Home » , » Με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης από το δημόσιο παραπέμπεται ο δημόσιος θαυμαστής της ναζιστικής δολοφονικής συμμορίας

Με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης από το δημόσιο παραπέμπεται ο δημόσιος θαυμαστής της ναζιστικής δολοφονικής συμμορίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 | 5:16 μ.μ.

Αυτό το τομάρι που λέγεται Πέτρος Κορμικιάρης και σύμφωνα με το «Κουτί της Πανδώρας» «τυχαίνει να είναι προϊστάμενος στο τμήμα Μέριμνας Χώρων και Μέσων της Διεύθυνσης Τεχνικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ενώ όπως αναφέρει στο προφίλ του στο facebook εργάζεται και στο Xryshaygh.com», είναι δυνατόν. ακόμα να μην έχει υποστεί τις συνέπειες της προκλητικής συμπεριφοράς του;

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται κανείς να είναι νομικός για να καταλάβει ότι με την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του διαπράττει τα αδικήματα προσβολής νεκρού, πρόκληση δημοσίου αισθήματος και φυσικά αφού επικαλείται το κρατικό του αξίωμα, κατάχρηση αξιώματος δημόσιου λειτουργού. 

Στην ιστοσελίδα που αναφέραμε προηγουμένως διαβάζουμε επίσης: «Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει απασχολήσει στο παρελθόν με υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης για την οποία του έχει καταλογιστεί ποινή ενός μήνα.

Λόγω του πεπαλαιωμένου δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα που δεν αναγνωρίζει αδικήματα που σχετίζονται με νέες τεχνολογίες και συγκεκριμένα τα αδικήματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι αρμόδιοι μένουν με τα χέρια δεμένα».

Μια άλλη διάσταση στο όλο θέμα δίνει η ιστοσελίδα thepressproject

Φασίστες παντού

Ο φερόμενος ως δημοσιογράφος-στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Πέτρος Κορμικιάρης, με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι ο Παύλος Φύσσας «προκαλούσε», ενώ κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της μητέρας του δολοφονημένου τραγουδιστή χαρακτηρίζει «δακρύβρεχτο μελό» όσα έλεγε στο δικαστήριο η Μάγδα Φύσσα
Ο Πέτρος Κορμικιάρης, δηλώνει δημοσιογράφος και οικονομολόγος ενώ τάσσεται ανοικτά υπέρ της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα στο Facebook αναφέρει ότι εργάζεται και για το site της νεοναζιστικής οργάνωσης (παρ' ότι αν ισχύει αυτό υπάρχει ασυμβίβαστο).

Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι ότι παράλληλα με την εργασία του για τη Χρυσή Αυγή, ο Πέτρος Κορμικιάρης, δηλώνει δημόσιος υπάλληλος στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Στην ανάρτησή του, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα, μητέρας του Παύλου Φύσσα ο οποίος δολοφονήθηκε από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά, ο Πέτρος Κορμικιάρης αναφέρει:


Λίγες ημέρες νωρίτερα, όταν ο Παναγιώτης Φύσσας κατέθεσε στο δικαστήριο για τη δολοφονία του γιού του, ο Πέτρος Κορμικιάρης έγραψε στο twitter:


Το TPP προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας όμως στο κτίριο αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο θυρωρός, ο οποίος μας παρέπεμψε στο Υπουργείο Επικρατείας.

Επικοινωνήσαμε με τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσο, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι ο κ. Κορμικιάρης δεν εργάζεται ως δημοσιογράφος στην γενική γραμματεία και άρα καπηλεύεται και δημιουργεί εντυπώσεις ο τρόπος που υπογράφει στο twitter. Ποτέ κανένας φορέας του δημοσίου δε θα μπορούσε να υποστηρίζει ή να καλύψει τέτοιες θέσεις, σύμφωνα με τον κ. Κρέτσο, ο οποίος τονίζει ότι υπάρχει ανάγκη επανεξέτασης του δημοσίου υπαλληλικού κώδικα, προκειμένου να αποφεύγεται να εμφανίζεται  η ιδιωτική άποψη με την αχλή του δημοσίου υπαλλήλου.

Όπως βρήκαμε ψάχνοντας στη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η θέση του Πέτρου Κορμικιάρη, είναι αναπληρωτής προϊστάμενος διεύθυνσης, της υπηρεσίας που είναι υπεύθυνη για τη μίσθωση χώρων στέγασης της Γενικής Γραμματείας και για την φύλαξη και την καθαριότητά τους. 

_________

Μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε σε όλο το διαδίκτυο η Γενική Γραμματεία παραδέχτηκε ότι ο Πέτρος Κορμικιάρης, εργάζεται εκεί και σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Σε απάντηση των συνεχών δημοσιευμάτων, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του υπαλλήλου  του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι ο εν λόγω υπάλληλος δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αφενός και αφετέρου σε καμία περίπτωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει.
Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Ν. Παππάς, μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ε. Κρέτσου, παρέπεμψε τον ανωτέρω υπάλληλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης». 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

2 Οκτωβρίου 2015 στις 5:45 μ.μ.

Το γουρούνι, το παχύδερμο ο βαψομαλλιάς!!

2 Οκτωβρίου 2015 στις 6:02 μ.μ.

Τέτοια σχόλια διαβάζουν L'Enfant de la Haute Mer και αφήνουν υπονοούμενα ότι μας χρηματοδοτούν Ν.Δ και εφοπλιστές :)
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/10/blog-post_66.html

Ανώνυμος
2 Οκτωβρίου 2015 στις 8:12 μ.μ.

ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ
-------------------------------------------------------------
ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΡΜΙΚΙΑΡΗΣ
Τα ιστολόγιά μου:
http://petroskormikiaris.blogspot.com/
http://kathariaview.blogspot.com/
Επικοινωνία:Το κινητό μου,694532xxxxx,
pkormikiaris(Skype)
Ζω στην Αθήνα και την Καρδίτσα

ΦΙΛEΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,
Η καταγωγή μου είναι απο το Μαυρομμάτι της Θεσσαλίας,γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καρδίτσα.Είμαι παντρεμένος κι' έχω ένα γυιό.
Από το 1991 εργάζομαι στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας-Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης στην Αθήνα όπου υπηρέτησα σε διάφορες θέσεις ευθύνης ως προϊστάμενος και υπάλληλος.Σήμερα προίσταμαι στη Πολιτική Άμυνα της Δ/νσης Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτων Αναγκών.
Ασχολήθηκα με την δημοσιογραφία σε ημερήσιες και περιοδικές εκδόσεις(Θεσσαλική Ηχώ,Νέος
Αγών, ,Μακεδονικός Τύπος,Ελλ. Βορράς κ.α.)καθώς και με το πολιτικό ρεπορτάζ για την τηλεόραση(ΘεσσαλίαT.V.). Συνκαθιέρωσα τις εκπομπές διαλόγου στο χώρο της Θεσσαλίας.
Είμαι μέλος της Ενωσης Συντακτών Εφημερίδων,Περιοδικών και Ηλεκτρονικών Μέσων Βόρειας Ελλάδας απ'όπου βραβεύτηκα για τη δράση μου.
Απο τον Μάιο του 1988 έως τον Ιανουάριο του 1990 υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στο Πυροβολικό του στρατού ξηράς.
Ζώ στην Αθήνα.
Ως φοιτητής ανέπτυξα πολιτική δράση στις γραμμές της ΟΝΝΕΔ σε Θεσσαλονίκη και Καρδίτσα.

Προβολή πλήρους προφίλ

Ανώνυμος
3 Οκτωβρίου 2015 στις 12:35 π.μ.

Ενταξει ενα απλο κρουσμα στο ιερο και οσιο δημοσιουπαλληλικι της αριστερας.
Και φυσικα αντι για οριστικη παυση θα του δωσουν και προαγωγή μολις ξεχαστει το ζητημα.

Ανώνυμος
3 Οκτωβρίου 2015 στις 2:10 π.μ.

Προσβολή νεκρού, ύβρεις, σκατοψυχία, προϋπηρεσία στην ΟΝΝΕΔ (να μην λησμονούμε την πηγή του ναζισμού)... Κλασικό χρυσό αυγό. mitsos175.

Σεχτάρ ο Τρομερός
3 Οκτωβρίου 2015 στις 8:08 π.μ.

Μην ανησυχείτε, ακόμη και ΑΝ, (λέω, αν...) τον σουτάρουν, που χλωμό το βλέπω, το παληκάρι δε θα χαθεί.
Κάπου θα τον διορίσουν οι εφοπλιστές, ίσως και στα γραφεία του "λαϊκού συνδέσμου κλπ.".
Και θα έχει γίνει και ήρωας, θύμα του "υπερτροφικού κράτους" κλπ., η μπάλλα στον Σκάϊ για τη συνέχεια....

3 Οκτωβρίου 2015 στις 10:39 π.μ.

giorgis
2 Οκτωβρίου 2015 - 6:02 μ.μ.
Ρε δεν πάει στο διάολο λέω εγώ!!

3 Οκτωβρίου 2015 στις 2:36 μ.μ.

giorgis, 2 Οκτωβρίου 2015 - 6:02 μ.μ.
Πρόκειται για μεγάλο κουμάσι!!

Ανώνυμος
4 Οκτωβρίου 2015 στις 11:02 π.μ.

ΟΝΝΕΔ, ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ, ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ. ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΤΙΚΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2015 στις 7:28 π.μ.

Και ως γνωστόν, το Μαυρομάτι της Καρδίτσας, δύο μεγάλους έβγαλε:
Τον Γεώργιο Καραϊσκάκη και τον λεβέντη από πάνω.
Και μία χρήσιμη πληροφορία που προκύπτει από το βιογραφικό του.
Το Πυροβολικό ανήκει στο Στρατό Ξηράς κι όχι στο Πολεμικό Ναυτικό ή στην Πολεμική Αεροπορία.
Ο τύπος σηκώνει μεγάλο καλαμπούρι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger