Home » , » Αύριο να μας πείτε πάλι, πώς θα πάρουμε την Πόλη με τα υπερόπλα από το Σείριο... .

Αύριο να μας πείτε πάλι, πώς θα πάρουμε την Πόλη με τα υπερόπλα από το Σείριο... .

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 | 11:55 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη, δωσ' της κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινίσει. Μια φορά κι ένα καιρό "ο Αλέξης Τσίπρας είχε συστήσει μυστική ομάδα ειδικών αποστολών η οποία αναζητούσε οικονομική στήριξη από τη Μόσχα, ομάδα που ανέλαβε επαφές με εταιρείες σε δύο διαφορετικές ηπείρους για την έκδοση νέου νομίσματος..."
Έκανα λάθος, έλεγα ότι στέρεψαν από φαντασία. Μυστική ομάδα ειδικών αποστολών! Παίζει κι ο Τομ Κρουζ; Μόνο οι βουλευτές. Είναι ταλαντούχοι ηθοποιοί, ξέρουν από υποκριτική.

Διαστημόπλοια έχουν; Έχουν τα UFO των ΜΜΕ. Εντάξει, αλλά βάλτε και λίγο γυμνό μέσα, να πουλήσει το σενάριο. Κι από αυτό έχουν! Τσιτσίδι μας άφησαν, μας έγδυσαν με το Μνημόνιο. Να γυρίσουν λοιπόν ταινία, καλύτερος είναι ο 007 από τα μηδενικά τα δικά μας; Τα ΜΑΤ θα κάνουν τις σκηνές δράσης, ο Τσίπρας θα είναι ο πρωταγωνιστής, ο Μητσοτάκης guest star (αφού πρώτα κάνουν ευχέλαιο), ο Σόιμπλε στο ρόλο του βασανιστή των SS, ενώ οι ψηφοφόροι - κομπάρσοι στο ρόλο του κορόιδου, ρόλο που ξέρουν καλύτερα και που ερμηνεύουν με τεράστια επιτυχία χρόνια τώρα.

Για γέλια και για κλάματα είναι τα όσα ακούγονται. Βέβαια τα διαβάζει ο κόσμος. Όλοι ευχαριστιούνται να διαβάζουν παραμύθια, δεν τα πιστεύουν όμως. Γέλιο προκαλεί ότι τα λένε με σοβαροφάνεια ελπίζοντας σε δημιουργία εντυπώσεων. Η μόνη εντύπωση που μας προκαλούν είναι η έκπληξη. Ποτέ δεν πιστεύαμε, ότι είναι τόσο ανόητοι, για να μας σερβίρουν τέτοια μούφα, ελπίζοντας ότι θα μασήσουμε. Κλάμα από την άλλη προκαλεί το τι πραγματικά έγινε. Το ξεπούλημα, το θέατρο για να παιχθεί η μεγαλύτερη τραγωδία της Μεταπολίτευσης.

Πέρα από το γεγονός ότι, ακόμα κι αν ήταν αληθινές (που δεν είναι) όλες αυτές οι υποθέσεις, η τελική απόφαση, η Πράξη είναι αυτή που μετράει, ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν είχε πρόθεση να βγει από το Ευρώ. Το έχουμε αναλύσει πολύ πριν πουλήσει το περήφανο ΟΧΙ του κόσμου.

Να θυμίσουμε, ότι είχαμε τονίσει, πως η κυβέρνηση δεν έκανε καμιά ενέργεια από αυτές που χρειάζονταν για να βγούμε από την παγίδα των τοκογλύφων τη διάρκεια της δήθεν διαπραγμάτευσης. Ότι συνέχιζαν να πληρώνουν εις βάρος των μισθών και των συντάξεων τις δόσεις των δανείων. Το κυριότερο, δεν είχαν απομακρύνει τους σπιούνους των τοκογλύφων, οι οποίοι ήταν σε καίριες θέσεις. Σε σειρά άρθρων μας είχαμε επισημάνει, ότι όσο μένουν οι εφεδρείες των δανειστών στα πόστα τους και αλωνίζουν, δεν πρόκειται να είναι οι μνημονιακοί καρχαρίες αυτοί που θα υποχωρήσουν. Όπως επίσης ότι πολύ πριν τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε με το Ευρώ, την ΕΕ, και την παραμονή στο ΝΑΤΟ.

Κοντολογίς εδώ που φτάσαμε ήταν το αποτέλεσμα μιας πορείας, που είχε αρχίσει πολύ πριν. Καμιά εναλλακτική λύση δεν υπήρχε, γιατί δεν πίστευαν σε άλλη πολιτική αλλά υπηρετούσαν πιστά τα συμφέροντα των Γερμανών, όπως ακριβώς οι προηγούμενοι. Τι μας τσαμπουνάτε λοιπόν;
Άντε τώρα καληνύχτα. Αύριο να μας πείτε πάλι, πώς θα πάρουμε την Πόλη με τα υπερόπλα από το Σείριο... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger