Home » , » Αντιδράσεις από τις απαράδεκτες δηλώσεις Λαζόπουλου (Βίντεο)

Αντιδράσεις από τις απαράδεκτες δηλώσεις Λαζόπουλου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 | 10:44 μ.μ.

Ηταν αναμενόμενο –και λόγω του τηλεοπτικού ανταγωνισμού που υπάρχει- ότι τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων θα προέβαλλαν την απαράδεκτη τοποθέτηση του Λαζόπουλου για τα άτομα με αναπηρία.

Οσο και αν ο σατιρικός καλλιτέχνης προσπάθησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του και αναγνωρίζοντας ουσιαστικά το λάθος του ζητώντας συγνώμη, δεν φαίνεται να πείθει, ούτε τους χρήστες του διαδικτύου ούτε τις συλλογικότητες που εκφράζουν τα άτομα με αναπηρία.

Όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε, (από Μέγκα και Σκάι) τα καυστικά σχόλια σε βάρος του σατιρικού καλλιτέχνη έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας, από τους χρήστες του διαδικτύου, ενώ εκπρόσωποι αναπηρικών συλλόγων δηλώνουν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του.

Ταυτόχρονα δημιουργήθηκε ιστοσελίδα όπου συγκεντρώνονται υπογραφές ώστε ο Αλφα να σταματήσει την συγκεκριμένη εκπομπή, ενώ το συγκεκριμένο θέμα ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορά, με γερμανικά ΜΜΕ να αναφέρουν το γεγονός.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:06 π.μ.

Θέλει η φασιστοπου...ρα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει....Εχει άποψη επι παντός του επιστητού, μέσω της δήθεν σάτι(υ)ράς του. Κι η σάτιρά του έχει τόσο βάθος όσο πάει ένα πιγκάλ. Αει στο διάολο συριζοχρυσαύγουλο....

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:42 π.μ.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέσης τους: Είναι γνωστό, ότι οι σημερινοί ναζί που κυβερνούν την ΕΕ, διαστρεβλώνουν τα πράγματα με μεγαλύτερη μαεστρία από τον δάσκαλό τους τον Γκέμπελ.
Ο Λαζόπουλος για τους λόγους που αναλύσαμε, είπε κάτι πολύ άσχημο. Ταύτισε τα AMEA με το Σόιμπλε. Όπως ήταν φυσικό αυτό ξεσήκωσε αντιδράσεις. Την άποψη μας την είπαμε από την πρώτη στιγμή.
Οι γερμανικές φυλλάδες όμως και τα ντόπια ΜΜΕ διαστρεβλώνουν με τον πιο αισχρό τρόπο τις αντιδράσεις μας. Ακούτε και φρίξτε!
"«Οι Έλληνες εξοργισμένοι μετά την προσβολή στον Σόιμπλε», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας Die Welt, η οποία σημειώνει ότι «ένας Έλληνας κωμικός μπήκε στο στόχαστρο διότι εκφράστηκε κακόγουστα για την παραπληγία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε» και παραθέτει τόσο την επίμαχη δήλωση του κ. Λαζόπουλου όσο και αναρτήσεις χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. «Κωμικός προσβάλλει τον Σόιμπλε - οι Έλληνες εξοργισμένοι» και αναφέρει σχετικά: Το σχετικό δημοσίευμα στο περιοδικό Der Spiegel έχει τίτλο «Κατηγορία ‘όχι αστείο'. Έλληνας κωμικός χλευάζει την αναπηρία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Τώρα πρέπει ο κωμικός να αντιμετωπίσει σκληρή κριτική από τους συμπατριώτες του». Η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, υπό τον τίτλο «Έλληνας κωμικός προσβάλλει τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε» αναφέρει ότι ο Λάκης Λαζόπουλος «κάνει αστεία για την οικονομική κρίση και επιτίθεται εναντίον του Γερμανού υπουργού Οικονομικών» και προσθέτει ότι «τα σκληρά λόγια του Λαζόπουλου προκάλεσαν κύμα οργής». Η εφημερίδα παραθέτει σχόλια από το διαδίκτυο και την σχετική δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη".
Λοιπόν φασίστες των γερμανικών και ντόπιων ΜΜΕ: Σιχαινόμαστε το Μνημόνιο, τη Μέρκελ, το Σόιμπλε, τους τοκογλύφους που τους έχουν εξαγοράσει, τους ντόπιους υπηρέτες τους, όπως τον Κούλη, τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ κλπ. Εκείνο που μας πείραξε, ήταν ότι ο Λαζόπουλος πρόσβαλε τους ΑΜΕΑ συνανθρώπους μας, έστω χωρίς να το θέλει. Τη γενίκευση καταδικάσαμε, το φασισμό που κρύβονταν στη φράση. Γενίκευση όμως κάνει κι Σόιμπλε, η Μέρκελ κι οι υπόλοιποι ανθρωποφάγοι, όπως εσείς, τα ΜΜΕ του Μνημονίου, όταν αποκαλείτε ένα λαό "τεμπέληδες". Καταλάβατε φερέφωνα; Δεν γουστάρουμε το Σόιμπλε και κανένας (πλην του Κούλη), δεν υπερασπίστηκε τον κανίβαλο. Είπαμε πως ο κανιβαλισμός του οφείλεται στην πολιτική και τα συμφέροντα του, όχι στην κατάσταση της υγείας του.
Το ξεκαθαρίζουμε λοιπόν. Δεν γουστάρουμε το Λαζόπουλο, αλλά αυτό δε σημαίνει, πως υπερασπιζόμαστε το Σόιμπλε. Το αντίθετο συμβαίνει. Όταν μάλιστα η πολίτικη ΕΕ - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ έχει καταδικάσει τους ΑΜΕΑ συνανθρώπους μας με τις συνεχείς περικοπές στην Υγεία. mitsos175.

18 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:12 μ.μ.

η βλαβη αυτων των εκπομπων ειναι οτι ενισχυουν την απλοικη εκεινη ερμηνεια της προσωποποιησης της ιστοριας οτι δηλαδη σαν παραδειγμα η γερμανικη οικονομικη πολιτικη ειναι προιον της ιδιαιτερότητας του συγκεκριμενου υποικ και οταν στην θεση του ερθει καποιος αλλος οπως ο αγιος φραγκισκος η ο ολυμπιονικης της ενοργανης ο μελισσανιδης αυτη θα αλλαξει. (λαζοπουλος μεγαλος καλλιτεχνης: αυτο μαλιστα ειναι χιουμορ!)

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2016 στις 4:33 μ.μ.

1.42 Παλι τα ίδια ρε Μήτσο. Ο Σταιμαγερ ναζί είναι......ο Ολαντ ναζί είναι....Καπιταλισμό έχουμε ρε Μήτσο μην αρχίζεις πάλι τα ίδια.

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:41 μ.μ.

Γιατί είπα ότι είναι αλλού; mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger