Home » , » Θαύμα - θαύμα! Νεκρανάσταση! Μίλησε και το ΠΑΣΟΚ!

Θαύμα - θαύμα! Νεκρανάσταση! Μίλησε και το ΠΑΣΟΚ!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 | 9:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κακλαμάνης: Πού ήταν η Γεροβασίλη όταν "οργανωμένες ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ ξυλοφόρτωναν στελέχη του ΠΑΣΟΚ"; 

Στο 4% ήταν Απόστολε. Μέχρι που ο Πάγκαλος και oi άλλοι "πράσινοι φωστήρες" σαν του λόγου σου, είπαν ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πίσω από τις επιθέσεις". Και τον ανεβάσατε στο 17%!
Δεν με "πιάνεις" έτσι; Να σου εξηγήσω: Αυτοί που επιτίθονταν σε σας τότε, είχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ. Όχι όλοι, αλλά πάρα πολλοί, οι περισσότεροι. Αγανακτούσαν, επειδή τους γδάρατε με την πολιτική σας. Γιατί, ενώ τους λέγατε προεκλογικά "λεφτά υπάρχουν", τους κόψατε μετά μισθούς, συντάξεις, τους απολύατε κοκ.

Όχι μόνο αυτά, αλλά τους σπιλώνατε από πάνω! Να θυμίσω το βρώμικο ρόλο που έπαιζαν τα ΜΜΕ τότε; Τι έλεγαν για κάθε τάξη που ρημάζατε; Γι αυτό ήθελαν, να σας δείρουν. Με το δίκιο τους.
Όπως με το δίκιο τους, θέλουν να ξυλοφορτώσουν τώρα το ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον κάνει αυτά, που κάνατε εσείς πρώτοι. Δεν αποκλείω να υπάρχουν δυο τρεις δεξιοί, αλλά όλοι οι υπόλοιποι, που είναι πάρα πολλοί, είναι πρώην ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος.

Θέλετε αποδείξεις; Μέχρι να ψηφίσετε το Μνημόνιο στο ΣΥΡΙΖΑ, να κάνετε τούμπα, σας πείραζε κανείς στο δρόμο; Όχι! Άρα; Προφανώς και δεν μπορείτε τώρα να κυκλοφορείτε όπως πριν. Διότι πριν δεν είχατε βγάλει τις μάσκες, να δουν όλοι, τι κουμάσια είστε. Τώρα που σας πήραν χαμπάρι, φυσικά σας κυνηγάνε. Τι περιμένατε; Να σας ραίνουν με λουλούδια; Όταν κάνεις τα ίδια με τους προηγούμενους, πως θα έχεις διαφορετική αντιμετώπιση;

Κακλαμάνη, εκείνο που δεν καταλάβατε, είναι ότι εμείς αδιαφορούμε για τα πρόσωπα. Δε μας ενδιαφέρει ποιός από σας θα μας ληστέψει και θα μας σκοτώσει, μας ενδιαφέρει να αποφύγουμε τη λεηλασία.
Όπως λοιπόν πολεμήσαμε το ΠΑΣΟΚ, έπειτα τη ΝΔ, πολεμάμε τώρα το ΣΥΡΙΖΑ, αδιαφορώντας για το κεφάλι που βγάζει κάθε φορά η Λερναία Ύδρα του Μνημονίου. Θα το κόψουμε και θα το κάψουμε, όσες φορές χρειαστεί.

Μην τα βάζεις με το ΣΥΡΙΖΑ, σύμμαχός σου είναι. Και θα γίνει ακόμα στενότερος, με εννοείς; Μαζί τα τρώτε και μαζί θα τις φάτε. Αυτά. Άντε τώρα στους τάφους σας. . 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger