Home » , » Ανηλεής αναμέτρηση Τσίπρα – Ψυχάρη

Ανηλεής αναμέτρηση Τσίπρα – Ψυχάρη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 | 7:40 μ.μ.

Πηγή: Γιώργος Δελαστίκ – «Επίκαιρα»

Ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του επικεφαλής του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπρά-κη (ΔΟΛ), του Σταύρου Ψυχάρη, από τότε που ο τελευταίος αντελήφθη ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν προτίθεται να τον βοηθήσει να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

Φωτιά και λάβρα ήταν εναντίον της κυβέρνησης η ναυαρχίδα του συγκροτήματος ΔΟΛ, Το Βήμα, την Κυριακή που πέρασε. «Από την ευκαιρία στο ναυάγιο - Ξέφτισε μέσα σε έναν χρόνο η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα» ήταν ο τίτλος και ο υπέρτιτλος της εφημερίδας. «Πώς οι ελπίδες του περυσινού Ιανουάριου κατέληξαν στο σημερινό χάος - Η Ελλάδα αντιμέτωπη με αποκλεισμό από την Ευρώπη και τα Βαλκάνια, με τη φτώχεια, την ανεργία και την αβεβαιότητα της αξιολόγησης» συμπλήρωνε ο υπότιτλος του κύριου θέματος.

Η πρώτη σελίδα του Βήματος ήταν σχεδόν... μονοθεματική κατά της κυβέρνησης την προηγούμενη εβδομάδα. «Ο ηγέτης, ο εκδότης και... η γάτα των Ιμαλαΐων» ήταν ένα ακόμη «μυστηριώδες» θέμα, το οποίο στη σελίδα 5 αποκάλυπτε τις τέσσερις συνολικά μυστικές συναντήσεις που είχαν στη διάρκεια του 2014 ο Αλέξης Τσίπρας με τον Σταύρο Ψυχάρη. «Sic transit gloria mundi» («Έτσι παρέρχεται   ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger