Home » , » Επιστολή παραίτησης Κατριβάνου, επιστολή χρήζουσας ψυχιατρικής προσέγγισης! (Βίντεο)

Επιστολή παραίτησης Κατριβάνου, επιστολή χρήζουσας ψυχιατρικής προσέγγισης! (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 | 12:54 μ.μ.

Της Τ. Γ. 

Επιστολή παραίτησης Κατριβάνου, επιστολή χρήζουσας ψυχιατρικής προσέγγισης! «Ναι μεν αλλά» μας είπε η εν λόγω "κυρία", καταθέτοντας τα εσώψυχα της!

Η αντίληψη της υποτελούς και αντιλαϊκής  πολιτικής που εφαρμοζόταν από την ίδια και το σινάφι της, συνετελέσθει προ εννιαμήνου αλλά συνέχισε να την ασκεί και μέχρι τούδε, αδυνατούσα να σκεφτεί  οιανδήποτε "αξιόπιστη εναλλακτική"!!!

Σπρώχνει  δηλαδή ο δήμιος τον αθώο στη κρεμάλα, γνωρίζοντας ότι το δικαστήριο άδικα γνωμοδότησε, αλλά το πράττει με το σκεπτικό ότι αν ο ίδιος αρνηθεί, άλλος θα πράξει αντίστοιχα!!!
Όμως το "βαθύ πολιτικό και υπαρξιακό αδιέξοδο" της, την οδήγησε να παραιτηθεί λίγες ώρες μετά τη συνεργεία της και στο χθεσινό έγκλημα!

Και αφού βάδισε πολιτικούς δρόμους αδικίας και απανθρωπιάς, που οδηγούν σε χαμοζωές προηγούμενων δεκαετιών, μας καλεί στην "συλλογική ανεύρεση τρόπων δικαιοσύνης και ανθρωπιάς για ένα βίο αξιοβίωτο"! Ελπίζοντας στη λήθη των πεπραγμένων της, ευελπιστώντας σε μελλοντική απαλλαγή των ευθυνών της!

Είναι μακρά νυχτωμένη! Ακόμα κι αν δεν γνωρίσει τις συνέπειες των νόμων τους, στη συνείδηση μας θα είναι πάντα συνένοχη στο φόνο!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

23 Μαΐου 2016 στις 4:02 μ.μ.

H παραιτηση της Κατριβανου ειναι μονο αφαιρετικη και τιποτε αλλο Αφου υπερχειλισε ψηφιζοντας τον πυρηνα και ολους τους φλοιους του πυρηνα του μνημονιου ερχεται τωρα να μας προβαλλει τα υπαρξιακα της αλλα το χειροτερο εναι οτι μας λεει πως αφου αυτοι δηλαδη ο Συριζα δεν τα καταφερε αλλος
κανεις δεν εχει τη λυση του προβληματος Μα τι λετε κυρια Κατριβανου επειδη εσεις εχετε προσκυνησει την αρχουσα ταξη και εχετε αναγαγει την απατη σε επιστημη τολματε να λετε οτι και ολοι οι αλλοι δεν μπορουν ειναι ανικανοι Ε οχι καλυτερα να καθοσαστε εκει στη σαπιλα και την απατη του μορφωτος σας Η παραιτηση σας σε τιποτε το θετικο δεν προκειται να συμβαλλει Ο λαος χωρις εσας θα παει καλυτερα θα κανει τον αγωνα του και θα πετυχει τους στοχους του Εσας θα σας συχτιριζει και θα σας στιγματιζει αιωνιως γιατι τον προδωσατε τον πουλησατε Καταραμενοι θα λεει ναστε

24 Μαΐου 2016 στις 4:43 μ.μ.

melito, 23 Μαΐου 2016 - 4:02 μ.μ.
H παραίτηση της Κατριβάνου είναι μόνο αφαιρετική και τίποτε άλλο. Αφού υπερχείλισε ψηφίζοντας τον πυρήνα και όλους τους φλοιούς του πυρήνα του μνημονίου, έρχεται τώρα να μας προβάλλει τα υπαρξιακά της, αλλά το χειρότερο εΙναι ότι μας λέει πως αφού αυτοί, δηλαδη ο Σύριζα, δεν τα κατάφερε άλλος
κανείς δεν έχει τη λύση του προβλήματος. Μα τι λέτε κυρία Κατριβάνου, επειδή εσείς έχετε προσκυνήσει την άρχουσα τάξη και έχετε αναγάγει την απάτη σε επιστήμη, τολμάτε να λέτε ότι και όλοι οι άλλοι δεν μπορούν, είναι ανίκανοι. Ε, όχι: καλύτερα να καθόσαστε εκεί στη σαπίλα και την απάτη του μορφώΜΑτός σας. Η παραίτησή σας σε τίποτε το θετικό δεν πρόκειται να συμβάλλει. Ο λαός χωρίς εσάς θα πάει καλύτερα. Θα κάνει τον αγώνα του και θα πετύχει τους στόχους του. Εσάς θα σας σΙχτιρίζει και θα σας στιγματίζει αιωνίως, γιατί τον προδώσατε, τον πουλήσατε. Καταραμένοι θΕ νάστε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger