα πείτε και θα έχετε δίκιο. Στην εποχή όμως που όλα έχουν γίνει "ίσιωμα", μόνο στο ποιος είναι περισσότερο βουτηγμένος στην διαφθορά από τον άλλον είναι το πεδίο στο οποίο μπορεί να υπάρξει αντιπαράθεση μεταξύ των στελεχών των αστικών κομμάτων.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger