Home » , » 3 χρόνια αυτοδιαχείριση στη ΒΙΟΜΕ - Πάρτι της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης (Αθήνας) στο ΕΜΠΡΟΣ

3 χρόνια αυτοδιαχείριση στη ΒΙΟΜΕ - Πάρτι της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης (Αθήνας) στο ΕΜΠΡΟΣ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 | 12:25 μ.μ.


3 χρόνια ΒΙΟΜΕ
3 χρόνια αυτοδιαχείριση στην Παραγωγή

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ από τις 23:00

Πάρτι οικονομικής ενίσχυσης της  Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης (Αθήνας) στη ΒΙΟΜΕ, στο ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο ΕΜΠΡΟΣ (Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή).

Εκδηλώσεις και Πανελλαδική Συνέλευση Εργαζομένων και Αλληλέγγυων στο Εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2016 στις 3:30 μ.μ.

Δεν υπάρχουνε Σοσιαλιστικές νησίδες μέσα σε μια χώρα με καπιταλισμό.

25 Ιανουαρίου 2016 στις 10:04 μ.μ.

Κλασική περίπτωση άρνησης της πραγματικότητας, ποια παραγωγή βρε παιδιά χωρίς χρήματα, πουλώντας λίγα καθαριστικά, κ.λπ. απορώ πώς τη βγάζουν οι εργαζόμενοι της ΒΙΟΜΕ που συμμετέχουν στο εγχείρημα. Εν τω μεταξύ έχουν καταφέρει να σπείρουν διχόνοια στους εργαζόμενους καθώς αντικειμενικά στέκονται εμπόδιο στο να πάρουν τις αποζημιώσεις και τα δεδουλευμένα τους οι απολυμένοι της Φίλκεραμ.

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 2:39 μ.μ.

Δεν υπάρχουνε Σοσιαλιστικές νησίδες μέσα σε μια χώρα με καπιταλισμό!
τι λες ρε πολιτικο ζωντοβολο του κκε; αρνησαι οτι ειναι ανεργοι; φοβασαι μη γινουν αφεντικα; μεχρι τοτε τους υποστηριζεις ή τους κανεις μαθημα; Γιατι ζητωκραυγαζες οταν πηρες το δημο της Πατρας; Διαχαιριση του καπιταλισμου δεν κανεις; Γιατι δεν τον παρατας; Γιατι ζητας να τα παρατησουν οι ανεργοι της βιομε;Τι τους καλεις να κανουν; Εθιμοτυπικες πορειουλες Αθηνα-Συνταγμα με το Παμε; ουστ ρε απο δω θα κανεις και μαθηματα καθαροτητας

26 Ιανουαρίου 2016 στις 3:53 μ.μ.

εργαζομενοι αυτοδιαχειριζομενου εργοστασιου η
εργαζομενοι περιπατητες σε μοναχικες (συνηθως) πορειες διαμαρτυριας;
το δευτερο ειναι πιο υγιεινο. πιο επαναστατικο; ειναι;

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 7:05 μ.μ.

2.39 Μέσα σε Καπιταλιστική χώρα δεν μπορεί να υπάρξουνε Σοσιαλιστικές νησίδες.Με αυτόν τον τρόπο εγκλωβίζεται ο λαός πιστεύοντας οτι μπορεί να διαχειρηστεί το εργοστάσιο σαν νησίδα. Αυτό αποτελεί έγκλημα για τον λαό γιατί χάνει τον στόχο του που είναι η Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. ΟΙ 5 Δήμαρχοι του ΚΚΕ έχουνε απο πριν ξεκαθαρίσει στον λαό οτι δεν υπάρχουνε Σοσιαλιστικές νησίδες. Είναι επικεφαλείς στην περιοχή τους της ΕΡγατικής Λαικής Αντιπολίτευσης στον Αγώνα για κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. 3.53 Οταν λες μοναχικές πορείες εννοείς οτι δεν πάμε μαζί με την Εργατική Αριστοκρατία και τον ΟΠορτουνισμό. Εχεις δίκιο.

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2016 στις 2:06 π.μ.

Ρε παιδιά αντι να επαναλαμβάνεται σαν κασετόφωνο ο,τι λέει το 'Κ'ΚΕ προσπαθήστε για μια φορά στη ζωή σας να έχετε δική σας κρίση. Οι εργαζόμενοι στην ΒΙΟΜΕ είναι παράδειγμα και πρέπει να πάρετε μαθήματα απο αυτούς. Το να κάνεις κριτική μόνο και να λες οτι οι αγρότες με 40.000 ευρώ εισόδημα ειναι φτωχοί είναι ξεφτίλα! Οι εργαζόμενοι στη ΒΙΟΜΕ κάνουν πράξη τις ιδέες τους και αυτό είναι προς τιμήν τους Η ιδεολογική τύφλωση είναι εχθρός της εξέλιξης του ανθρώπου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger