Home » , » Αντιφασίστες ξυλοκόπησαν στέλεχος της Χρυσής Αυγής στον Βόλο (Βίντεο)

Αντιφασίστες ξυλοκόπησαν στέλεχος της Χρυσής Αυγής στον Βόλο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 | 9:49 μ.μ.

Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο του Βόλου όπου και υπήρχε συζήτηση για το προσφυγικό ζήτημα καθώς και για το κέντρο που προετοιμάζεται για την εγκατάσταση προσφύγων, αντιμετώπισε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη το στέλεχος του ναζιστικού μορφώματος Αρτέμης Καλούτσας.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που παραθέτουμε σε βίντεο, εφτά άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους εισέβαλαν στην αίθουσα συνεδριάσεων στην οποία βρισκόταν και ο περιφερειακός σύμβουλος εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, Καλούτσας.
Επιτέθηκαν με γροθιές στο στέλεχος της Χ.Α, τον τραυμάτισαν με αποτέλεσμα «να μεταφερθεί αιμόφυρτος  στο τοπικό νοσοκομείο».

Οπως αναφέρει τοπική ιστοσελίδα του Βόλου, οι νεαροί που επιτέθηκαν κατά του  Καλούτσα, τον χτύπησαν στο πρόσωπο, τον έριξαν κάτω και τον κλωτσούσαν, ενώ αποχωρώντας από την αίθουσα  φώναξαν το σύνθημα «φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες».


Από το  Indymedia αντιγράφουμε:

 Ξύλο σε φασίστες στο ΔΣ Βόλου

Σήμερα Τετάρτη 24/2 στις 14.00 συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, με θέμα την ενδεχόμενη δημιουργία hot spot στην πόλη. Ήδη από τη Δευτέρα το βράδυ μπάτσοι μπλόκαραν πούλμαν με μετανάστες/τριες στα ΣΕΑ Αλμυρού, αναγκάζοντας τους να μείνουν στη μέση του πουθενά σε άθλιες συνθήκες.

Πέρα από την κεντρική διαχείριση του θέματος από τους συριζαίους "ανθρωπιστές", εμφανίστηκε και τοπικά αυτή η "φιλευσπλαχνία" που βρωμάει ρατσισμό, μέσα από την δημοτική αρχή του μαφιόζου Μπέου, τους φασίστες, τους αντιπολιτευόμενους αριστεριτζήδες, και έναν "φέρελπι" σύλλογο κατοίκων από το Φυτόκο (περιοχή όπου σχεδιάζεται η εγκατάσταση του hot spot). Ο Αγροτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φυτόκου κάλεσε συγκέντρωση ενάντια στην δημιουργία hot spot με έναν ξενοφοβικό λόγο περί "των Ελλήνων που θα γίνουν μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα", όπου παρευρέθηκε και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλιόπουλος. Ο Ηλιόπουλος επίσης παρευρέθηκε και στη συνεδρίαση του ΔΣ.

Πρωτοβουλία αντιφασιστριών/ων κινήθηκε προς το δημαρχείο και εισέβαλλε στο χώρο της συνεδρίασης. Ο Ηλιόπουλος, έχοντας αποδείξει και στο παρελθόν τις ικανότητες του στο κρυφτό και το 100άρι, εξαφανίστηκε εντός του δημαρχείου. Το τσιράκι του Αρτέμης Καλούτσας εντοπίστηκε και ξυλοκοπήθηκε, και ύστερα οι σύντροφοι/ισσες αποχώρησαν.

Δεν θα αφήσουμε κανέναν να ξερνάει ρατσιστικό δηλητήριο, και κανέναν μηχανισμό να εκμεταλλεύεται και να διαχειρίζεται ανενόχλητος τις ζωές των μεταναστριών/ων. Θέλουμε Σύριους γείτονες, Αφγανές συναδέλφισσες, και τους φασίστες στις τρύπες τους.

ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

ΥΓ1: Χαιρετίσματα στους/ις μαχητικούς/ες αντιφασίστες/τριες στα Πετράλωνα και παντού.

ΥΓ2: Ηλιόπουλε, κοίτα πάντα πίσω σου στο δρόμο. Ερχόμαστε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger