Home » , » Δύσκολοι καιροί για Συριζαίους βουλευτές (Βίντεο)

Δύσκολοι καιροί για Συριζαίους βουλευτές (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 | 9:28 μ.μ.

Αν δεν γνώριζες ότι συνειδητά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν στρατευτεί σε ένα μέτωπο που επιδιώκει την φτωχοποίηση και εξαθλίωση του λαού μας για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα μιας κλίκας ντόπιων και ξένων καπιταλιστών ίσως έπρεπε να τους λυπάσαι όταν παρακολουθείς να εισπράττουν –προς το παρών μόνο λεκτικά- την οργή και αγανάκτηση των λαϊκών στρωμάτων.

Αλήθεια πώς να ένιωθε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχοβίτης, όταν ο αγρότης ουσιαστικά τον αποκαλεί ξεπουλημένο; Όταν του λέει ότι πριν χρόνια όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση αποκαλούσε τους προηγούμενους κυβερνητικούς βουλευτές «Γερμανοτσολιάδες» και τώρα ο ίδιος συνεχίζει να υλοποιεί την μνημονική ταξική πολιτική των προηγουμένων;

Στο ίδιο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε αγρότες από την Πέλλα να εισβάλλουν σε γραφεία τοπικών βουλευτών με … «κεράσματα», απόρροια της αγανάκτησης τους.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
6 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:43 μ.μ.

Ντροπή να ασκούν κριτική αριστεροί σε αριστερούς σε blog μάλιστα της αριστεράς... Από πολύ πριν γίνουμε κυβέρνηση αλλά και μέχρι την διαπραγμάτευση πως μας στηρίζατε και τώρα κάθε μέρα διαβάζουμε τα ΑΝΤΙ-ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύματά σας? Τώρα κάνετε συνεργασίες με τον Λαφαζάνη και την Κωνσταντοπούλου νομίζοντας πως έτσι θα πάει μπροστά η υπόθεση της αριστεράς...

DOG

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:00 π.μ.

Έτσι γίνεται πάντοτε. Τα ποντίκια πηδούν από το καράβι και προδίδουν τους συντρόφους, τις ιδέες τους κτλ με μόνο στόχο να γλυτώσουν και να ξαναφτιάξουν την πάρτη τους. Αυτοί που μέχρι το καλοκαίρι κατακεραύνωναν όποιον κριτικάριζε τα ρεμάλια της πρώτης φοράς αριστεράς επειδή "διαπραγματεύονταν σκληρά", επειδή το "πάλευαν", επειδή διέφεραν από τους "προηγούμενους" περιμένοντας να πέσει κανένα κόκκαλο από το τραπέζι των μονοπωλίων και των εδώ διαχειριστών της εξουσίας τους, τώρα γίνονται τιμητές και κατήγοροι. Προφανώς ετοιμάζουν το νέο αριστερό ανάχωμα και θέλουν να διαμορφώσουν το ανάλογο παραμύθι και κλίμα. Θα τους ξαναστείλουμε όμως στα αζήτητα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger