Home » , » Το σήμα του Μητσοτάκη

Το σήμα του Μητσοτάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Μαΐου 2016 | 10:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σπάω αφάνταστη πλάκα με τους κηφήνες της Βουλής. Δεν ξεχνώ βέβαια ότι είναι επικίνδυνοι αν πάρουν εξουσία, καθώς είναι εντελώς ανόητοι και άχρηστοι. Σήμερα έκανα καινούριο συκώτι με τον ψεκασμένο Νίκο. Σχολιάζοντας τη συνάντηση του Κούλη με τον πρόεδρο της Ρωσίας, ο Νικολάκης τον κατηγόρησε για Μασόνο. Όχι για αυτά που έκανε η ΝΔ, αφού κάνουν τα ίδια, απλά είπε πως είναι μασόνος. Το συμπέρασμα το έβγαλε, αφού παρατήρησε τα χέρια του τσοπάνη της ΝΔ την ώρα που συνομιλούσε με τον Πούτιν. "Μασονικό σήμα" μας είπε ο παντογνώστης! Τι λες ρε γάτα! Σοβαρά; Ε και;

Νικολάκη, ο Κούλης είναι νεοφιλελεύθερος. Αυτό μαζί με το ναζισμό είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο, αφού οι φορείς αυτών των απόψεων είναι επικίνδυνοι για όλους τους άλλους. Όσο για το σήμα θα σου πω τι είναι ακριβώς.

Πρώτα απ' όλα ο Κούλης είδε την αφέντρα του τη Μέρκελ να το κάνει. Το ίδιο σήμα κάνει ο Σόιμπλε και κάμποσα άλλα ανθρωποφάγα αρπακτικά του Ευρωπαϊκού δουλεμπορίου. Δεν ξέρω, ούτε με νοιάζει, αν είναι μασόνοι, ξέρω ότι μας λεηλατούν. Το να μη μας κλέβουν, να μην μας αφανίζουν, μας νοιάζει περισσότερο κι όχι αν ο δήμιος είναι χριστιανός, μουσουλμάνος, μασόνος ή οτιδήποτε άλλο. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ έχει σημασία. Τα άλλα είναι κουτσομπολιό, για να δείξετε ότι δήθεν διαφέρετε.

Ο Μητσοτάκης είναι οτιδήποτε τον συμφέρει. Από βασιλόφρων, δεξιός, κεντρώος, λαϊκιστής, χριστιανός, φίλος των ΗΠΑ, της Γερμανίας κι εσχάτως της Ρωσίας, άσχετα αν ταυτίζονται οι απόψεις του με το ΝΑΤΟ στο θέμα της Κριμαίας ή της Συρίας. Σαν πολιτικός χαμαιλέοντας θα πει και θα κάνει τα πάντα, για να πάρει την εξουσία.

Τώρα τι είναι αυτό το διαβόητο σχήμα; Απομακρύνετε παρακαλώ τους ανήλικους, ευχαριστώ.
Όταν θέλαμε να βρίσουμε κάποιον για να μην μας πάρουν χαμπάρι οι άλλοι, ή συνήθως όταν υπήρχε οπτική επαφή με τον αντιπαθητικό, αλλά δεν ακούγονταν η βρισιά, κάναμε διάφορα νοήματα. Ξέρετε τα περισσότερα: Η ύψωση του μεσαίου δακτύλου, το φάσκελο, ή μούντζα, με δυο ή πέντε δάκτυλα, (η λεγόμενη "βασιλική" από την συνήθεια του Κοκού) και πολλά άλλα...

Το συγκεκριμένο σήμα του Μητσοτάκη σήμαινε δυο τινά: 1) Το γυναικείο αιδοίο. Αν προηγείτο από τη συγκεκριμένη χειρονομία το σήμα με το μεσαίο δάκτυλο, σήμαινε μια χοντρή προβολή για την μητέρα του αντιπάλου. Θα το πω στα αρχαία: "Ποιώ έρωτα δια το αιδοίο της μητρός σου". 2) Τον πρωκτό. Αν κάποιος έκανε αυτό το σήμα, τότε απειλούσε τον αποδέκτη του λέγοντας μ' άλλο τρόπο "Τοίχο - τοίχο μη σε πετύχω". Διότι αν τον πετύχαινε, θα του διεύρυνε την "πίσω πόρτα".

Γιατί το χρησιμοποιεί ο Μητσοτάκης. Η γλώσσα του σώματος διδάσκεται από τους επικοινωνιολόγους στους πολιτικούς για να μας εξαπατήσουν καλύτερα. Πάντα όμως τους ξεφεύγει κάτι. Ο Μητσοτάκης στο λέει καθαρά. "Αν ποτέ μου δώσεις εξουσία θα σου ανοίξω τόσο τα οπίσθια με τα μέτρα που θα περάσω". Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα σε ανασκολοπίσει χειρότερα από τον Αλέξη, ότι είναι πιο "βαρβάτος". Ή πιο Βάρβαρος...

Θα μας εφαρμόσει ένα Μνημόνιο ΝΑ! - με το συμπάθιο! Τι άλλο να μας πει; Να παραγγείλουμε τσίγκινα σώβρακα; Επειδή όμως ο κόσμος γνωρίζει καλά τι θέλει να πει ο Μητσοτάκης, δεν θα τον ψηφίσει κι ας κάνει όνειρα με τις μαϊμούδες των δημοσκοπήσεων... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger