Home » , » Η παραπληροφόρηση του "Ε" και η αμηχανία Ευαγγελάτου (Βίντεο)

Η παραπληροφόρηση του "Ε" και η αμηχανία Ευαγγελάτου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 | 8:55 μ.μ.


Το μέγεθος της παραπληροφόρησης των τηλεοπτικών διαύλων το βλέπουμε για μια ακόμα φορά στην σημερινή εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου που παρουσιάζει στο κανάλι «Ε». Το θέμα στο οποίο αφιέρωσε επτάλεπτο ρεπορτάζ ήταν η χθεσινή ακτιβίστικη ενέργεια της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» στην ΕΡΤ.

Ξεκινάει το ρεπορτάζ δείχνοντας κάποια άτομα να σπάνε τζαμαρίες κτηρίων με την λεζάντα από κάτω να γράφει «Τα ντοκουμέντα της εισβολής του Ρουβίκωνα στο δελτίο της ΕΡΤ». Είναι το πρώτο καραμπινάτο ψέμα για να το δεχθεί το εγκεφαλικό κατασκεύασμά τους,  ότι υπήρξαν  μάχες «σώμα με σώμα» μεταξύ υπαλλήλων της ΕΡΤ και των εισβολέων. Και σαν να μην έφταναν αυτά έρχεται και η προβολή της τοποθέτησης της Λιάνας Κανέλλη ότι «κάποιος καμεραμάν χτυπήθηκε πάρα πολύ άσχημα εδώ». 

Βγαίνει όμως ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης που για τους δικούς του λόγους κάνει ρόμπα τον Ευαγγελάτο στιγματίζοντας το ρεπορτάζ που μετέδωσε. «Οι εικόνες με τις σπασμένες τζαμαρίες δεν είναι από το χθεσινό επεισόδιο στην ΕΡΤ» μας λέει. Επικαλούμενος τις πληροφορίες που έχει, μίλησε για έναν πολύ ελαφρό τραυματισμό  σε χέρι εργαζομένου «που έγινε κατά λάθος», ενώ επισήμανε ότι δεν έγινε η παραμικρή καταστροφή από τους «απρόσκλητους» επισκέπτες.

«Μπήκαν –σ.σ τα μέλη του «Ρουβίκωνα» - , θέλησαν να διαβάσουν ένα κείμενο, είδαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν και αποχώρησαν» υπογράμμισε ο Λ. Ταγματάρχης, φέρνοντας σε αμηχανία τον Ν. Ευαγγελάτο που διαπίστωσε ότι έγινε σμπαράλια η βασιμότητα του ρεπορτάζ που είχε προβάλει.

Το αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε ο παρουσιαστής του «Ε» φαίνεται και από το γεγονός ότι ζήτησε από τον Λ. Ταγματάρχη να καταδικάσει την εισβολή στην ΕΡΤ του «Ρουβίκωνα».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

24 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:01 μ.μ.

Ο κακός Ευαγγελάτος και ο ...καλός (και αξιόπιστος!) κος Ταγματάρχης!
Τώχετε τερματίσει....

Ανώνυμος
24 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:33 μ.μ.

Ρε βλάκα Σεχτάρ μάθε να διαβάζεις. Ποιος είπε καλό και αξιόπιστο τον Ταγματάρχη; "Για τους δικούς του λόγους" σου λέει η ανάρτηση θέλησε να εκθέσει τον Ευαγγελάτο. Τόσο κουτορνίθια σας κάνουν πια στον Περισσό;

Ανώνυμος
25 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:13 π.μ.

11.33 Σοβαρέψου.Η Θεατρικές παραστάσεις δεν πιάνουνε Μπουλμέ..

25 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:05 π.μ.

Από το βοθροκάναλο του Βρυώνη περίμενες κάτι διαφορετικό; ο Ευαγγελάτος είναι ιστορία μου αμαρτία μου από μόνος του

Ανώνυμος
25 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:27 π.μ.

Να δεις, που ανήκε στο παρελθόν αυτή η συχνότητα, που τώρα την χαίρεται το "Ε";
Κοίτα να δεις που ξέχασα.

26 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:46 π.μ.

@ 11:33
Ποιοί είναι "οι δικοί του λόγοι";
Μήπως είναι και δικοί σου;
Κρύβεσαι πίσω από τον ...Ταγματάρχη;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger