Home » , » Πέντε βιντεάκια από την τηλεοπτική Ελληνοφρένεια

Πέντε βιντεάκια από την τηλεοπτική Ελληνοφρένεια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 | 12:46 π.μ.

Αφού οι συντελεστές της τηλεοπτικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια» περιγράφουν έναν πρόσφατο ποδοσφαιρικό αγώνα, αναθέτουν στον «Τσολιά» να επισκεφτεί τον Πάκη και να μας ενημερώσει για την διαβίωση του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Και αφού το τηλεοπτικό κοινό της σατιρικής εκπομπή ενημερώνεται πλήρως για τις δραστηριότητες του προέδρου της δημοκρατίας η καινούργια «αποστολή» του Τσολιά είναι να συναντήσει τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, που προς το παρόν κυκλοφορεί ελεύθερος αν και σύμφωνα με τον Τσολιά κάποια στιγμή πρέπει να λογοδοτήσει στο κατηγορητήριο που του απευθύνει.

Είναι γνωστή η δημόσια παραδοχή του υπουργού εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου ότι είναι «κομμουνιστής» (ε, απόκριες έχουμε και αφού δεν ντύθηκε καρνάβαλος, αποφάσισε να γίνει με τα λεγόμενα του το κυβερνητικό στέλεχος) κάτι που προκάλεσε τον ενθουσιασμό του Μπαλούρδου, όπως διαπιστώνουμε στο σχετικό βίντεο.

Στο τελευταίο βιντεάκι, η Ελληνοφρένεια μας θυμίζει κάποια άτομα πρώην Κνίτες που "πούλησαν" σε "καλή τιμή" τις απόψεις τους και στρατεύτηκαν στο αστικό στρατόπεδο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger