Home » , » "Εκτίμηση και αγάπη" προς την κυβέρνηση από το Ρέθυμνο (Βίντεο)

"Εκτίμηση και αγάπη" προς την κυβέρνηση από το Ρέθυμνο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 | 3:46 π.μ.

Γνώριμες σκηνές –τις είχαμε ξαναπαρακολουθήσει λίγο πριν το τέλος της άθλιας κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων-  βλέπουμε να διαδραματίζονται όπου τολμούν να κάνουν δημόσια παρουσία κυβερνητικά στελέχη.

Το τελευταίο σχετικό επεισόδιο διαδραματίστηκε χτες το απόγευμα  έξω από το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ έκανε εκδήλωση για το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ με κύριο ομιλητή τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη  καθώς και με παρεμβάσεις του υφυπουργού Χαρίτση  και του υπουργού υγείας Ανδρέα Ξανθού.

Όταν το πληροφορήθηκαν αγρότες, κτηνοτρόφοι αλλά και κόσμος από άλλους παραγωγικούς κλάδους θέλησαν να εκδηλώσουν την «λαϊκή λατρεία» που τρέφει η κοινωνία για τα κυβερνητικά στελέχη.
Η αστυνομία όμως «άγρυπνος φρουρός» των Συριζαίων, απέτρεψε τα χειρότερα για τα στελέχη της κυβέρνησης και έτσι –όπως παρακολουθούμε και στο παρακάτω βίντεο- , μόνο λεκτικά οι κυβερνητικοί  εκπρόσωποι εισέπραξαν την εκτίμηση και την αγάπη που τρέφουν τα λαϊκά στρώματα για το έργο που επιτελούν, αυτοί και η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger