Home » , » Νάτος ο «άγιος».

Νάτος ο «άγιος».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 | 11:35 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μέχρι τώρα τον ξέραμε σαν κομματικό στέλεχος της ΝΔ με ράσα. Σαν ένα ανάλγητο ομοφοβικό ρατσιστή υποκριτή που έκανε κομματικό ψηστήρι στο ποίμνιο, αν και χωρίς καμιά επιτυχία.

Από σήμερα «προβιβάστηκε»:

«Δίωξη κατά Άνθιμου για "κουκούλωμα" βιασμού ανηλίκου στο Παπάφειο. Ποινικές διώξεις για "κουκούλωμα" υπόθεσης βιασμού ανηλίκου από ανήλικο, που ήταν τρόφιμοι του Παπάφειου ιδρύματος Θεσσαλονίκης, παρήγγειλε η εισαγγελέας Εφετών μετά την αποκάλυψη ότι η διοίκηση του ιδρύματος και ο διευθυντής φέρονται ότι κρατούσαν κρυφή σχετική αναφορά κοινωνικής λειτουργού, προκειμένου να μη βλάψουν το όνομα του ιδρύματος. Σημειώνεται ότι πρόεδρος του ορφανοτροφείου είναι ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος...», μας λέει η είδηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Έκρυψε βιασμό για να μην γίνει σκάνδαλο; Προβλέπω να βρέχει «θεούσες» που πέφτουν από τα σύννεφα. Τα «καλά και συμφέροντα» δε λέει η εκκλησία; Ε! δεν μας κάνει εντύπωση.

Και φυσικά δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα βγει λάδι. Θα τη γλυτώσει. Με προσευχή, με θαύμα, με πολιτική πλάτη, κάπως θα τη σκαπουλάρει.


Κατάλαβες θεούσα πως έχει το πράγμα με ΟΛΕΣ τις θρησκείες; Τους αντίθετους τους κατακεραυνώνουν, τους απειλούν με αιώνιες τιμωρίες, τους καλούν να γίνουν πιστοί, φτάνουν ακόμα και μέχρι εξόντωση.

Αλλά τα στραβά της κάθε θρησκείας το ιερατείο της τα κρύβει, τα κρατά μυστικά.
Ή ακόμα χειρότερα βρίσκει μια ερμηνεία και δίνει στο έγκλημα θεολογικό μανδύα. «Θέλημα Θεού» το οποίο βέβαια ταυτίζεται πάντα με το συμφέρον των εκπρόσωπων Του.

Γιατί πως θα πεισθεί ο αφελής να ξηλωθεί για τα ορφανά, αν γίνονται βιασμοί ανηλίκων στα ορφανοτροφεία; Τι κύρος θα έχει ο «ποιμένας» στα «πρόβατά» του; Αλλά η αλήθεια όσο και να κρύβει το σκοτάδι κάποτε φωτίζει και φαίνεται.

Τώρα να δω τι δικαιολογία θα βρούνε. Δεν τους φοβάμαι, εδώ πείθουν τους ανθρώπους να πεθαίνουν και να σκοτώνουν για κάτι που δεν έχουν δει, κάτι που πιθανόν να μην υπάρχει, σ αυτό θα κολλήσουν; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

12 Οκτωβρίου 2015 στις 11:52 μ.μ.

Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνιθος!!

Ανώνυμος
13 Οκτωβρίου 2015 στις 12:51 π.μ.

Αχου-αχου....δεν θα παμε καλα σημερα!! Τα νευρα μας κουρελια !! Ειναι να τον πιασεις τωρα...και να τον κανεις τι;;;;;; Ξερω -ξερω...οργιαζει η φαντασια σας!! Και η δικη μου!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger