Home » , » Τσίπρας: «Είμαστε και αριστεροί»

Τσίπρας: «Είμαστε και αριστεροί»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 | 1:52 μ.μ.

Πηγή: Γιώργος Δελαστίκ«Επίκαιρα»

Τους «κούφανε» πάλι ο Τσίπρας! «Προοδευτικές δυνάμεις» χαρακτήρισε τους Ευρωπαίους σοσιαλδημοκράτες. «Η Ευρώπη χρειάζεται αλλαγή πορείας», απεφάνθη, «και κοινό προοδευτικό μέτωπο για να διεκδικήσουμε την αλλαγή αυτή», πρότεινε. Ασχετα τώρα που στην ίδια ομιλία του υπογράμμισε ότι «το χειρότερο για την Ευρώπη είναι να συνεχιστεί η ανοχή της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας στη νεοφιλελεύθερη ατζέντα».

Τώρα πώς θα φτιάξει ο Αλέξης Τσίπρας «προοδευτικό μέτωπο» με εκείνους που ανέχονται τη «νεοφιλελεύθερη ατζέντα», αυτό ούτε ο ίδιος πιθανότατα δεν είναι σε θέση να το εξηγήσει, πόσω μάλλον να το υλοποιήσει στην πράξη, βέβαια.

Κατενθουσιασμένοι πρέπει να ήταν ο Γερμανός αντικαγκελάριος, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο επίσης Γερμανός σοσιαλδημοκράτης πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, που είχε τη φαεινή ιδέα να καλέσει -μόνο τον Αλέξη Τσίπρα από την Αριστερά- σε σύσκεψη στο Μέγαρο των Ηλυσίων, όπου συμμετείχαν αποκλειστικά σοσιαλδημοκράτες που κυβερνούν είτε με τη Δεξιά είτε μόνοι τους. Τα ίδια συναισθήματα  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger