Home » , » Τα λούκια του Σταθάκη

Τα λούκια του Σταθάκη

Από giorgis , Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 | 12:15 π.μ.

Του Γ. Γ. 

Για στάκα ρε μόρτες γιατί ξηγηθήκατε διαγωγή κοσμία με την φτιάξη Σταθάκη.  Χτύπησε μπιέλα μια φάση η γκλάβα του τύπου και ξέχασε και σπικάρει ότι έχει στην δούλεψη του σχεδόν δυο μύρια και κάποιες δεκάδες ακίνητα. Σιγά το πράμα. Αμέσως να τον φάτε. Λομόγιο τον είπατε, φοροφυγά του σφυρίξατε και τα κουμπιά της Αλέξαινας.

Τζάμπα κόπος αλάνια. Δεν χαμπαριάζει από τέτοια η υπουργάρα μας.  Εκτός από ξεχασιάρης είναι και  στην νιρβάνα του μπακιροκοφτείου του. Ξέρετε τώρα. Αλισβερίσια  με κάτι μαγαζιά με ταμπέλες JP MORGAN,  BLACK ROCK και δεν συμμαζεύεται, που είναι φορτωμένα ντέρτια. Κάποιοι «κολλημένοι» αριστεροί τα λένε «κερδοσκοπικά funds» αλλά αυτοί είναι στον κόσμο τους. Δεν ανθίζονται την νέα εποχή και τα «σοσιαλιστικά» ήθη. Πόσο μάλλον να καταλάβουν τα βάσανα και τα ξενύχτια που περνάει ο υπουργός μας για να δει που θα βάλει την καβάντζα του να αυγατίσει καλύτερα, που θα τζογάρει με σίγουρο κέρδος τα «επενδυτικά χαρτοφυλάκια» του.

Τραβάτε ωρέ παίδες τέτοια λούκια εσείς;  

Εντάξει ούτε με νεροκαντήλα ούζο διπλής απόσταξης χωνεύεται, ούτε με τρίφυλλο Καλαματιανό καταπίνεται το ψιλό γαζί με χοντρή βελόνα που μας κάνει, με τις δηλώσεις το ο Σταθάκης. Αλλά ο μοναδικός είναι;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger