Home » , » 9 Βιντεάκια από την "Ελληνοφρένεια"

9 Βιντεάκια από την "Ελληνοφρένεια"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 | 1:44 π.μ.

Της καλύτερες στιγμές -κατά την γνώμη μας- που είχε η σατιρική εκπομπή "Ελληνοφρένεια" στις δυο τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις της παραθέτουμε σε   βιντεάκια.

Ξεκινάμε με την επιτυχία που είχε η εκπομπή με την "ανακάλυψη" της Αναστασίας Νταβαρίνου.
Ξέρετε, της τύπισσας που παρουσιάζεται να κερδίζει σε όλους τους τηλεοπτικούς διαγωνισμούς και εκεί που όλοι την ψάχνουν, ακόμα και η Νικολούλη, οι συντελεστές της εκπομπής την εντόπισαν να έχει επαφή με τον Πάκη. (Τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ντε).

Θα το διαπιστώσατε κι εσείς φανταζόμαστε. Τον τελευταίο καιρό όλα τα ΜΜΕ, που μέχρι τώρα, συκοφαντούσαν, και παραπληροφορούσαν σε κάθε κάθε λαϊκή διεκδίκηση ξαφνικά ανακάλυψαν το "φιλεργατικό" τους πρόσωπο. Αυτό το γεγονός δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο απ' την εκπομπή.

Ούτε φυσικά ήταν δυνατόν να απουσιάσει ο ανεπανάληπτος Τάκης Τσουκαλάς, με τις εγκυκλοπαιδικές γνώσεις του και τις μοναδικές ατάκες του.

Ο γνωστός "λαγός" του συστήματος, Βασίλης Λεβέντης, ο μέχρι χτες γραφικός τύπος, σήμερα έχει καταντήσει ο αγαπημένος συνομιλητής των δημοσιογράφων, κάτι που σχολιάζει ο Τσολιάς.

Σειρά έχει να παρακολουθήσουμε το τηλεπαιχνίδι της εκπομπής, "Ποιος θέλει να γίνει συμβασιούχος"

Το "παιδί του λαού", το τηλεπαρουσιαστής του Σκάι, Γιώργος Αυτιάς, πρωταγωνιστεί σ' αυτό το βίντεο.

Τις μπαρούφες που λέει κατά καιρούς η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου της γνωρίζεται. Εδώ τις σχολιάζει ο "Τσολιάς".

Πάλι ο "Τσολιάς" μας έχει τον πρώτο λόγο και σ' αυτό το βιντεάκι. Αυτή την φορά παίρνει συνέντευξη από τον υπουργό Νίκο Παππά.

Στο τελευταίο βιντεάκι μας, οι συντελεστές της εκπομπής σχολιάζουν τις δηλώσεις του Φ. Κουβέλη ότι δεν αποκλείεται να τον δούμε υπουργό στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger