Home » , » Θα σκάσει "βόμβα" για Συριζαίο υπουργό του "στενού περιβάλλοντος" Τσίπρα (Βίντεο)

Θα σκάσει "βόμβα" για Συριζαίο υπουργό του "στενού περιβάλλοντος" Τσίπρα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 | 11:13 μ.μ.

Την είδηση την ακούσαμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και σίγουρα δεν μπορεί να την προσπεράσουμε. Αφορά το πόθεν έσχες δυο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν σαν υπουργοί στην προηγούμενη κυβέρνηση. Ο πρώτος υπουργός για τρία συνεχόμενα χρόνια είχε «ξεχάσει» να δηλώσει στο πόθεν έσχες του «ένα ποσό της τάξεως του 1.000.000 ευρώ»! Η δεύτερη περίπτωση που ελέγχεται είναι η περίπτωση πρώην υπουργού ο οποίος διαθέτει μετοχές σε ιδιωτική εταιρεία κάτι που δεν επιτρέπεται σε έναν υπουργό.

Υπάρχουν επίσης άλλες δυο υποθέσεις ενός πρώην και ενός νυν βουλευτή που ελέγχονται. Είναι φανερό ότι αυτή την υπόθεση την έφεραν στην δημοσιότητα στελέχη της «Λαϊκής Ενότητας» αν κρίνουμε από την τοποθέτηση της πρώην προέδρου της επιτροπής για τον έλεγχο των πόθεν έσχες Δέσποινας Χαραλαμπίδου.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα τηλεφωνικό ρεπορτάζ για το ποια είναι αυτά τα πρόσωπα που ελέγχονται. Αν και δεν γίναμε πολύ σοφότεροι, στέλεχος της «ΛΑΕ» μας «φωτογράφισε» τον υπουργό που είχε «ξεχάσει» να δηλώσει το ένα εκατ ευρώ και το έκανε μετά τρία χρόνια όταν διαπίστωσε ότι ήταν σε γνώση στελεχών της «ΛΑΕ»  η κατοχή εκ μέρους του αυτού του ποσού.

Πρόκειται για υπουργό ο οποίος βρίσκεται στο πολύ στενό περιβάλλον του Τσίπρα και η αποκάλυψη του ονόματος του θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στου Μαξίμου. Αναμένουμε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
13 Οκτωβρίου 2015 στις 12:08 π.μ.

Καλο αυτό να σκουζουνε τα καναλια της διαπλοκής οπως και να έχει. Για τα σταματημενα μπλοκαρισμενα μεγαλα εργα για την σηραγγα του καλλιδρομου που πηρε 1,5 δις απο το 1996 ως σημερα ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ειπε κάτι η τρεμη?
Τωρα για τον συριζα οτι εχει στελεχη οπως κατρουγκαλος σταθακης κουρουπλής καθημερινοι θαμωνες στο μεγκα και στους μηχανισμους της εξουσιας τοσα χρονια δεν μας προξενει καμμια εκπληξη η αποκαλυψη. Διοτι αυτό το 1 μυριο προελευση εχει το διχως άλο τα κρατικά κονδυλια. Αρα μας ενδειαφερει όχι μονο η αποκρυψη του απο το ποθεν εσχες αλλα και το απο ποιο ταμειο φυγανε αυτα τα λεφτα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger