Home » , , » Η "Ελληνοφρένεια", "γιορτάζει" την "επέτειο" του ΣΥΡΙΖΑ (Ηχητικό) - Αγροτικές κινητοποιήσεις (Βίντεο)

Η "Ελληνοφρένεια", "γιορτάζει" την "επέτειο" του ΣΥΡΙΖΑ (Ηχητικό) - Αγροτικές κινητοποιήσεις (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 | 3:47 μ.μ.

Σε άλλες περιπτώσεις, επί δεξιάς κυβέρνησης όταν η αγρότες έβγαιναν στους δρόμους είχαμε την τηλεοπτική παρέλαση των νεοδημοκρατικών στελεχών να μας λένε για τους αγρότες που «τρώνε» τις κοινοτικές επιδοτήσεις στο νυχτομάγαζα, που δημιουργούν προβλήματα στο κοινωνικό σύνολο και τα λοιπά.
Τώρα ακούμε τους Συριζαίους υπουργούς να κάνουν λόγο ότι οι αγρότες είναι φοροφυγάδες (Β. Αποστόλου) και ότι αντιδρούν γιατί «τελείωσε το πάρτι των αγροτοπατέρων» (Ν. Φίλης).
Με τέτοιες προκλητικές κυβερνητικές δηλώσεις είναι να απορεί κανένας γιατί οι Συριζαίοι βουλευτές εισπράττουν αποδοκιμασίες –προς το παρόν μόνο λεκτικές- από τον αγροτικό κόσμο; (Τελευταία περίπτωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Φ. Καρασαρλίδη στην Ημαθία).

Κυβερνητικές ενδείξεις πανικού είναι αυτές οι αντιδράσεις, αφού καθημερινά εντείνονται και ενισχύονται τα αγροτικά μπλόκα σε όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα σήμερα είχαμε  κατάληψη της εφορίας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας  από τους Αγροτικούς Σύλλογος της Κέρκυρας όπως και κατάληψη των γραφείων του ΟΓΑ Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

Στο παρακάτω βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα παρακολουθούμε τις σημερινές αγροτικές κινητοποιήσεις.


Η ραδιοφωνική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» σχολίασε την «επέτειο» της συμπλήρωσης ενός χρόνου κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μας θυμίζει τι έλεγε ο Τσίπρας για τους αγρότες όταν το κόμμα του ήταν στην αντιπολίτευση και παράλληλα παρακολουθούμε αντιδράσεις αγροτών στα λεγόμενα κυβερνητικών στελεχών.


Υ.Γ Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο μας ήρθε ένα μήνυμα που μας αναφέρει την πολιτική διαδρομή του Κώστα Ζαχαράκη, σημερινού  διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάνει αναφορά για το ποια ήταν η άποψη του για το κόμμα της Κουμουνδούρου όταν ο ίδιος ήταν στέλεχος της Αριστερής Ενότητας στο παρελθόν.

Επειδή το μέηλ είναι ανυπόγραφο και εμείς δεν έχουμε άποψη γι’ αυτό το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να παραθέσουμε όσα αποδίδονται σ’ αυτό το κυβερνητικό στέλεχος.

Αν κάποιος αναγνώστης/ια μας έχει άποψη μπορεί ενυπόγραφα να την εκφράσει.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger