Home » , » Πελάτες μου!

Πελάτες μου!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 | 4:54 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Μας πιάνει η καρδιά μας με τα νέα μέτρα που έρχονται. Πάλι καλά που είναι οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ και γελάμε λιγάκι με το ξύλο που πέφτει.
Άρχισαν πάλι οι δημοσκόποι. Σιγά που θα σταμάταγαν. Τώρα βρήκαν ευκαιρία με τη διαδοχή στη ΝΔ. Σου λέει. κάναμε και καμιά εκατοστή λάθη στις προηγούμενες δημοσκοπήσεις, συμβαίνουν αυτά στις Μπανανίες. Αλλά τώρα θα πέσουμε... πάλι έξω.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Παραπολιτικά σχετικά με την κούρσα διαδοχής της Νέας Δημοκρατίας είναι:
Από όσους ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές: Το 89% βλέπει θετικά τον Μεϊμαράκη, το 64% τον Μητσοτάκη, το 59% τον Τζιτζικώστα και το 41% τον Άδωνη. Πολύ θετική ενέργεια βλέπω 89+64+59+41= 253%. Ούτε ο Σαντάμ τέτοια αποδοχή. Λογικό, όποιον τσοπάνη και να βάλουν στα γίδια, αυτά είναι ευτυχισμένα, αρκεί να έχουν να βοσκούν κουτόχορτο.

Ωστόσο, τα ποσοστά αλλάζουν εντελώς, όταν κλήθηκαν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσουν ποιον επιλέγουν για επόμενο αρχηγό της γαλάζιας παράταξης. Αναλυτικά, από εκείνους που ψήφισαν στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ προκύπτει:
Το 53% βλέπουν θετικά το Τζιτζικώστα, Το 34% Μεϊμαράκη, Το 21% Μητσοτάκη, Το 8% Γεωργιάδη.

"Ο φόβος και ο τρόμος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, γεγονός που προκύπτει από το μικρό ποσοστό του στο ΣΥΡΙΖΑ" καταλήγουν στο συμπέρασμα κι εγώ έχω πέσει κάτω από τα γέλια.
Τρίχες κατσαρές. Προφανώς άλλη μια μαϊμού δημοσκόπηση. Σαν αυτές στο ιντερνέτ που ψηφίζουν καμία διακοσαριά φορές ο καθένας, ανοιγοκλείνοντας το ρούτερ. Πληρώθηκαν γι αυτό; Πεταμένα λεφτά, δεν πρόκειται να το χάψουν ούτε τα γίδια.

Καταρχήν στο ΣΥΡΙΖΑ λίγο τους ενδιαφέρει ο αρχηγός της ΝΔ. Από αυτούς που ασχολούνται, όλοι σχεδόν προτιμούν τον Άδωνη, γιατί διώχνει περισσότερους από τη γαλάζια πολυκατοικία, όπως έχουμε πει πολλές φορές. Πράγματι ο Μπουμπούκος είναι τρομακτικός. Αν του βάλεις μάσκα κι αλυσοπρίονο, έχεις το Μνημόνιο προσωποποιημένο. Αλλά είναι ταυτόχρονα τόσο ανίκανος, που θα κοπεί μόνος του προκαλώντας το γέλιο. Κάτι σαν παρωδία θρίλερ.

Μας λέει λοιπόν η δημοσκόπηση δυο μεγάλα ψέματα. Πρώτο, ότι θα βγει ο Βαγγέλας, αφού στη ΝΔ (αυτοί ψηφίζουν) προηγείται κι έχει μεγάλη αποδοχή. Έχω μια αμφιβολία, αν κι η ψυχή του νεοδημοκράτη είναι άβυσσος. Δεν βλέπω όμως πολύ ενθουσιασμό καθόσον ήδη κάηκε στις εκλογές κι είναι δύσκολο κάποιος, που χάνει έτσι, να ξαναβγεί. Βλέπε την περίπτωση του Έβερτ όπου πήγαινε για επανεκλογή, αλλά ήρθε τρίτος και καταϊδρωμένος.

Το μεγαλύτερο ψέμα (κι αβάντα στο Σαμαρά), είναι πως τάχα ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται τον Άδωνη! Πολύ αστείο. Απλά ρωτήστε όποιον ΣΥΡΙΖΑΙΟ γνωρίζετε, να σας πει ποιον θα ήθελε αντίπαλο αρχηγό στη ΝΔ. Άλλο βλέπω θετικά (πονηρή ερώτηση) άλλο ψηφίζω, άλλο ποιός θέλω να βγει. Πάλι προσθέτετε τούβλα με φρούτα. Πάλι θα γελοιοποιηθείτε.

Αλλά από φυλλάδα της δεξιάς περιμένει κάποιος αλήθεια; Τα γκάλοπ τους πάντως έχουν αφήσει εποχή. Όπως εκείνα τα "ντέρμπυ", που η ΝΔ έφευγε με επτάρες κι οχτάρες. Ή το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στο οποίο είχαν έτοιμες τις σαμπάνιες για να γιορτάσουν το ΝΑΙ κι έμειναν αποσβολωμένοι από το αποτέλεσμα με τις μπουκάλες στο χέρι. Ούτε 30 μονάδες δεν έπεσαν έξω, "μόνο" καμιά εικοσαριά. Συνεχίστε την γελοιοποίηση σας. Η κωμωδία σας στέλνει θερμούς χαιρετισμούς κι ευχαριστίες. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger