Home » , » Αλλος ένας ξεφτιλισμένος Συριζαίος βουλευτής

Αλλος ένας ξεφτιλισμένος Συριζαίος βουλευτής

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Μαΐου 2016 | 11:42 μ.μ.

Αφορμή γι’ αυτή μας την ανάρτηση ένα μήνυμα που υπογράφει «φίλος αναγνώστης από τα ξένα».

Αναφέρεται στην ανάρτηση της συντρόφισσα Τ.Γ που τιτλοφορείτε «Αραγε οι Συριζαίοι θυμούνται το σύνθημα τους: "Πουλήστε και την μάνα σας…» και μας λέει κάτι που αγνοούσαμε. Ότι στο βίντεο που υπάρχει σ’ αυτή την ανάρτηση εμφανίζεται στο κέντρο του ο νυν βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος να βροντοφωνάζει μαζί με μέλη της ΑΡΕΝ/ΚΟΕ Βόλου απευθυνόμενοι στην τότε κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων «Πουλάτε τα νησιά, πουλάτε το λιμάνι, πουλήστε και την μάνα σας να φύγετε ρουφιάνοι».

Οργισμένος ο φίλος αναγνώστης μας, μας γράφει ότι σήμερα άκουσε από την τηλεόραση τον συγκεκριμένο βουλευτή να υπερασπίζεται το νομοθετικό τερατούργημα που έρχεται προς ψήφιση, καθιστώντας και με βούλα της βουλής την χώρα μας κανονική μπανανία και αναρωτιέται μέχρι που μπορεί να ξεπέσει ένας άνθρωπος, απλώς και μόνο για να διατηρήσει τα προνόμια που του προσφέρει η βουλευτική του έδρα.

Δεν θεωρούμε σκόπιμο να αναφερθούμε εκτενέστερα στα όσα μας λέει ο αναγνώστης μας για τον συγκεκριμένο Συριζαίο βουλευτή. Κι αυτό γιατί δεν είναι ο μοναδικός που πούλησε συνείδηση, αξίες που κάποτε επικαλούνταν, οράματα και ιδανικά που κάποτε τα είχε σημαία.
Για όλα αυτά τα αθύρματα τα παραπάνω έχουν ανταλλακτική αξία. Και στην προκειμένη περίπτωση είναι ο βουλευτικός μισθός και τα προνόμια που δίνει αυτό το πόστο.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

22 Μαΐου 2016 στις 9:28 π.μ.

Αυτος ο συρφετος της αγελης των απετεωνων ειναι ολος ιδιος και δεν εχει νοημα
να καταπιανεται κανεις με την καταμετρηση τους Πρεπει να ειπωθει χωρις αμφιβολια και χωρις καμια διακριση οτι ειναι ολοι ιδιοι μονο που που η απατη του καθενος ειναι διαφορετικη αναλογα με τον τομεα που δραστηριπποιειται
Ας ειναι η τελευταια τετοια ``αριστερη `` κυβερνηση

23 Μαΐου 2016 στις 9:17 μ.μ.

melito
Γραφεις "Ας ειναι η τελευταια τετοια ``αριστερη `` κυβερνηση".

Μ αυτο που γραφεις εχεις ηδη δεχτει την νεα εκδοχη της σοσιαλδημοκρατικης απατης
που εδω μεσα προβαλεται κατα κορον.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger