Home » , » Αρχιμανδρίτης κατηγορείται για παιδεραστία. Σοκαριστική κατάθεση 5χρονου παιδιού

Αρχιμανδρίτης κατηγορείται για παιδεραστία. Σοκαριστική κατάθεση 5χρονου παιδιού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Μαΐου 2016 | 9:03 μ.μ.

Σοκαριστικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο με το οποίο κυκλοφορεί η τοπική εφημερίδα «Φωνή της Ροδόπης»  Αρχιμανδρίτης που καταγγέλλεται για παιδεραστία έχει στενότατες σχέσεις με ίδρυμα της Κομοτηνής, στο οποίο φιλοξενούνται και δραστηριοποιούνται δεκάδες ανήλικα παιδιά! είναι ο τίτλος του, παραθέτοντας κατάθεση – σοκ 5χρονου: Ο Γέροντας με φιλούσε στο στόμα και μου βαζε δάχτυλο!!!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ αναφέρει:

Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί το έγγραφο της κατάθεσης ανηλίκου, ηλικίας 5 ετών, σε Πταισματοδίκη το οποίο φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η ΦΩΝΗ.

Η καταγγελία είναι τρομακτική και αφορά Αρχιμανδρίτη της Βορείου Ελλάδος ο οποίος καταγγέλλεται ότι μαζί με έναν ακόμη άντρα παρενόχλησε σεξουαλικά έναν 5χρονο μέσα στο μοναστήρι του!!! Το αν η καταγγελία ευσταθεί ή όχι είναι έργο της Δικαιοσύνης, η οποία ωστόσο τους τελευταίους 18 μήνες κινείται με ρυθμούς χελώνας, και γι’ αυτό το λόγο δεν δημοσιοποιούμε τα ονόματα των εμπλεκόμενων.

Θα πρέπει να σημειώσουμε επίσης ότι η καταγγελία δεν έγινε στις δικαστικές Αρχές Κομοτηνής αλλά άλλης πόλης της Β. Ελλάδος, όμως θεωρούμε σκόπιμο να τη δημοσιεύσουμε καθώς ο Αρχιμανδρίτης που καταγγέλλεται έχει στενότατες σχέσεις με ίδρυμα της Κομοτηνής, στο οποίο φιλοξενούνται και δραστηριοποιούνται δεκάδες ανήλικα παιδιά και ως εκ τούτου η υπόθεση αποκτά σημαντικές προεκτάσεις και στην περιοχή μας.

Μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί δύο μηνύσεις, μία τον Σεπτέμβριο του 2014 και μία συμπληρωματική τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, οι οποίες -άγνωστο για ποιο λόγο και παρά τις σχετικές αιτήσεις- ακόμα δεν έχουν συγχωνευθεί ενώ αξιοπερίεργο είναι ότι δικηγόροι εμφανίζονται και -ξαφνικά- εξαφανίζονται ενώ υψηλόβαθμοι ρασοφόροι και πρώην αεροπαγίτες διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την εντιμότητα του καταγγελλόμενου Αρχιμανδρίτη, χωρίς καν να γνωρίζουν την υπόθεση.

Την ίδια ώρα η διερεύνηση της καταγγελίας εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμα στο προκαταρκτικό στάδιο, παρά τη σοβαρότητά της.

Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της εφημερίδας
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger