Home » , » "Κι εσείς βασανίζετε τους μαύρους" ή "έτσι παίζεται το παιχνίδι"

"Κι εσείς βασανίζετε τους μαύρους" ή "έτσι παίζεται το παιχνίδι"

Από giorgis , Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 | 4:30 μ.μ.


Του Γ. Γ.

 Το γνωστό ανέκδοτο που υπήρχε στην εποχή του ψυχρού πολέμου «Κι εσείς βασανίζετε τους μαύρους…», θυμίζει η αντίδραση των ιστοσελίδων που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την αποκάλυψη των διορισμών στο δημόσιο των συγγενών του «ράπερ» γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ,  Ιάσονα Σχινά – Παπαδόπουλου.

Η ιστοσελίδα του Κούλουγλου, ανακάλυψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λιγότερους διορισμούς απ’ τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αφού έχει μειωθεί από το 2010 ο αριθμός των μετακλητών υπαλλήλων, ενώ το altsantiri του Λαζόπουλου, μας θύμισε τους «46 ειδικούς συμβούλους και άλλους μετακλητούς υπαλλήλους» της Άννας Διαμαντοπούλου την περίοδο που ήταν Υπουργός Παιδείας, το 2010,  και τους «51 (!) μετακλητούς υπαλλήλους είχε τοποθετήσει ο K. Μητσοτάκης στο γραφείο του». Η ίδια ιστοσελίδα επίσης κάνει λόγο για τις «ορδές των πασοκονουδού που έχουν διοριστεί επί δεκαετίες στο Δημόσιο, από πόρτες και παράθυρα». 

Παρακολουθούμε δηλαδή σε μια παραλλαγή την φράση Κουτσόγιωργα «δεν δικαιούστε να ομιλείτε» που απευθύνεται σε όσους ακούν κριτική στα φαινόμενα φαυλοκρατίας και νεποτισμού της «αριστερής» κυβέρνησης.

Το δικαίωμα για να φάει άγριο κράξιμο το έδωσε ο ίδιος ο γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με ένα άθλιο του κείμενο που προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επικαλούμενος τις οικογενειακές του καταβολές. 

Ρε γίγαντα, στην ίδια χώρα ζούμε όλοι. Ξέρουμε πώς γίνονται αυτές «οι δουλειές». «Ετσι παίζεται το παιχνίδι» που θα έλεγε και ο μακαρίτης Κακαουνάκης. Το παραδέχεσαι ανοιχτά και τελειώνει αυτή η ιστορία. Διαφορετικά κάνεις ρόμπα και τους συντρόφους σου που θεωρώντας «κομματικό πατριωτισμό» να υπερασπιστούν τις επιλογές σου φτάνουν  στο σημείο να γελοιοποιούνται.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Ιανουαρίου 2016 στις 8:15 μ.μ.

Μπράβο στο κοπρόσκυλο Ιάσονα Σχινά – Παπαδόπουλο!!
Μπράβο!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger