Home » , » Οι «αριστεροί» κυβερνώντες διαπρέπουν και σαν «μεσίτες».

Οι «αριστεροί» κυβερνώντες διαπρέπουν και σαν «μεσίτες».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 | 4:17 μ.μ.

Δεν είναι μακρινή η εποχή –επί συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου- που το σύνθημα «Πουλάτε τα νησιά, πουλάτε το λιμάνι, πουλήστε και την μάνα σας, να φύγετε ρουφιάνοι», κυριαρχούσε σε όλες τις πλατείες της χώρας.
 Οι τότε «ρουφιάνοι» έφυγαν. Με τους σημερινούς να δούμε τι θα γίνει, που συνεχίζοντας την ίδια τακτική έβγαλαν στο σφυρί όποια δημόσια περιουσία έχει απομείνει και δεν πρόλαβαν να ξεπουλήσουν οι προηγούμενοι.

Όπως διαβάζουμε στις οικονομικές σελίδες εφημερίδας το ταμείο που έχει αναλάβει την βρόμικη δουλειά (ΤΑΙΠΕΔ) δηλαδή οι τύπου  που έχοντας εξασφαλίσει με νόμο το ακαταδίωκτο (να μην λογοδοτούν στην ουσία πουθενά για τις πράξεις τους) ανέλαβαν να μηδενίσουν  ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο της κρατικής περιουσίας και να περάσει στα χέρια του ιδιωτικού κεφαλαίου.ώρα τι μίζες έχουν να πέσουν …)

Το ΤΑΙΠΕΔ βγάζει στο σφυρί τα «διαμάντια» της κτηματαγοράς που διαθέτει, μας λέει το δημοσίευμα που αναφέραμε και γίνεται ποιο συγκεκριμένο: «Στο "Leto Hotel" της Μυκόνου, όπως και σε παραλιακές εκτάσεις στο Πόρτο Χέλι, στη Χαλκιδική και στο Βαρθολομιό της Ηλείας, έχει βάλει πωλητήριο το ΤΑΙΠΕΔ».

Οι «αριστεροί» κυβερνώντες αφού εξαπέλυσαν άγρια κοινωνική λεηλασία, διαπρέπουν τώρα και σαν «μεσίτες» ξεπουλώντας κάθε δημόσια περιουσία. 

Κι εμείς τι κάνουμε;


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger