Home » , » Το Μνημόνιο διαρκείας δεν θα περάσει!

Το Μνημόνιο διαρκείας δεν θα περάσει!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Μαΐου 2016 | 12:53 μ.μ.

Πηγή: «Πριν»

Η αδίστακτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προχωρά στην ολοκλήρωση του εγκλήματος, ως στυγνός εκτελεστής. Με το νομοσχέδιο - τέρας 7.500 σελίδων που έφερε στην βουλή, θέλει να δώσει την χαριστική βολή στις εργατικές κατακτήσεις και τα λαϊκά δικαιώματα. Να ξεπουλήσει ό,τι απέμεινε από το δημόσιο πλούτο. Να βάλει ταφόπλακα στην ζωή και τα όνειρα των σημερινών και των μελλοντικών γενεών. Να παγιώσει ένα καθεστώς κοινωνικού Μεσαίωνα και βαρβαρότητας για τα επόμενα χρόνια αν όχι δεκαετίες.

Την ίδια στιγμή Τσίπρας και Μητσοτάκης επιχειρούν να νεκραναστήσουν τον δικομματισμό, με κάλπικα και ανύπαρκτα διλήμματα. Ομως η αλήθεια είναι ότι όλα γίνονται σε συμφωνία του «νέου» και του «παλιού» μπλοκ εξουσίας παρά το ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, ισχυρίζονται τώρα υποκριτικά ότι δεν συμφωνούν με τους εφαρμοστικούς νόμους.

Δεδομένες είναι και οι ευλογίες του κεφαλαίου, έστω και αν παραπονιέται επειδή -λέει- φορολογείται υπέρμετρα και δεν μπορεί να κάνει ... επενδύσεις. Οσο για την συναίνεση των Ευρωπαίων, ακόμα και του "σκληρού" Σόιμπλε, είναι πράγματι εντυπωσιακή. Αλλωστε, έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μια ελληνική κυβέρνηση άκουσε για τελευταία φορά τόσο καλά λόγια και τόσους πολλούς επαίνους για την πολιτική της...

Μα δεν θα τους περάσει! Ακόμη και αν οι νόμοι ψηφιστούν, θα ακυρωθούν στην πράξη. Οι μνημονικές κυβερνήσεις και οι πολιτικοί υπάλληλοι του κεφαλαίου και των δανειστών έχουν ονοματεπώνυμο, που θα γραφτεί με μαύρη μελάνη στην συνείδηση της κοινωνίας.
Οι εργαζόμενοι δεν θα γίνουν ιδανικοί αυτόχειρες, δεν θα πουλήσουν τους αγώνες τους, ούτε την ίδια την ψυχή τους στον διάολο.

Σήμερα τους στέλνουμε μήνυμα ανυπακοής και αντίστασης. Συμμετέχουμε μαζικά στη διαδήλωση στην οποία καλεί η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων και άλλες συλλογικότητες στο Σύνταγμα, στις 5.30 το απόγευμα, αλλά και στην προσυγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στις 5, στο Αγαλμα Κολοκοτρώνη. Κι από αύριο συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα. Τολμηρά, αποφασιστικά, ως την νίκη!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

22 Μαΐου 2016 στις 3:37 μ.μ.

Ειστε μερος της σοσιαλδημοκρατικης απατης.
Η Βενεζουελα τελευταια, η Χιλη του Αλιεντε το 73,
δειχνουν ξεκαθαρα οτι δεν υπαρχουν ενδιαμεσα σταδια απο τον καπιταλισμο στο σοσιαλισμο.
Η καπιταλιστικη διαχειρηση οδηγει στην ταξικη ητα την εργατικη ταξη.

Ειναι απατη η καλη δραχμη. Ειναι απατη τα μετωπα.
Η με το κεφαλαιο η μετους εργατες.
Η δραχμες και τα σταδια ειναι με το κεφαλαιο.

22 Μαΐου 2016 στις 4:47 μ.μ.

Antonxxx, 22 Μαΐου 2016 - 3:37 μ.μ.
Είστε μέρος της σοσιαλδημοκρατικής απάτης.
Η Βενεζουέλα τελευταία, η Χιλή του Αλιέντε το '73,
δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχουν ενδιάμεσα στάδια από τον καπιταλισμό στο σοσιαλισμό.
Η καπιταλιστικά διαχείρΙση οδηγεί στην ταξικά ήτΤα την εργατική τάξη.

Είναι απάτη η καλή δραχμή. Είναι απάτη τα μέτωπα.
'Η με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες.
ΟΙ δραχμές και τα στάδια είναι με το κεφάλαιο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger