Home » , » Θρήνος και ο οδυρμός στο διαδίκτυο για το οικονομικό πρόβλημα του Mega

Θρήνος και ο οδυρμός στο διαδίκτυο για το οικονομικό πρόβλημα του Mega

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 | 6:34 μ.μ.

 Θρήνος και ο οδυρμός έχει καταπλακώσει τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης στην γνωστοποίηση της είδησης ότι είναι αβέβαιο πια το μέλλον του  Mega και δεν αποκλείεται σύντομα το τηλεοπτικό κανάλι της Μεσογείων να κατεβάσει ρολά.

Το τι απελπισία κατέλαβε όλους τους τηλεθεατές της χώρας το διαπιστώνει κανείς επισκεπτόμενος το twitter  και πληκτρολογώντας το hastag #RIP_MEGA.
Από κει μαθαίνουμε ότι  σε αθλία κατάσταση οι Μ.Βορίδης Γ.Ψαριανός και Α.Γεωργιάδης καλούν το βράδυ σε ολονύκτια με ρεσω έξω από τα γραφεία του Μέγκα, αλλά επειδή μόνο  με παρακλήσεις στον «μεγαλοδύναμο» το οικονομικό πρόβλημα του MEGAλου καναλιού δεν λύνονται, χρήστης του διαδικτύου κάνει έκκληση στον Βγενόπουλο να τους δώσει «κανά φράγκο», αφού  «τόσο αγώνα κάνουν για να τον βγάλουν λάδι».

Μπροστά σ’ αυτή την εξέλιξη, τα κεντρικά πρόσωπα του Μέγκα εισπράττουν την συμπόνια των τηλεθεατών …. για το κακό που τους βρήκε.  Είδαν προτάσεις που προτρέπουν δημιουργία εράνου για την οικονομική ενίσχυση Σαράφογλου, Πρετεντέρη, ενώ την τιμητική της έχει και η «πρώην Κνίτισα» Ολγα Τρέμη.  Μάθαμε ότι σε τηλεθεατές θα λείψουν τα σαρδάμ της, ενώ άλλος χρήστης του διαδικτύου την λυπάται γιατί «τραβηξε πολλά γι αυτό το κανάλι. Μάγουλα, μάτια, λαιμό, αυτιά, βυζιά».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

8 Μαρτίου 2016 στις 7:38 μ.μ.

......twitter και πληκτρολογώντας το hastag #RIP_MEGA.
Από κει μαθαίνουμε ότι σε αθλία κατάσταση οι Μ.Βορίδης, Γ.Ψαριανός και Α.Γεωργιάδης καλούν το βράδυ σε ολονύκτια με ρεσώ έξω από τα γραφεία του Μέγκα, αλλά επειδή μόνο με παρακλήσεις στον........

9 Μαρτίου 2016 στις 12:20 π.μ.

αντ1, σκαι, σταρ, εψιλον , κοντρα νιους
μεγκα: βρεθηκε ο αποδιοπομπαιος τραγος φαινεται
σημ. μεγκα, σταρ εχουν κοινους καποιους των ιδιοκτητων. την πολιτικη διαμορφωνει ο παρουσιαστης;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger