Home » , » Η δολοφονική μανία του καθεστώτος της Αγκυρας δεν γνωρίζει όρια. Σήμερα δολοφόνησε εν ψυχρώ άλλα 27 άτομα

Η δολοφονική μανία του καθεστώτος της Αγκυρας δεν γνωρίζει όρια. Σήμερα δολοφόνησε εν ψυχρώ άλλα 27 άτομα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 | 11:43 μ.μ.

Του Σεϊτ Αλντογάν

Η δολοφονική μανία του καθεστώτος της Αγκυρας δεν γνωρίζει όρια. Όπως είχαμε γράψει  πριν μερικές μέρες 9 πολίτες έχουν χάσει την ζωή τους εξ αιτίας αεροπορικού βομβαρδισμού που δέχτηκε πολυκατοικία στην πόλη Τζιτζιρεμ ενώ άλλοι 7 υπέκυψαν στα τραύματα τους αφού τους στερήθηκε ιατρική βοήθεια.  

Μέρες πριν απ αυτή την δολοφονική επίθεση στην ίδια περιοχή άλλη μια πολυκατοικία είχε δεχτεί βομβιστική επίθεση από επίγειες στρατιωτικές δυνάμεις με την συνδρομή τανκ. Δεν έγινε γνωστό αν υπήρξαν θύματα παρά μόνο ότι πάνω από 30 τραυματίες είχαν εγκλωβιστεί στο υπόγειο της πολυκατοικίας.
Οι δραματικές εκκλήσεις τους για βοήθεια δεν έφεραν αποτέλεσμα με την τουρκική κυβέρνηση να επικαλείται σαν πρόσχημα ότι δεν είναι ασφαλής η περιοχή γι’ αυτό δεν έστελνε ασθενοφόρα να παραλάβουν τους τραυματίες. Σήμερα η εφημερίδα Εβρενσέλ δημοσιεύει, ότι πριν από δυο μέρες πραγματοποιήθηκε στρατιωτική επιχείρηση, στο κτίριο της πολυκατικίας κατά την οποία δολοφονήθηκαν δεκάδες άτομα. Στα νεκροτομεία της περιοχής έχουν μεταφερθεί 27 πτώματα ενώ ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να μεγαλώσει.

Παρ’ όλο τις αντιδράσεις στο εσωτερικό –η διεθνής κοινότητα πέρα απ’ τις μεμονωμένες φωνές, αδιαφορεί, αν δεν συμπράττει στο εγκληματικό έργο του τουρκικού καθεστώτος -  η κυβέρνηση της Αγκυρας συνεχίζει την δολοφονική τακτική της απέναντι στους λαούς της Νοτιοανατολικής Τουρκίας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger