Home » , » ΗΠΑ: Ηλίθια Πεινασμένα Αρπακτικά

ΗΠΑ: Ηλίθια Πεινασμένα Αρπακτικά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Μαΐου 2016 | 6:49 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Δεν έχω τίποτα εναντίον του αμερικάνικου λαού. Είμαι όμως οργισμένος με τα καθάρματα που ο λαός αυτός ανέχεται ακόμα να τον κυβερνούν. Κι ας είναι οι άνεργοι κι οι άστεγοι εκατομμύρια. Ας δουλεύουν όλο και περισσότερο περνώντας όλο και λιγότερα. Σε μια χώρα που ανθεί το έγκλημα, η διαφθορά και η βλακεία.

Οι ΗΠΑ: Ηλίθια Πεινασμένα Αρπακτικά. Νεοδημοκράτη! Μόλις έβρισα την πατρίδα σου. Πες το στον Ο-μπάμια να μου βομβαρδίσει το σπίτι, μπας και γλυτώσω τον ΕΝΦΙΑ. Έτσι κι αλλιώς είναι έτοιμο να πέσει...

Κάθε χρόνο κι από μια επίθεση! Οι ΗΠΑ μπέρδεψαν τις επεμβάσεις με τα γενέθλια. Ούτε μια ούτε δυο, αλλά άνω των 50 είναι οι ματωμένες επιχειρήσεις τους τα τελευταία 50 χρόνια! Το Βιετνάμ η πιο γνωστή. Η Κορέα παλαιότερα, η Κούβα, ο Παναμάς, Ιράν, Σομαλία, Ιράκ, Βοσνία, Σερβία, Αφγανιστάν, Συρία... Δεν έχουν αφήσει χώρα σε χλωρό κλαρί.

Σε κάθε ιμπεριαλιστική τους επίθεση χύνονται ποτάμια αίματος. Όπου έκαναν τις βρομοδουλειές τους, υπήρξε καταστροφή, χάος, πόλεμος κι εξαθλίωση. Λογικό είναι να είναι τόσο "αγαπητοί" σε τόσο πολύ κόσμο. Αυτοί κι ο βάκιλος της πανώλης έχουν κάνει τέτοια καταστροφή. Ίσως υπερβάλλω λιγάκι για την πανώλη...

Φυσικά σε κάθε χώρα βρίσκουν τα τσιράκια τους. Ανόητους, άχρηστους, ανίκανους, ανήθικους... Κι αυτά τα χαρακτηριστικά είναι μόνο μερικά, όσα αρχίζουν από το γράμμα Άλφα. Μην γράφω και τα 24 γράμματα, ξέρουμε άλλωστε τι και ποιοί είναι: Νεοφιλελεύθεροι, Διεφθαρμένοι (ΝΔ).

"Τα αδέρφια μας οι Αμερικάνοι" λοιπόν μας έκαναν την "τιμή" να χρησιμοποιήσουν πάνω μας τις νέες -τότε- εμπρηστικές βόμβες νάπαλμ. Παγκόσμια πρωτιά μετά το Β' Π.Π. Οι αμερικάνοι που χαστούκιζαν υπουργούς κι αυτοί έκαναν δώρα στη γυναίκα τους για να τους καλοπιάνουν!

Αναρωτιέμαι, αν εγώ έριχνα μερικές φάπες σε κάποιους κηφήνες, που άλλωστε με ρήμαξαν, τι δώρο θα μου έκαναν. Μια δωρεάν ξενάγηση στα κρατητήρια ίσως; Ο αμερικάνος πρέσβης όμως είναι το αφεντικό και το αφεντικό για το δούλο έχει πάντα δίκιο. Οι Αμερικάνοι που στήριξαν τη χούντα και κομμάτιασαν την Κύπρο. Που μας μπλέκουν συνεχώς σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις.

Κι όμως! Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν τη σφαλιάρα τους από τον "σερίφη". Τη βρίσκουν έτσι, εξάλλου, αν βάλουν μετά λίγα δολάρια από πάνω, ο πόνος εξαφανίζεται. Δολάρια που, όπως και τα ευρώ, τα πληρώνουμε πάντα πολύ ακριβά. Οι δεξιοί είναι με την Αμερική, είναι με τη Δύση, είναι με την Ευρώπη. Σήμερα ο Κούλης έτρεχε ασθμαίνοντας να γλύψει τα παπούτσια του Ρώσου Προέδρου.

Αν δεν έβλεπε τον Πούτιν, θα έσκαγε! Ο μπαμπάς του θα τον έβαζε τιμωρία. Βλαντίμιρ, έπρεπε να κλωτσήσεις το Μητσοτάκη, θα το εκτιμούσε περισσότερο. Ίσως ο ομοϊδεάτης μετάνιωνε για την άθλια στάση της κυβέρνησης Σαμαρά στο θέμα της ελεύθερης Κριμαίας και της ηρωικής Συρίας...
Εκείνο που δεν καταλαβαίνουν μερικοί είναι, γιατί οι δεξιοί το παίζουν εθνικιστές, γιατί πουλάνε πατριωτισμό σε μας. Είναι όμως απλό. Πουλάνε πατριωτισμό μέσα, διότι έχουν πουλήσει όλα τα υπόλοιπα έξω. Όχι πάντα στις ΗΠΑ, εσχάτως προτιμούνται οι Γερμανοί, όποιος δώσει τα περισσότερα για τα κλοπιμαία αφού αυτά που ξεπουλάνε δεν τους ανήκουν.

Αναπολεί ο ακροδεξιός Μουρούτης τις μέρες του Peurifoy ζητώντας επί της ουσίας επέμβαση! Όμως οι μέρες αυτές ποτέ δεν πέρασαν. Δυστυχώς. Άλλαξαν μόνο τα πρόσωπα. Οι ΗΠΑ επεμβαίνουν σήμερα περισσότερο από ποτέ. Μόνο γίδια που τρώνε κουτόχορτο και μάλιστα χαλασμένο, δεν το καταλαβαίνουν...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger