Home » , » Γίνεται το ΚΚΕ να δικαιώνεται όταν το κίνημα υποχωρεί, και οι εργαζόμενοι καθημερινά φτωχαίνουν;

Γίνεται το ΚΚΕ να δικαιώνεται όταν το κίνημα υποχωρεί, και οι εργαζόμενοι καθημερινά φτωχαίνουν;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 | 3:58 π.μ.

Πηγή: Γιάννης Φωτίου – «Πριν»

Κομματικές παρελάσεις με άδεις κερκίδες

Αμέσως μετά τις εκλογές το ΚΚΕ κάλεσε την εργατική τάξη «από αύριο κιόλας» να συναντηθεί μαζί του στους αγώνες και στο κίνημα. Ένας μήνας όμως πέρασε. Η ώρα της ψήφου επί του μνημονιακού πολυνομοσχεδίου με τα «προαπαιτούμενα» αντιλαϊκά μέτρα ήρθε και πέρασε χωρίς να σπάσει ούτε μια βιτρίνα.

Τα αναιμικά έως ψοφοδεή συλλαλητήρια -όλων των αριστερών δυνάμεων- έμοιαζαν με εθιμοτυπική τουφεκιά στον αέρα με άσφαιρα μπροστά στις ολέθριες επιπτώσεις ενός πολυνομοσχεδίου που, όπως δήλωσε και ο Δημήτρης Κουτσουμπας: «θα σαρώσει το ισχνό εισόδημα και τα δικαιώματα των εργαζομένων, κλιμακώνοντας την προϋπάρχουσα αντιλαϊκή επίθεση». Μέσα σ’ αυτό το σκηνικό υποχώρησης, το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε την Παρασκευή γι’ άλλη μια φορά μια αξιοπρεπή και συντεταγμένη εμφάνιση, χωρίς όμως αξιώσεις «για ένα καλύτερο αποτέλεσμα» όπως θα λέγαμε με ποδοσφαιρικούς όρους.

Ωστόσο, μια απλή σύγκριση με το 2011 είναι όχι απλά θλιβερή αλλά αποκαρδιωτική ως προς το μέγεθος των λαϊκών αντιδράσεων. Τώρα το ΚΚΕ, χωρίς να παραδέχεται τις δικές του ευθύνες για τη συνολική υποχώρηση του κινήματος και την αποτυχία απόκρουσης της επίθεσης, θέτει άλλους βασικούς δείκτες ανάπτυξης «στην ωρίμανση των εργαζομένων για τις πραγματικές ρήξεις».

Σε αυτό το πλαίσιο και με πρότασή του ΠΑΜΕ, συνδικαλιστικές οργανώσεις θα διοργανώσουν συλλαλητήρια κατόπιν εορτής στις 22 Οκτώβρη και απεργία στις 12 Νοέμβρη θυμίζοντας το «μέχρι να πάρεις παγωτό σε βρίσκει ο χειμώνας». Το αρχικό κάλεσμα μοιάζει ήδη σε ένα βαθμό ξεπερασμένο καθώς βάζει στόχο «να μην περάσουν [από τη Βουλή] τα ονομαζόμενα προαπαιτούμενα της συμφωνίας του Αυγούστου»!

Το ΚΚΕ, με άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Ριζοσπάστη της περασμένης Κυριακής, ισχυρίζεται ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συνέβαλε στην καλλιέργεια αυταπατών για τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγορεί την εξωκοινοβουλευτική αντικαπιταλιστική Αριστερά ότι ενισχύει από την πίσω πόρτα τις κοινοβουλευτικές αυταπάτες, καθώς θεωρεί ότι με έναν άλλον εκλογικό συσχετισμό μπορεί να δημιουργηθεί το έδαφος για βαθύτερες ανατροπές, έως την ανατροπή του καπιταλισμού. Για τα ποσοστά και τον εκλογικό συσχετισμό υπέρ του ΚΚΕ φαίνεται ο Ριζοσπάστης να θεωρεί ότι ισχύουν διαφορετικά κριτήρια καθώς στο ίδιο άρθρο τονίζεται ότι η εκλογική αιμορραγία του ΚΚΕ το 2012 ήταν σημαντική οπισθοχώρηση για το εργατικό-λαϊκό κίνημα! Το ΚΚΕ θεωρεί ότι πλήρωσε εκλογικά διότι «δεν έκανε πολιτική με τα μάτια στην κάλπη για να κλέψει ψήφους».

Μια ιδέα όμως γίνεται δύναμη από τη στιγμή που θα καταφέρει να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους εργαζόμενους να αγωνιστούν. Ένα επαναστατικό κόμμα δεν μπορεί να θεωρεί ότι η γραμμή του δικαιώνεται διαρκώς την ώρα που τα λαϊκά στρώματα βλέπουν τη ζωή τους να εξαθλιώνεται και τις προοπτικές τους να επιδεινώνονται.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 29 σχόλια

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2015 στις 4:52 π.μ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πάλι κουνάει το δάχτυλο απ' τη γωνία... Έχει από το ΠΑΜΕ- που έχει σκιστεί να ενημερώσει και να κινητοποιήσει τον λαό- "αξιώσεις για ένα καλύτερο αποτέλεσμα", όταν τα ρετάλια του οπορτουνισμού (μαζί και με τους Λαφαζαναίους) δεν καταφέρνουν παρά να γελοιοποιηθούν ακόμη μια φορά (στη Θεσ/νίκη στις 16/10 δε μάζευαν πάνω από μερικές δεκάδες όλοι τους μαζί, υπό την αιγίδα της "αγωνιστικής" ΑΔΕΔΥ).
Όσο για το ποιοί αποκοίμιζαν τον κόσμο (μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ) με αιτήματα του τύπου "να φύγει ο Σαμαράς" (και όλα θα φτιάξουν), ποιοί συνέβαλαν (μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ) στην αποθέωση των αυταπατών για την περιβόητη "κυβέρνηση της αριστεράς", πανηγύριζαν με την πρώτη εκλογή του Τσίπρα και τον στηρίζανε στη "διαπραγμάτευση" από τις πλατείες, στέλνοντας τον κόσμο στην αναμονή, στην ανάθεση και στη συνέχεια στην ενσωμάτωση,
τη στιγμή που το ΚΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ έδινε τη μάχη αποκάλυψης του ρόλου και της αντιλαϊκής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι γνωστό.
Θα περίμενε όμως κανείς, αν όχι αυτοκριτική και συγνώμη προς το λαό για τη στάση σας, τουλάχιστον λίγη ντροπή ρε ΑΝΤΑΡΣΥΟΙ...

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2015 στις 5:25 π.μ.

Όσο για τις σοφιστείες του τύπου "γίνεται το ΚΚΕ να δικαιώνεται όταν το κίνημα υποχωρεί":
Καταρχήν το ΚΚΕ καθημερινά δίνει τη μάχη για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος όταν η κατάσταση είναι πολύ αρνητική, με μόλις το 15% των εργαζομένων στον ιδ. τομέα να είναι γραμμένο στα σωματεία κλπ. με την πολυδιάσπαση των χώρων και των εργ. σχέσεων να έχει προχωρήσει επιδεινώνοντας τους αρνητικούς συσχετισμούς. Ποιός φταίει γι' αυτό; Αυτοί που προωθούσαν ή βάζανε πλάτη στις αντεργατικές πολιτικές και καλλιεργούσαν αυταπάτες και συναίνεση ή αυτοί που πάντα πολεμούσαν μαζί με το λαό για τις εργατικές και λαϊκές ανάγκες;
Όσο για την τελευταία εξυπνάδα του άρθρου:
Τα λαϊκά στρώματα δεν εξαθλιώνονται ΕΠΕΙΔΗ συντάσσονται μαζικά με την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, επειδή οργανώνονται, παλεύουν μαζικά για να γκρεμίσουν μνημόνια και αφεντικά, αλλά μάλλον για τον ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ λόγο: Επειδή αρχικά πίστεψαν στην -πολύ πιο "εύκολη" πλην όμως απατηλή λύση- ότι θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να τους σώσει (με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο αριστερό πλευρό του να τον "πιέζει απ' τ' αριστερά όπως λέγατε, αφού οι ΑΝΕΛ είναι στο άλλο του πλευρό) και μετά στη λογική του δήθεν μικρότερου κακού, λες και άλλο μνημόνιο θα εφάρμοζε ο ΣΥΡΙΖΑ κι άλλο η ΝΔ.
Και γι' αυτό πάλι το ΚΚΕ φταίει ΑΝΤΑΡΣΥΟΙ; Μήπως φταίει και για τα μνημόνια επειδή δεν κατάφερε ακόμα ο λαός να τα ανατρέψει, μήπως και για τη μη ανατροπή του καπιταλισμού; Πόσο αστείοι ακόμα μπορείτε να γίνετε;

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2015 στις 8:36 π.μ.

Ποιός ασχολείται πλέον με το ΚΚΕ και τους επιταφίους του?Κανείς.Ούτε τα επαγγελματικά κομματόσκυλα δεν συμμετέχουν στις λιτανείες.
Το λεγόμενο ΠΑΜΕ μακριά απο τον λαό και την κοινωνία ρίχνει τουφεκιές στον αέρα,κάνει καταλήψεις της πλάκας με όλα τα βρωμοκάναλα να τις διαφημίζουν και νομίζει πως θα ανατρέψει την πολιτική της κυβέρνησης.
Τόσο στόκοι είναι είναι οι κνίτες!!!!

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2015 στις 8:48 π.μ.

O κος του Πριν καλά θα κάνει να είναι λίγο ποιο φειδωλός στην παπαρολογία του, ακόμα δεν μπορούν να αντέξουν οτι κατεβαίνουν σε κινητοποιήσεις και αν δεν ήταν το ΠΑΜΕ θα μπορούσε αυτή η κινητοποίηση να γίνει μέσα σ ένα λεωφορείο.
ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ΝΤΡΟΠΗ, το ΚΚΕ είναι στις επάλξεις και θα συνεχίζει να είναι στο δρόμο! που είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ? που είναι η γελοία ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ? γιατί δεν κάνει την κριτική του το ΠΡΙΝ? η ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατί δεν άγγιξε ούτε και τώρα το 1%? που είναι οι δικές τους κινητοποιήσεις και αγώνες? Η αριστερά και η κομμουνιστική αριστερά σύντροφοι έχει πρόβλημα όσο κατηγορείται το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ μην νομίζετε ότι παίρνετε κάτι παραπάνω, το πρόβλημα είναι γενικότερο και όχι μόνο του ΚΚΕ.
Είναι ΝΤΡΟΠΗ να χαρακτηρίζεται κομματικές παρελάσεις τον αγώνα στο δρόμο δεν τιμά ούτε την αριστερά ούτε την εξωκοινοβουλευτικη αριστερά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έχετε να προτείνετε κάτι? και αν ΝΑΙ εμπρός μπροστά και εφαρμόστετο

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2015 στις 3:01 μ.μ.

Σοβαρευτειτε ΑΝΤΑΡΣΥΟΙ. Το νέο μνημόνιο υπεγράφη από τον αστικό πολιτικό συφερτο με τη δική σας βοήθεια. Πρώτα παίρνατε "ανάσες αξιοπρέπειας" μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ και μετά καταντησατε χειροκροτητες του Τσιπρα στις 5/7/2015, συκοφαντωντας παράλληλα τους κομμουνιστες γιατί δε σας ακολούθησαν στον οπορτουνιστικο σας κατήφορο... Και μας πήρατε στο λαιμό σας.

Το ΚΚΕ όντως δικαιώθηκε ως προς τις πολιτικές του εκτιμήσεις. Εσείς, αντιθέτως, διαψευστηκατε. Άρα, εμείς, ως λαός και βάσει αυτού του δεδομένου, ποιες πολιτικές εκτιμήσεις πρέπει να λάβουμε υπόψη για από εδώ και πέρα; Ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθησουμε; Ρητορικα τα ερωτήματα...

ΥΓ: Το ΚΚΕ εγκαλείτε ότι δεν κάνει αυτοκριτική, αλλά εσείς είστε τρισχειροτεροι...

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2015 στις 3:28 μ.μ.

Το κκε οταν οι αλλοι ψηφιζουν τα μετρα να βγαινει και να υπερασπιζεται την θεση του υπερ της παραμονης στο ευρω και να μην κρυβεται.
Απο εδω και περα την σε μια μερα μετατροπη του "ψευτοδιλημματος" στο ο "λαος θα πληρωσει την επιστροφή στην δραχμή" θα την βρισκει μπροστα του.
Αφου τα αγαπημενα του μεσοστρωματα (που τα βαφτισε λαικη οικογενεια") ταυτιζονται με τα συμφεροντα των ντοπιων (που ειναι και αντιπροσωποι ξενων ) μονοπωλιων ας υποστουν αδιαμαρτυρητα την μειωση κατα 30% μισθων ΔΥ και συνταξεων.
Και αυτό θα εχει βραχυπροθεσμο δημοσιονομικο αποτελεσμα και το ευρω τους θα το πληρωνουν με ενα μνημονιο καθε 18 μηνες.
Αλλιως ας προειδοποιουσε τον Ιουλιο για το τι θα σημαινε για τον "λαο μας" η παραμονή στο ευρω.
Βεβαια τα μυρια των ανεργων δεν ανηκουν στο λαο του κουτσουμπα. και σε κανεναν αλλον γραφειοκρατη και δνε ειναι δυνατον να ταυτιστουν με τους καθε ειδους βολεμενους και ευνοημενους. Ειναι ο κοινωνικος αυτοματισμός που όλοι οι γραφειοκρατες απο την ντορα μπακογιαννη μεχρι τα "αριστερα" του κοινοβουλιου εξορκιζουν. Βαφτισαν με κουτοπονηρια και την ταξική παλή οπως νομιζουν (κοινωνικο αυτοματισμό - πολωση - διχασμο). Παλι καλα που δεν την καταργησανε οπως ειχε κάνει καποιος υπουργος της μεταπολιτευσης.
Οσο για το ζητημα του νομισματος ας νομιζουν οτι το κλειδωσαν,

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2015 στις 6:36 μ.μ.

18 Οκτωβρίου 2015 - 3:28 εισαι τελείως ζντουπ..δεν ξερής ούτε τη ακούς ούτε τη λες ούτε
τη γραφίς εισαι ότι σου λένε. Αυτό σου αξίζει http://kithara.to/ss.php?id=Mjg3NDE4Mjcx

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2015 στις 6:50 μ.μ.

Κε Φωτιου αφού δεν σας αρέσουν οι κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ και η στάση του ΚΚΕ τι προτείνεται? αφήστε όλα αυτά τα μακροσκελή με τις χιλιάδες λέξεις προκηρύξεις - που για να γίνουν κατανοητά θα πρέπει να έχεις εντρυφήσει το Μαρξ από τα γεννοφάσκια σου - κατά και κατά, με απλά λόγια και κατανοητά, αγώνας υπάρχει? που γίνετε και με ποιους? σε ποιους απευθύνετε και ποιο το μέτωπο σύγκρουσης?

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2015 στις 8:13 μ.μ.

Αγωνα να κανει το κκε αρκει να ειναι και οι καμερες εκει να το μαθαινει ο κοσμος.

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2015 στις 8:14 μ.μ.

Πρεπει να ειναι πολυ ζωα ο κοσμος που δεν ψηφιζει την κουκουεδαρα και την αφηνει στο 5% καθηλωμενη.

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2015 στις 8:20 μ.μ.

Μεθαυριο στον ριζοσπαστη 5 φωτογραφιες στο πρωτοσελιδο από τις μαζικοτατες διαδηλωσεις (2000 ανθρωποι απο ολη την αθηνα) με κοντινα πλάνα στα νιατα του κομματος για να πεισουν οι γραφειοκρατες τους εαυτούς τους οτι εκπροσωπουν την εργατική τάξη.

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2015 στις 9:07 μ.μ.

Καλα οι συριζαιοι που σχολιαζουν με υφος χρυσαυγιτη εδω, μαλλον βλεπουν το ελικοπτερο να ερχεται να τους παραλαβει και εχουν σαλταρει...

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2015 στις 9:45 μ.μ.

Και βγαινει τωρα το κκε να την πει στην ανταρσυα για την μικροτερη μαζικοτητα της. Πόσα εκατομμύρια έχει εισπραξει το "κομμα" απο το 90 και μέτα και πόσα η ανταρσυα για να χρηματοδοτησει την οποια δραστηριοτητα της. Μηπως δεν καταλαβανουμε οτι ειναι επαγγελματικα στελεχη του κομματος ολοι αυτοί που "κινητοποιουνται" με ειδική σχεση με τα κρατικά κονδύλια?
Και οι οποιες ενεργειες του κκε έχουν χαρακτηρα χαπενινγκ διοτι την ταξική πάλη οι γραφειοκρατες μπορουν να την αντιληφθουν μονο ως θεαμα για να γραφει στις καμερες.
Και την πραγματική ταξικη πάλη την βαφτιζουν κοινωνικο αυτοματισμό - πολωση και διχασμο.
( Ζωα - ηλιθιοι - χρυσαυγιτες αυτη η κασετα με χαρακτηρισμους και ταμπελακια παιζει τωρα. Φυσικά αυτα τα λενε στους "εξω" για να φοβεριζουν τους "μεσα" να καθονται καλα. Τα ξερουν τα κολπα οι γραφειοκρατες)

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2015 στις 9:52 μ.μ.

18 Οκτωβρίου 2015 - 8:20 μ.μ. που έμαθες να μετράς μέχρι το 2000 θα μιλάς για την ουρά φαίνεται
στην ομονοια. Πρέπει να εισαι πολύ κοντός γιατί οι κεφαλή ηταν στο πανό μέρος του συντάγματος με καμιά 300ρια αριστεροχαρουμενα της ΑΔΕΔΥ να περιφρουρουν τη βουλή

18 Οκτωβρίου 2015 στις 10:17 μ.μ.

Τελικά αυτές οι συμβολικές κινητοποιήσεις μια στο τόσο (όποιος κι αν τις κάνει) έχουν κανένα αποτέλεσμα; Το κίνημα έχει υποχωρήσει μαζικά και συνολικά.

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2015 στις 10:45 μ.μ.

Το μεγάλο ντου θα γινει για να πάρουμε φαλάγγι τους πασοκοσυριζαίους, αυτά τα ρεμάλια τα τσιράκια των καπιταλιστών. Τότε να δεις γλέντια με τους ΑΝΤΑΡΣΥΟΥΣ, ΛΑΦΑΖΑΝΑΙΟΥΣ, ΑΛΑΒΑΝΟΥΣ (με τους οποίους οι αντάρσυοι έκαναν κολεγιά το Γενάρη αλλά όχι το Σεπτέμβρη), ΑΡΑΝ-ΑΡΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΥΚΑΡΑΣ (βαστάζος του Λαφαζάνη), και άλλα τέτοια ρετάλια που έχουν σημαία το αντικαπιταλιστικό μεταβατικό πρόγραμμα και τη μία είναι ουρά του Τσίπρα και την άλλη της αριστερής αστικής εκδοχής που λέγεται Λαφαζάνης. Όλοι θα μπείτε στο ελικόπτερο, αρκεί να προλάβετε.

18 Οκτωβρίου 2015 στις 11:32 μ.μ.

Noμίζω ότι η κριτική που γίνεται στο ΚΚΕ στο αρθρο αυτό ειναι σωστή και εύστοχη. Συμπληρώνω όμως : Κανένας - καμία δεν μπορεί να κατηγορησει το ΚΚΕ ως ουρά των αστων πολιτευτων και ως ενα ρεφορμιστικο κομμα που επιδιωκει να συμμετεχει στο μοιρασμα της καπιταλιστικής διαχειρησης της κρισης. Μάλλον το ΚΚΕ εχει αντιληφθει οτι έρχεται απιστευτα μεγάλη καταστροφή κεφαλαιων και εργατικης δυναμης . Μαλλον έχει αντιληφθει οτι ο συσχετισμός δυναμης ειναι συντριπτικος σε βαρος του προλετραιατου , οτι βρισκομαστε στις παραμονες του τριτου παγκοσμιου πολεμου και οτι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. Μαλλον λοιπον επειδή εχει αντιληφθει τον πραγματικο συσχετισμο δυναμεων εχει τρομαξει και εχει παραλυσει. Δεν κανει τιποτα το ουσιαστικο. Ξερες καταγγελιες. Αλλα νομιζω οτι ΜΟΝΟ αυτο μπορει να γινει σημερα. Σωστή και ευστοχη η κριτική αλλά δεν νομιζω οτι μπορει καποιο εργατικο κομμα σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ να κανει κατι αλλο περα απο ξερες καταγγελιες....

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2015 στις 11:50 μ.μ.

Οσο και να Σκούζετε το ΚΚΕ Δεν φτιάχνει Πολιτικό Μέτωπο με το Καρκίνωμα του Οπορτουνισμού δεν μπαίνει σε Κυβέρνηση με τους Καπιταλιστές στημν Εξουσία ΛΥΣΑΞΤΕ.

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2015 στις 12:38 π.μ.

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/10/1981-3.html

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2015 στις 11:14 π.μ.

Το ΚΚΕ δικαιώθηκε 100%. Αυτή η τραγωδία που ζούμε είναι επειδή τα μέσα παραγωγής τα έχουνε οι Καπιταλιστές. Μεχρι να αποφασίσει ο λαός την Κοινωνικοποίηση θα συνεχίσει να ζει αυτήν την τραγωδία. Ανθρώπινος Καπιταλισμός δεν υπάρχει.

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2015 στις 1:09 μ.μ.

Eλπίζω όλοι αυτοί που υποστηρίζουν εδώ τις θέσεις του ΚΚΕ να μην είναι μέλη ή στελέχη του κόμματος .Θα ήταν πραγματική κατάντια να το εκπροσωπούν οι τύποι που γράφουν εδώ 40 λέξεις ελληνικές με το ζόρι με επιχειρηματολογία πότε μαρτυρων του ιεχωβά και πότε θύρας 7...
Είναι πράγματικά στενάχωρο.

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2015 στις 6:30 μ.μ.

@1.09 19/Οκτωβ.2015
Είναι όλοι μέλη και στελέχη του ΚΚΕ που γράφουν σε διετεταγμένη υπηρεσία απο τα κεντρικά.Σε όλο το διαδίκτυο το ΚΚΕ έχει σκορπίσει αυτούς τους ψυχανώμαλους και λοβοτομημένους τύπους που βλέπεις και εδώ,και βρωμίζουν κοπρίζοντας όλες τις ιστοσελίδες.
Σημειωτέον πως τούτοι εδώ είναι το αφάν γκατέ του κόμματος,η αφρόκρεμα του ΚΚΕ απο στελέχη και μέλη.
Αν γνωρίσεις και τους υπόλοιπους,κόβεις φλέβες.

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2015 στις 7:01 μ.μ.

6.30 Μπορείς να Λυσάξεις και να γαυγίζεις οσο θέλεις. Δεν θα συνεργαστούμε με τον Οπορτουνισμό δεν θα μπούμε σε κυβέρνηση οσο οι Καπιταλιστές έχουνε τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους. Οσο για τις βρισιές είναι τίτλος τιμης για εμας και η αποδειξη οτι βαδίζουμε σωστα. Οταν θα σταματήσει θα ψάξουμε τη καναμε λάθος. ΛΥΣΑΞΕ ΟΠΟΡΤΟΥΝΑ

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2015 στις 7:24 μ.μ.

Τέτοιος αντικομμουνισμός σε ένα βαθύ κόκκινο site;

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2015 στις 8:18 μ.μ.

Μα σας ζητησε κανεις να συνεργαστειτε με τον "οπορτουνισμο" και κανετε τους δυσκολους? Ρωτηστε τους αν θελουν συνεργασια.
Και πολυ καλα πατε μεχρι τωρα συνεχιστε ετσι !!!
Εδω και δεκαετιες η συνεργασια και το "λαικο μετωπο" που εχετε ειναι με την δεξια και την πλουτοκρατια ( με ενα διαλλειμα 1981 -86).
Γτ το παραμυθακι οτι κανετε ηρωικο αγωνα μονοι σας δεν πουλαει.
Γιαυτο και ποτε κακια κουβεντα απο κκε για νουδου και αντιστροφα.
Εκει ειναι τα πορτοφολια.
Τα παραδειγματα πολλα και στο αγροτικο (ολοι φτωχομεσαιοι δεν υπαρχουν πλουσιοι για το κομμα) και στις κρατικες δουλιτσες και στους διορισμους του παραθυρου.

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2015 στις 9:34 μ.μ.

8.18 Ασφαλώς αυτός είναι ο Στρατηγικός Στόχος του Καπιταλισμού για να εγκλοβίσει το ΚΚΕ στον Οπορτουνιστικό Βόθρο και να ακυρώσει την 25η χρονη πορεία του. Το παραμυθάκι Δεξία αριστερά εχει τελειώσει δεν πουλάει πλέον. Οσο για την υπόλοιπη λάσπη απο τον βόθρο σου Συνέχισε είναι τίτλος τιμής Σωστά βαδίζουμε.

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2015 στις 9:40 μ.μ.

701 .Χέστηκε ρε ο οπορτουνισμός να συνεργαστεί με το ΚΚΕ.Και γιατί να συνεργαστεί δηλαδή?Τι σκατά παραπάνω θα του προσφέρει το ΚΚΕ?Ο δεξιός οπορτουνισμός του ΚΚΕ σήμερα είναι άχρηστος στο σύστημα.
Οτι ζημιά είναι να κάνει ο οπορτουνισμός την κάνει σήμερα χωρίς το ΚΚΕ.Πάνε οι εποχές που το σύστημα είχε ανάγκη το ΚΚΕ και στηριζόταν σε αυτό.Πέρασαν οριστικά οι ωραίες εποχές που το ΚΚΕ είχε δύναμη,τώρα βρίσκεται ξεδοντιασμένο και ανήμπορο.Σήμερα το σύστημα το έχει χεσμένο και το άφησε να σαπίσει μέσα στην μιζέρια και την ανυποληψία.

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2015 στις 10:27 μ.μ.

Kνίτες όσο και να γκαρίζετε δεν σας θέλουν οι οπορτουνιστές.οσο και να παρακαλάτε οι οπορτουνιστές δεν σας βάζουν στην κυβέρνηση.
Οταν ξανακυβερνήσει η νουδού θα σας πάρουν αυτοί.μέχρι τότε κάντε υπομονή

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2015 στις 5:25 μ.μ.

Από ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις 2/7/2015:
" Εάν επικρατήσει το ΟΧΙ καμία κυβέρνηση δεν θα τολμήσει να επιβάλλει μέτρα που θα έχουν ακυρωθεί από το λαό και περιέχονται τόσο στη συμφωνία που πρότειναν Ε.Ε.-ΕΚΤ -ΔΝΤ, όσο και στην πρόταση της κυβέρνησης."
Αλλά να, εμείς φταίμε πάλι.
(πάρτε και λινκ να μη λέτε ότι τα βγάζουμε από το μυαλό μας: http://antarsya.gr/node/3138 )
Το ΚΚΕ είναι δικαιωμένο πολλαπλά όσον αφορά τις ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ. Τώρα πως βγαίνει από αυτό ότι χαιρόμαστε που το εργ. κίνημα είναι σε κάμψη μόνο οι Ναρίτες ξέρουν να μας πουν.
Ένας λοβοτομημένος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger