Home » , , » Ξαναπέσαμε από τα .. σύννεφα

Ξαναπέσαμε από τα .. σύννεφα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 | 5:55 μ.μ.

«Στις φυλακές γίνετε ένας τεράστιος τζίρος από την εμπορία ναρκωτικών. Ενας αντεισαγγελέας Εφετών, ο Στ. Μαντακιοζίδης, έκανε λόγο ότι στις φυλακές Κορυδαλλού η ηρωίνη που διακινείτε τον χρόνο είναι πάνω από 1 δισ. δρχ, οπότε η σημερινή κατάσταση βολεύει πάρα πολλούς. Και δεν τολμάει κανείς να αγγίζει αυτή την κατάσταση γιατί θα έχει κακά ξεμπερδέματα», γράφαμε σε ανάρτησή μας τον Δεκέμβρη του 2009!

Από τότε τίποτα δεν έχει αλλάξει στα κατ’ ευφημισμό αποκαλούμενα «σωφρονιστικά ιδρύματα». Οι φυλακές έχουν μετατραπεί εδώ και χρόνια σε μια τεράστια αγορά κάθε είδους ναρκωτικών με κύριους διακινητές τους Ανθρωποφύλακες, που θησαυρίζουν σε βάρος κρατουμένων και συγγενών τους εκμεταλλευόμενοι το λούκι που έχουν βρεθεί κάποιοι φυλακισμένοι.

Ελάχιστα πράγματα, από όσα συμβαίνουν μέσα στις φυλακές, έρχονται στην επιφάνεια –κι αυτό αν τα χαλάσουν στο μοίρασμα και αλληλοκαρφωθούν οι ανθρωποφύλακες- για όλο αυτό το αλισβερίσι, που οδηγεί κρατούμενους στον θάνατο –αργό ή ακαριαίο δεν έχει και τόση σημασία- και τους δεσμοφύλακες να θησαυρίζουν.

Απ’ τα ελάχιστα, λοιπόν που βγαίνουν στην επιφάνεια, για το τι συμβαίνει στις «αποθήκες ψυχών» είναι αυτό που διαβάζουμε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» για την σύλληψη του Διευθυντή της Φυλακής Τρικάλων Στ. Αθάνατου, ο οποίος βρέθηκε να έχει στην κατοχή του κοκαΐνη.
Ως γνωστόν τα αλληλοκαρφώματα υπάρχουν και στις καλύτερες συμμορίες.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:41 μ.μ.

Αα...ρε Αθανατε....ελληνα!!! Σιγουρα,πολυ λιγα πραγματα βγαινουν προς τα εξω ,απο τα πολλα και μεγαλα που συμβαινουν στις φυλακες!! Επισης ομως σιγουρο ειναι,οτι ελαχιστοι ελληνες ενδιαφερονται να μαθουν για το τι συμβαινει μεσα στις φυλακες, και σε ποιους! Αυτο για μενα ειναι πιο ενδεικτικο για το χαλι μας,απο το γεγονος οτι οι μπατσοι ειτε κρυβουν πληροφοριες,ειτε αλληλοκαρφωνονται,ειτε πωλουν την ασπρη , η ,την μαυρη σκονη!!! Χαχαχα....εγινε και συνθημα.....μπατσοι γουρουνια δολοφονοι!! Αλλου λοιπον να ψαχτουμε για το τι τρεχει. Μεταξυ μας....σε εμας τους ''νοικοκυραιους '' ειναι η βρωμα και η δυσωδια που τα ανεχομαστε .Κλεβουν ,σκοτωνουν ....και παντα θα υπαρχει ο δικαστης που θα τους καθαρισει,και ο εντιμος πολιτης ,που θα τους ανεχθει!! Με τις υγειες μας λοιπον!! Τωρα ...για τους πεντε-δεκα που διαμαρτυρονται και αντιδρουν.....'' εχει ο θεος''.....ξερει αυτος,.... και τους κανονιζει!!!

Ανώνυμος
10 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:21 π.μ.

Μπααα τιποτα ακομα για το συλλαλητηριο του ΠΑΜΕ το Σαββατο.
Μια απλη αναφορα για την καθοδο των αγροτων το ΠΣ.

Κριμα βρε ΒΚ......κριμα!

Ανώνυμος
10 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:58 π.μ.

Υπάρχει σε συ το σχετικό κάλεσμα από την Κανέλλη όπως και το βίντεο από το σχετικό σποτ του ΠΑΜΕ. Μην κάνουμε κριτική στο Β.Κ όταν δεν υπάρχει λόγος. http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/02/blog-post_99.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger