Home » , » Εντείνεται ο ακήρυχτος εσωτερικός πόλεμος στην Τουρκία (Βίντεο)

Εντείνεται ο ακήρυχτος εσωτερικός πόλεμος στην Τουρκία (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016 | 9:20 μ.μ.

Ο ακήρυχτος πόλεμος στο εσωτερικό της Τουρκίας συνεχίζεται αμείλικτος εδώ και χρόνια. Και ενώ οι θηριωδίες του καθεστώτος Ερντογκάν περνούν στα «ψιλά» της ειδησεογραφίας όπως έγινε πρόσφατα με την αποκάλυψη του Βρετανού δημοσιογράφου Γουίλλιαμ Χουάϊτμαν για τις ομαδικές πυρπολήσεις και αποκεφαλισμούς Κούρδων αμάχων, που προχώρησαν οι Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις στην κουρδική πόλη Τζίζρε, η χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στην Αγκυρα κάνει το γύρο του κόσμου.

Όπως επισημαίνει και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Ζαμαν, Εμρε Σόντσαν –στο βίντεο που παραθέτουμε- «η κυβέρνηση δεν θέλει να μάθει ο λαός την αλήθεια. Περισσότεροι από 17 τηλεοπτικοί σταθμοί και περισσότερες από δέκα εφημερίδες είναι υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης. Ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι ότι δεν μπορούν να ελέγξουν το twitter και το facebook κι έτσι τα απαγορεύουν για να μην ακούει κανείς τίποτα».

Όπως παρακολουθούμε στο παρακάτω τηλεοπτικό ρεπορτάζ οι νεκροί απ’ την βομβιστική επίθεση έφτασαν τους 37 ενώ το καθεστώς της Αγκυρας προχώρησε σε μπαράζ συλλήψεων και συνεχείς βομβαρδισμούς σε θεωρούμενους Κουρδικούς στόχους στο Βόρειο Ιράκ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger