Home » , » Το τελευταίο αντίο στον Μηνά Χατζησάββα και οι αθλιότητες Φαήλου (Βίντεο)

Το τελευταίο αντίο στον Μηνά Χατζησάββα και οι αθλιότητες Φαήλου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 | 10:20 μ.μ.

Το τελευταίο αντίο είπαν χτες εκατοντάδες κόσμου, στον Μεγάλο ηθοποιό Μηνά Χατζησάββα. Όπως είχε ζητήσει ο ίδιος η κηδεία του ήταν πολιτική ενώ η σορός του θα αποτεφρωθεί στη Βουλγαρία αφού στην χώρα μας δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές.
Επίσης και σύμφωνα με την επιθυμία του εκλιπόντα αντί για στεφάνια συγκεντρώθηκαν χρήματα για τους μετανάστες.

Ο επί 25 χρόνια σύντροφος του ηθοποιού, Κώστας Φαλελάκης, συγκινημένος κατά τη διάρκεια της κηδείας, της «γιορτής αποχαιρετισμού» όπως την χαρακτήρισε, αποχαιρέτησε τον σύντροφο του  με το τραγούδι της Nina Simone «Just say i love him», ενώ μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και την ανάγκη νομοθέτησης του συμφώνου συμβίωσης.

Τώρα να σχολιάσεις την χυδαία ανάρτηση που έκανε σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης –και μάλιστα την συγκεκριμένη στιγμή- ο Φαήλος Κρανιδιώτης, δεν έχει νόημα. Τα εμέσματα του ξεκινάν από εκφράσεις του τύπου «Το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ' αρχίδια μου τα δυο» και καταλήγουν σε όργιο πατριδοκαπηλίας και εμπόριο εθνικοφροσύνης.




Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

3 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:48 μ.μ.

«Just say I love him»

Ανώνυμος
4 Δεκεμβρίου 2015 στις 3:06 π.μ.

Να,αποδειξη ,πως δεν καναμε σωστη δουλεια,και ...τα λαθη συνεχιζονται!! Ολους αυτους τυπου Κρανιδιωτη.......εε ρε δεν επρεπε να σωωνουν ουτε απο τα σπιτια τους να σκανε μυτη! Μα .......πολυ εμετικος αδερφε μου!!!

Ανώνυμος
4 Δεκεμβρίου 2015 στις 9:32 π.μ.

Ο Φαηλος γνωστός φασίστας στους κόλπους της ΝΔ, σύμβουλος του πρώην πρωθυ Σαμαρά, εμετικός και βρωμερός.
Δυστυχώς όμως και ο Σύριζα παρ ότι συνεχίζει να επικαλείται την αριστερά, σε κοινωνικά θέματα που θα μπορούσε να βάλει το μαχαίρι δεν κάνει τίποτα, πιθανότατα η φοβάται τις όποιες αντιδράσεις η τα έχει βρει απόλυτα με τον Ιερώνυμο και δεν θέλει να διαταράξει την "έννομη" τάξη της χώρας, προφανώς δεν θέλει να συγκρουστεί για άλλη μια φορά με τους "νοικοκυραίους", για γέλια ο Φαηλος αλλά για κλάματα ο Τσίπρας

Ανώνυμος
8 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:32 π.μ.

http://www.thecitizen.gr/70329/diplose-gia-na-choresi/

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger