Home » , » "Ποια η ελληνική συμμετοχή στην νέα επέμβαση στην Μέση Ανατολή" (Ηχητικό)

"Ποια η ελληνική συμμετοχή στην νέα επέμβαση στην Μέση Ανατολή" (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 | 4:27 π.μ.

Παραθέτουμε σε ηχητικό την τελευταία εκπομπή του δικτύου ελεύθερων φαντάρων Σπάρτακος που μεταδόθηκε από τον διαδικτυακό μας ραδιοσταθμό. Εχει τίτλο «Οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές εφορμούν σε Μέση ανατολή και βόρεια Αφρική. Ποια η ελληνική συμμετοχή στην νέα επέμβαση στην Μέση Ανατολή».

Το ρεπορτάζ της εκπομπής αποκαλύπτει τα ψέματα των Τσίπρα – Καμμένου ότι η χώρα μας δεν έχει καμιά εμπλοκή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. Όπως τονίζουν οι σύντροφοι του Σπάρτακου η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι αδίστακτη. Παρά τα ψέματα των δημόσιων τοποθετήσεων του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου περί μη εμπλοκής της χώρας σε ευρωπαϊκό και νατοϊκό πόλεμο στην Συρία, με πρωταγωνιστή τη Γαλλία, στην πραγματικότητα εμπλέκει τον λαό μας σε μια ακόμη βάρβαρη ιμπεριαλιστική επέμβαση.

Ουσιαστικά η Αθήνα, μετά τη Μαδρίτη, το Λονδίνο και το Παρίσι, εξαιτίας των πολεμοκάπηλων πολιτικών της άρχουσας τάξης αντικειμενικά μπαίνει στο στόχαστρο της εκδίκησης όσων δέχτηκαν, δέχονται και θα δεχτούν τις επιθέσεις των πολεμικών μέσων που εφορμούν από την Σούδα και τις υπόλοιπες βάσεις του θανάτου.

>
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger