Home » , , » Προκαλεί ο «κομμουνιστής» Κατρούγκαλος, τον επιδοκιμάζουν κάποιοι "λοβοτομημένοι" (Βίντεο)

Προκαλεί ο «κομμουνιστής» Κατρούγκαλος, τον επιδοκιμάζουν κάποιοι "λοβοτομημένοι" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Μαΐου 2016 | 11:15 μ.μ.



«Η μεγάλη τέχνη των ταχυδακτυλουργών, όπως για παράδειγμα ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, είναι ότι κάνουν το κοινό να μη βλέπει κάτι που στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς μπροστά στα μάτια του. Αυτή την εντυπωσιακή ταχυδακτυλουργική δεξιότητα διαθέτει, σε πολιτικό επίπεδο, και ο Γιώργος Κατρούγκαλος», έγραφε σε ένα περασμένο άρθρο του στο περιοδικό Unfollow ο Παναγιώτης Σωτήρης.
Την ιδιότητα του όμως αυτή φαίνεται ότι την έχει πλέον χάσει, το κυβερνητικό στέλεχος, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τα όσα αντιμετώπισε στην Καλαμάτα και παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Όπως και να έχει πάντως, η είδηση δεν είναι η διαμαρτυρία πολιτών, αλλά το ότι ένα τσούρμο «λοβοτομημένοι» πολίτες, έσπευσαν να «φάνε» όσους αντέδρασαν παρακολουθώντας τα προκλητικά λεγόμενα του υπουργού Εργασίας.

Και εντάξει, ο «κομμουνιστής» Κατρούγκαλος έχει καταντήσει ένα εξουσιαστικό παχύδερμο και δεν μας εκπλήσσει η συμπεριφορά και τα λεγόμενα του. Το να υπάρχει όμως ακόμα μια μερίδα κόσμου που εξακολουθεί να υπερασπίζεται την κυβερνητική πολιτική και μάλιστα χωρίς να διστάζει να χρησιμοποιήσει τραμπουκικές μεθόδους, είναι ένα πρόβλημα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
30 Μαΐου 2016 στις 1:04 μ.μ.

https://www.youtube.com/watch?v=Ur6TckdC0g0

Υπήρχαν και αποδοκιμασίες

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger