Home » , » Στην πραγματικότητα είναι kinky sex

Στην πραγματικότητα είναι kinky sex

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016 | 1:06 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τώρα δέσαμε! "Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις" μας λένε οι υπουργοί. "Είναι κόκκινη γραμμή"! Α στο διάολο, κι εγώ νόμιζα πως είναι ροζ καλτσοδέτα, από αυτές που βάζουν στις "διαπραγματεύσεις" για να ανέβει η λίμπιντο των τοκογλύφων. Όταν φυσικά λέμε "διαπραγματεύσεις" εννοούμε ένα ακόμα "σχήμα λόγου". Στην πραγματικότητα είναι kinky sex, αλλά ακόμα δεν μπορούν να πουν στις ειδήσεις τι ακριβώς κάνουν, γιατί θα ακουστεί το "μπιπ" της λογοκρισίας.

Υπάρχουν δυο κύριοι λόγοι που ακούγονται τόσες φήμες για το Ασφαλιστικό, τη μείωση των συντάξεων κοκ. Ο πρώτος λόγος φυσικά είναι ότι ούτε οι ίδιοι οι υπουργοί ξέρουν. Απλά περιμένουν τις εντολές των τοκογλύφων. Τόσο χάλια. Ο άλλος λόγος είναι να δημιουργήσουν σύγχυση, ώστε μετά να πουν "πετύχαμε"! Αν περιμένεις μείωση πχ 50% και σου κάνουν 40%, θεωρούν ότι θα σου έρθει πιο "μαλακά". Επικοινωνιακές κουταμάρες.

Το σίγουρο είναι πως οι κανίβαλοι των αγορών θέλουν κι άλλο αίμα. Μην ξεχνάμε πως, οι ιερείς του Ήλιου στην Προκολομβιανή Αμερική θυσίαζαν καθημερινά αιχμαλώτους (κυρίως) για να Ανατέλλει ο "θεός" και να χαρίζει φως στον κόσμο. Έτσι και δω οι τοκογλύφοι θέλουν ανθρωποθυσίες, για να δώσουν τη δόση. Φυσικά τα παίρνουν από παντού. Εντάξει, όχι ακριβώς "από παντού", τους πλούσιους τους αφήνουν ανενόχλητους. Αλλά τους υπόλοιπους μας πηδάνε κανονικά δεν έχουμε παράπονο για τη σεξουαλική μας σχέση. Τώρα θα τα πάρουν ως και από τις ταυτότητες: 10 ευρώ στον καθένα, ανεξάρτητα από το εισόδημα. Μπράβο, αυτό θα πει "Ισότητα". "Αριστερά" παιδί μου, όχι αστεία.

Από κοντά οι παπάδες, ευλογούν τα γένια τους, την εκμετάλλευση, προσευχόμενοι να ρίξει φωτιά ο Θεός "να κάψει τους αμαρτωλούς". Όπου "αμαρτωλούς" εννοούν τους ομοφυλόφιλους, τους άθεους, οποιοδήποτε διαφορετικό από αυτούς. Βέβαια, αν υπήρχε Θεός, τους πρώτους που θα εξαφάνιζε, θα ήταν οι θεομπαίχτες του ιερατείου, που κηρύττουν το μίσος και τη διχόνοια. Θα ακολουθούσαν στο πυρ της Κολάσεως οι απατεώνες οι πολιτικοί κι έτσι θα είχαμε επιτέλους τον Παράδεισο επί Γης.
Μια Γη που είναι άρρωστη, έχει πυρετό. Λόγω αυτών που γίνονται. Κάμποσα εκατομμύρια στρέμματα δάσους αφανίστηκαν τον προηγούμενο χρόνο λόγω του κέρδους, κάποια είδη εξαφανίστηκαν, αλλά... "αυτά έχουν οι δουλειές". Αν δεν αντιδράσει ο ίδιος ο κόσμος, θα μας πουλάνε τον αέρα για να αναπνέουμε. Εκεί το πάνε. Σε λίγα χρόνια θα παίρνουν ανάσα μόνο οι έχοντες χρήμα, οι υπόλοιποι θα σκάσουν.

Θα σκάσουν από το φαΐ οι πλούσιοι. Δυστυχώς θα έχουμε πεθάνει πρώτα εμείς από την πείνα ή το κρύο. Τώρα θα κάνουν και προγράμματα για ανέργους. Γιατί τα ονομάζουν "προγράμματα"; Μενού έπρεπε να τα λένε. Αφού αυτό προσφέρουν. Νέους, πτυχιούχους, που θα δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ για ένα ξεροκόμματο κι ο εργοδότης θα χαρτζιλικώνεται από το κράτος με επιδότηση, γιατί έκανε τη "χάρη" να πάρει δούλους. Να η "ιδιωτική πρωτοβουλία" που ήθελαν μερικοί. Επενδύστε σε σκλαβοπάζαρα, δουλεία με μέλλον, στην Ελλάδα, στη Σ. Αραβία και σε κάθε "προηγμένο" κράτος του Μεσαίωνα.

"Ωραία" μας μπήκε το 2016. Είναι και λίγο μεγαλύτερο καθότι δίσεκτο, θα το νιώσουμε κι αυτό σκληρά, όπως τα προηγούμενα.

Μια είδηση της τελευταίας στιγμής: Βρήκαν στο χρηματοκιβώτιο του ΠΑΣΟΚ 15.000.000 € και δεν μπορούν να τα δικαιολογήσουν. Θα είναι τίποτα ψιλά, που περίσσεψαν από καμιά μίζα, ας τα πάρουν όμως, το ΠΑΣΟΚ χρωστά δεκαπλάσια. Για ένα πράγμα όμως δικαιώθηκαν οι οπαδοί του: Για το σύνθημα που έλεγαν στο Λεβέντη το 1992 στις αναπληρωματικές εκλογές στη Β Αθηνών. Εκεί είχαν απόλυτο δίκιο. Αλλά δυστυχώς δεν ήταν ο μόνος....
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger