Home » , , » Συνεχίζονται οι αστυνομικές επιτυχίες στην μάχη για την πάταξη της διαφθοράς

Συνεχίζονται οι αστυνομικές επιτυχίες στην μάχη για την πάταξη της διαφθοράς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 | 12:41 μ.μ.

Ακάθεκτη η κυβέρνηση συνεχίσει την αμίλητη μάχη που δίνει για την πάταξη του παραεμπορίου και της φοροδιαφυγής. Και οι επιτυχίες της είναι αλλεπάλληλες. Μετά την 67 γιαγιούλα που συνέλαβαν τα όργανα της τάξεως να πουλάει παράνομα  «καρβουνάκια θυμιάματος και μοσχολίβανο, στην Κρήτη, έπειτα από την «εξάρθρωση» της υπέργηρης γριούλας -79 (!!!) ετών- στα Τρίκαλα που κερδοσκοπούσε σε βάρος του ελληνικού κράτους, πουλώντας χωρίς την νόμιμη άδεια μαϊντανό και μπρόκολα άλλη μια μεγάλη επιτυχία  σημείωσε η ελληνική αστυνομία.

Όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα Ξάνθη Νέα  σε ανάρτηση που τιτλοφορεί «Χειροπέδες σε 25χρονο στο Διδυμότειχο γιατί πουλούσε φρούτα χωρίς άδεια!», στη σύλληψη ενός 25χρονου άνδρα που πουλούσε φρούτα χωρίς να διαθέτει ωστόσο την απαιτούμενη άδεια προχώρησε η Αστυνομία στο Διδυμότειχο, το μεσημέρι της Τρίτης. 

Ο 25χρονος εντοπίστηκε να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο στερούμενος της απαιτούμενης άδειας και έτσι οι Αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του καθώς και στην κατάσχεση των φρούτων ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. 

Να σημειώσουμε ότι το πρόστιμο, η ταρίφα δηλαδή που υπάρχει σ’ αυτές της περιπτώσεις είναι 5.000 ευρώ.

Πληροφορίες ότι ο Αλεξιάδης θα παρασημοφορήσει δημόσια τους αστυνομικούς, που συνέλαβαν τον καστανά, τις γριούλες και τον νεαρό στο Διδυμότειχο, ώστε να αποτελέσουν παράδειγμα για τους συναδέλφους τους, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
17 Δεκεμβρίου 2015 στις 1:35 μ.μ.

Στην μαχή κατα της ανεργίας ομως εχουνε πραγματικα επιτυχια. Τωρα βαφτιζουν τα δικα τους παιδια, "καθαριστριες" και τους προσλαμβανουν με ατομικες και ανανεουμενες συμβασεις εργασιας. Η πλεμπα ακομη περιμενει τα 5μηνα του ΟΑΕΔ. Ο αροδιος υπουργος για την τακτοποιηση όλων των ροπυσφετιων (βερναρδακης) δινει μαγειρεμενα και φυσικα αναξιοπιστα στοιχεια απογραφης ΔΥ. Το φαγοποτι συνεχιζεται.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger